Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna tuturor!

Nu prea ma lasa puii astia mici sa scriu,dar am vazut ceva si nu m-am putut abtine...

Mariana,te felicit din suflet pentru cele doua liniute si ma rog impreuna cu voi sa fie un bebe sanatos si frumos,asa cum vi-l doriti!Te admir pentru puterea ta si pentru curajul tau si iti doresc numai si numai bine!!!

Noe,imi pare rau pentru botezul BieiTe inteleg mai bine decat iti imaginezi! Incearca sa uiti si gasiti-va un preot cu har la care sa va duceti cu drag...Va pup si mai vorbim!

Mara,am umblat cu hainitele dupa mine ieri in parculet.Nu-i nimic ca nu ne-am intalnit,ne vedem noi cu alta ocazie,numai sa nu ii creasca funduletul lui Iustin si sa nu mai incapa in blugisori. Felicitari pentru ca ai scapat cu bine de examene!

Andreea,distractie placuta acasa! Abia astept sa mergem si noi la Suceava peste cateva zile,poate o saptamana...Si noi avem patru strabunici care abia asteapta sa isi cunoasca al doilea stranepotel. Te pup,drum bun si sa vii cu multe poze!

Iertati-ma ca nu scriu mai mult...sunt cu bebe in brate.Poate mai tarziu!

Va pup pe toate!!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

BRAVO, MARIANAAAA !! FELICITARI !
Acum o sa pleci la alta Odisee ... nu-i asa ?
Poimaine se implineste un an de cand am vazut si eu (in sfarsit !!) cele 2 liniute ... dupa 2 ani de asteptare si o sarcina oprita in evolutie ...
Am vazut ca inca nu au aparut mamicile de martie-aprilie 2007 ... deschizi tu capitolul ? Sau bebe se va naste mai devreme ?
Sa ai un bebe sanatos si sa fie fetita ! (stiu ca asta iti doresti)

Ahhh, abia astept sa intre si Laura-Ioana, Ileana-marius si anairda 36 sa ne dea aceeasi veste minunata !

Andreea, da, acolo era o zona de pescuit, cu "cabanute" albe acoperite de stuf, dar in interior era tot confortul
Numai ca era pescuit, cica "no kill", adica prindeai pestele si-l aruncai inapoi in apa repede ... cei din grupul nostru asa s-au laudat ca au facut ... ca noi, cu bebele dupa noi, ne-am multumit cu privelistea ... n-am fost pe balta la pescuit.
Edit ca m-a intrebat Mariana de tantari. Nu prea am vazut, dar preventiv erau puse plase la toate ferestrele Bine, probabil ca in mijlocul Deltei (noi eram cam la margine) colcaie de tantari, dar acolo unde eram noi, nu prea.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Mariana, uaaaaaaaaaaaau! hai ca deja am palpitatii. M-ai facut sa-mi amintesc cum a fost cand am vazut si eu cele doua liniutze. Ce sa mai zic, felicitari! Neaparat sa ne spui cum a fost la prima ecografie! Deja mor de nerabdare.

Fetelor, site-ul asta chiar ca creeaza dependenta. Eu una sunt dependenta de vestile astea super cum e cea pe care ne-a dat-o acum Mariana, de emotiile pe care le traim impreuna si de toate povestioarele geniale pe care am ocazia sa le citesc. Inca putin si incep sa ma uit la telenovele cu Marimar si Luis Fernando, Doamne pazeste si fereste! Ce bine ca sunteti voi!

MP, hai ca o facui lata! Pai cum asa, fetitza scumpa, sa umbli tu cu garderoba dupa tine, din cauza mea! Cum ramane cu berea aia de tre' sa fac cinste cu ea, o bem duminica asta au ba?

Inca ceva, voi cum rezistati cu toata canicula asta? Adik bebeii vostri, cum rezista? Eu am uitat intr-o noapte usa deschisa la balcon, si bebe a dormit bustean. Io si acum stau si ma gandesc cu groaza ca poate raceste. Voi cum faceti, lasati geamul deschis noaptea? Nu-i pericol? Ma gandesc ca daca traspira, intra imediat raceala in ei. Chiar nu mai stiu ce sa ma fac, bebe ziua e tot timpul molesit si abia trage din biberon. Il tin numai in pampers si il sterg pe tot corpul cu servetele umede de cate ori il trec apele.

Fetele de peste hotare, si la voi tot asa calduri mari sunt?

Am pus POZE FAINE cu bebe in contul comun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

LUIZA, felicitari pt botez! Hai, mai, ca mi se face pielea de gaina cu inecatul ala.... da’ e musai sa ii bage cu capul complet in cazan? Alex a fost mega destept, ca si Cristian al lui Mihaser, care s-a tinut cu mina bine de tot.

ADAR, frumoase pozele, felicitari pt botez! Eleganta mami!

DELIA, ii dau si suculetze lui Rudy, nu?

NSHIRO, asa si eu cu prietenii.... si cele 2 mai bune pe care le am s-au dus in Ro si in Suedia acasa, si stau amindoua cite 2 luni!!! Noroc cu mama... ca altfel n-as avea adult cu care sa schimb o vorba 10-11 ore pe zi. Mama ta cit ai zis ca sta?

ANDREEA, laptele ala Raraul e asa deosebit? Io n-am mai facut nimica… as face o prajitura cu fructe – ca am gasit aluat gata facut pt partea de jos! la aluaturi nu ma pricep de nici o culoare! O mai alaptezi pe Thea cite un pic?
Distractie placuta la bacau!! Evident, vrem pozeee!

CAT, tu cum ai inceput diversificarea? Ce i-ai dat intai si cind?

IRINA, tu mai alaptezi, sau ai plecat cu biberoanele? Misto la Popasul Lunca!! De ce nu ne-aiaratat ce era in mini-bar?
Linkul ala cu “raporteaza” l-au pus ca au discutat pe 23 de pagini cum sa imbunatateasca forumul. Asta era una din masuri. Au si scos linkul??
Cind e cald, Oana sta in casa numai in body, fara sosete, sau altceva. Citeodata o las numai in camasuta, ii scor si pampersul, sa dea din picioare cit vrea, si sa se aeriseasca. O pun pe niste chestii speciale pt masa de infasat. Si afara o scot numai in body cu mineca scurta si cu picior. Fara sosete. Am gasit niste body-uri din astea cu piciorus (pina la genunchi) foarte lejere, numai bune pt canicula.

MARIANA, felicitari!!!! Wow, chiar ca te-ai tinut de cuvint!! Abia astept sa vii de la eco!

Fetelor, voi stati chiar tot timpul cu bebeii? Cind o mai las singurica am mustrari de constiinta, dar chiar nu pot sta intr-una linga ea!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ANDREEA G. drum bun si distractie maxima,sa ne povestesti si noua!!11

NSHIRo,bine ca s-a terminat cu bine!!astept sa vedem pozele

MARIANAAAAAAAAAAAAA 1976 FELICITARIIIIII,MAMA DA CE CURAJ AI!!!SA FIE INTR-UN CEAS BUN,SA FIE UN COPIL SANATOS SI FRUMOS! BRAVOOO VOUA!!

POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Sa scriu si eu pana nu se trezeste gazulita.

In primul rand, felicitari MARIANA pentru cele doua linii, adica bb 4, sa vii repede cu confirmarea! Sa fie intr-un ceas bun!

Nshiro, deci asa, zici ca si Maria doarme mai putin ziua, dar eu vad ca Alicia inca are nevoie de somn ca e obosita dupa cat e de activa in rest (prea multe informatii, descoperiri asa dintr-o data).

AndreeaG, sa aveti o mini-vacanta de vis la Bacau alaturi de strabunica si finuta (ce de generatii)!

MP, wow, 4 strabunici, ce longevivi sunteti voi!

Mara, da, calduri mari sunt si pe aici. Ieri am fost cu fata intr-un parc natural, pai am stat tot pe sub copaci la umbra.

Catrinel, hai aici, esti cam singurica pe acolo, eu cand merg in parc (la 5 min) ma mai intalnesc cu cel putin 5-6 mamici, de nu se mai termina povestile.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Mariana, felicitari! Sarcina usoara si o bebelusa sanatoasa si frumoasa!

Luizax, felicitari pentru botez!

Offffffffff Eric nu a dormit deloc azi...de la 9 dimineata stam de vorba...gggggggg ggggggg ggggggg gggggggg cam asa ceva...bine ca rade si nu plange....Macar doarme noaptea....Acum astept sa scot rufele din masina si plecam in parc ca acolo doarme sigur, nu de alta dar nu vreau sa il apuce maraiala la baie...

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Mariana draga, FELICITARI in primul rand..:)
Al meu se culca pe la 8-9, se trezeste pe la 3-4....papa cam 180 ml,si..in functie de dispozitia mariei sale, se culca la loc, sau, ma tine treaza asa..vreo ora jumate :)
Nu e f bine..da..no :)
L-am culcat cu noi..si Doamne bine ii place sa stea intre noi.
Doarme ca puiul..
A, am uitat sa iti spun, ii dau seara, inainte de culcare, cereale, cam 2 linguri la 180-200 ml..ii dau cu biberonul tot..si se culca ca puiul..cateodata ..uita si sa vomite :)

O lasat vreunul din puii vostri, de la cereale, niste zgrabuncioare rosu inchis catre visiniu, pe babetica????????

Noe, citit de botez, l-am dumnezarit un pic pe popa ala, ca preot nu se poate numi,si atata iti spun..i-as fi zis sigur ceva , de nu la inceput, la sf..de parca asta conta..cum tzine nasa copilul ala razacios si dulce al tau .
Fetiliiiii..ma duc la pui..ca doarme tare iepureste cateodata..
Pupici la toate si toti, LA MULTI ANI pt sarbatoriti,scuze, nu am cetit tot..ca atare, numai din memorie am scritalit ceva :)

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani pentru: Traian, Eduard, Rudy, Adrian Mark, Cristian, Teodora Maria, Victor Gabriel
Scuze sarbatoritilor pentru intarziere.
La multi ani, Adibal! Sanatate si fericire multa!
Mariana, felicitari pentru cele doua liniute. Sa fie intr-un ceas bun. Te admir, sincer.
Andreea Georgiana, drum bun si distractie placuta.
Fetelor, fuseram sambata la expozitia de "cadavre" in Denver. A fost foarte interesant. Un german foloseste mortii carora le scoate fluidele din corp, injecteaza niste polimeri, ii baga la frigider si acei polimeri intaresc carnea. Totul pare foarte real, iar daca pui mana pe model simti ca e de fapt plastic. Nu au piele pe ei tocmai pentru a li se putea vedea anatomia.
Credeti-ma ca a fost cat se poate de interesant.
Au aratat toate organele, sanatoase, bolnave, se facea comparatie, se explicau detalii medicale. De exemplu, aratau un plaman sanatos, apoi unul negru de fumator si inca un plaman de miner care ziceai ca e vopsit cu praf din acela negru-argintiu (silicoza parca se cheama boala). Ah, am vazut cum arata un embrion la 4 saptamani, la 8 sapt, cum e un fat la 19 sapt., 20 si 30 sapt. Aveau ca exponat o femeie gravida in luna a cincea. Era taiata pe burta pentru a se vedea fatul de 5 luni.
Apoi faceau comparatie intre un obez (300 pounds) care a murit de inima (organele nu i se mai vedeau ca erau acoperite de grasime) si o pers. de 150 pounds. Eu de exemplu am 120 pounds, adica 55 kg.
Ah, ce mi s-a parut grozav a fost cand aratau sistemul circulator, vedeai o mana sau capul. Asta nu am idee cum a putut sa o faca. Totul parea ca o retea de fire mai mici si mai mari rosii. O impletitura de firisoare.
Erau formulare de completat in cazul in care vroiai sa-ti donezi corpul dupa moarte in scopuri medicale. Oricum tipul care face treaba asta are voie sa disece in afara Americii, e ilegal sa o faca aici, dar e legal sa le expuna aici.
Oricum un om normal nu ar face asa ceva. E un fel de Hanibal.
Cam asa aratau exponatele. Asta ca sa va faceti o idee: http://www.bodyworlds.com/en/pages/home.asp
pup gasca.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

kim, delia, nshiro, mariana, catrinel - multumim mult pentru complimente.
Poze nu mai avem ACUM, dar cand le primesc va dau de stire. Cat despre "eleganta" ... ce sa zic, am facut tot ce mi-a stat in putinta sa nu zica copilu ca a fost la ea la botez si o balena urata

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor, din toata inima mea si din toata inima Maiei!

ANDREEA_G:
1. pupicii se intorc cu dragoste la voi
2. vreau nume de produse si mod de folosire AZI !!!!!!!!!
3. LA BACAU ?????? Pai si eu tot din Bacau sunt ... oare ne cunoastem, ca mie mi-ai inspirat ceva de cand te-am vazut prima oara ... nu stiu, mi-ai fost draga tare ... oare ... spune-mi pe unde ai stat, unde ai invatat, etc ...

Mariana - aoleu, tu chiar vorbeai serios???? Sa fie intr-un ceas bun, iar daca e bebe, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos...

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput