Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......
Raspunsuri - Pagina 19

clarrice spune:
Micuta noastra la 7 luni si un pic meargea in patru labe fara nici o problema si tot atunci s-a ridicat pentru prima oara in picioare in patutul ei. De atunci, ii place foarte mult sa stea in picioare si se ridica cu mare usurinta peste tot: in patut, in tarc, pe jos agatandu-se de picioarele la scaunelor sau orice altceva.
Cand a implinit varsta de 7 luni stia sa dea jucarii si chiar mancare. Daca mananca un biscuit si ii cerem ni-l intindea in dreptul gurii si apoi continua sa manance. De cate ori ii ceream repeta gestul Ne-a topit pe toti la faza asta.
Striga "ama" pe post de mama, atunci cand se supara sau are nevoie de ceva.
Face "Pa Pa" cu mana.

tcelen spune:
quote:
Originally posted by DanaR
Cristina, eu scriu sus cat are Sebastian : an si o luna (07.04.2007)
Azi a invatat sa se urce in patul fratelui sau. Acum un an s-a rostogolit din el si a plans spre disperarea mea... Dar acum... catzaratorul meu s-a suit sus, de acum sa te tii aterizarisi
.
Bravo Ana-Maria! De acum mami nu mai ai treaba cu hranitul fetitei. Imi aminteste de prietena a carei fetita era tare mancacioasa mica fiind. Tot la fel deschidea frigiderul. Mama ei a hotarat sa il lipeasca cu banda de scochi. Asta a tinut doua zile pana cand a studiat micuta cum se desface o margine de scochi si a tras de ea... Problema rezolvata.
DanaR si baietii ei : http://www.ealbum.ro/danar/a165
scuze nu am vazut

ce tare e faza cu fetita ,am rasssssss,parca e fiicamea si a mea e o mancacioasa......papa orice

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&

tcelen spune:
quote:
Originally posted by clarrice
Micuta noastra la 7 luni si un pic meargea in patru labe fara nici o problema si tot atunci s-a ridicat pentru prima oara in picioare in patutul ei. De atunci, ii place foarte mult sa stea in picioare si se ridica cu mare usurinta peste tot: in patut, in tarc, pe jos agatandu-se de picioarele la scaunelor sau orice altceva.
Cand a implinit varsta de 7 luni stia sa dea jucarii si chiar mancare. Daca mananca un biscuit si ii cerem ni-l intindea in dreptul gurii si apoi continua sa manance. De cate ori ii ceream repeta gestul Ne-a topit pe toti la faza asta.
Striga "ama" pe post de mama, atunci cand se supara sau are nevoie de ceva.
Face "Pa Pa" cu mana.
BRAVO-BRAVO !!!FELICITARI SI ASTEPTAM SA VADEM CE MAI INVATA,ORICUM STIE DESTULE PTR 7 LUNI

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&

anamea spune:
Sa va zic ce-a facut poznasa mea.
Ii place tare mult telefonul lui mami, mai ales ca e si rosu. Il dam fetei sa nu planga, se joaca apasa (are clapita), deschide clapita, se distreaza cum suna tastele, bine, il luam intr-un tarziu, si eu ma intreb de ce nu ma suna nimeni oare.
Ea s-a jucat cu el sambata seara, si duminica pana pe la pranz trebuia sa primesc niste tel si nimic, sun pe respectivii si-mi spun ca ma suna dar nu raspund. Toate apelurile erau redirectionate catre taica-su. Nu catre altcineva, catre taica-su, cum a reusit enigma.
intr-un final reusesc sa repar telefonul, dupa ce imi pun fratele sa-mi dea bip-uri sa vad daca merge. Tatal nu putea vorbi, a vazut atatea apeluri de la cumnatul lui si de la altii care nu aveau de ce sa-l sune pe el si s-a panicat tare, cand a putut suna era tare speriat.
I-am luat telefon din ala de jucarie tot rosu, dar ce credeti ca-i place, nu, tot pe al mei il vrea, dar gata s-a terminat cu jucaria asta. Am in el niste poze cu ea din spital si altele, cand a gangurit prima data etc, pe care nu pot sa le descarc, pana nu gasesc un tel la fel si care sa aiba memorie sa le pot descarca. Ca de altfel il dadeam.
Asta pentru prima data si sper ca si pentru ultima data.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA

tcelen spune:
HAI CA-I TARE FAZAAI FATAAAAAAA DESTEAPTAAAAA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998

Guguluff spune:
Catalina, super tare faza cu Ana Maria, e priceputa la gadgeturi deja. Si a mea a reusit sa schimbe melodia la mobilul tatalui meu si o pasioneza mai mult mobilele argintii. Al meu e negru si nu-i prea place. Se orienteaza bine fetele astea, Eli a ales si mobilul de pe tava de la ruperea turtei.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

DanaR spune:
Si Sebastian a ales tel mobil la 1 an la taierea de motz! Nimic altceva nu era interesant de pe tava,se pare ca copii acestia vor rezolva totul cu un simplu telefon. Sau poate voia sa o sune pe fetita lui Guguluff...
DanaR si baietii ei : http://ealbum.ro/danar/a165

hannen spune:
Ia sa ma laud si eu putin
Mindra mea cea mai mica a implinit 8 luni pe 12 mai.
De vreo luna jumate a inceput sa se ridice in maini si in virful degetelor de la picioare.Era asa caraghioasa!
Apoi a inceput tiris pe burta ,dar de doua saptamani deja toata casa e a ei,merge in patru labe si inspecteaza tot.Se ridica de tot ce apuca,sofa,scaune chiar si de piciorul meu.
Azi in premiera ,a stat la cresa o ora pt.ca eu am fost la dentist.Nu a plins,n-a facut scandal.
Cind m-am dus sa o iau era la geam,admira copiii care se jucau afara.
Cind m-a vazut a prins viteza,ca si cum "aa aici erai,pai de ce nu zici asa!"

tcelen spune:
quote:
Originally posted by hannen
Ia sa ma laud si eu putin
Mindra mea cea mai mica a implinit 8 luni pe 12 mai.
De vreo luna jumate a inceput sa se ridice in maini si in virful degetelor de la picioare.Era asa caraghioasa!
Apoi a inceput tiris pe burta ,dar de doua saptamani deja toata casa e a ei,merge in patru labe si inspecteaza tot.Se ridica de tot ce apuca,sofa,scaune chiar si de piciorul meu.
Azi in premiera ,a stat la cresa o ora pt.ca eu am fost la dentist.Nu a plins,n-a facut scandal.
Cind m-am dus sa o iau era la geam,admira copiii care se jucau afara.
Cind m-a vazut a prins viteza,ca si cum "aa aici erai,pai de ce nu zici asa!"
FELICITARIIIIIII

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&

b.nica spune:
quote:
Originally posted by anamea
Sa va zic ce-a facut poznasa mea.
Ii place tare mult telefonul lui mami, mai ales ca e si rosu. Il dam fetei sa nu planga, se joaca apasa (are clapita), deschide clapita, se distreaza cum suna tastele, bine, il luam intr-un tarziu, si eu ma intreb de ce nu ma suna nimeni oare.
Ea s-a jucat cu el sambata seara, si duminica pana pe la pranz trebuia sa primesc niste tel si nimic, sun pe respectivii si-mi spun ca ma suna dar nu raspund. Toate apelurile erau redirectionate catre taica-su. Nu catre altcineva, catre taica-su, cum a reusit enigma.
intr-un final reusesc sa repar telefonul, dupa ce imi pun fratele sa-mi dea bip-uri sa vad daca merge. Tatal nu putea vorbi, a vazut atatea apeluri de la cumnatul lui si de la altii care nu aveau de ce sa-l sune pe el si s-a panicat tare, cand a putut suna era tare speriat.
I-am luat telefon din ala de jucarie tot rosu, dar ce credeti ca-i place, nu, tot pe al mei il vrea, dar gata s-a terminat cu jucaria asta. Am in el niste poze cu ea din spital si altele, cand a gangurit prima data etc, pe care nu pot sa le descarc, pana nu gasesc un tel la fel si care sa aiba memorie sa le pot descarca. Ca de altfel il dadeam.
Asta pentru prima data si sper ca si pentru ultima data.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA
eu nu as fi atat de mandra ca telefonul(presupun ca cel mobil)este in apropiera copilului atat de mult timp;desi controversate,se pare ca sunt teorii care sustin influenta negativa a unui telefon mobil asupra organismului uman;crezi ca merita riscul cand sunt atatea jucarii inteligente care sa demonstreze aptitudinile copiilor?