Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
mariana_1976 spune:
Cristina(Galati) multumim mult de tot pentru deschiderea capitolului nou si adaugarea listei cu zilele de nastere ale bebelusilor nostri.

Catrinel stai linistita ca si mama mea face uneori aceleasi "mofturi" la mincarurile de aici: ba ca-s nesarate, ba ca painea e dulce (cam e
),noroc ca la mezeluri nu are ce sa spuna fiindca noi nu cumparam decit sunca si cascaval vegetal.(nu i-am zis niciodata din ce e facut)![]()
![]()
Odata cu virsta vad ca si eu am inceput cu pretentiile la capitolul culinar...
Noe ce faza urita cu preotul ala!Citi ani avea?Eu ii recomand -lui si tuturor celorlalti preoti care se comporta asa- filmuletul numit "Martin Luther".
Felicitari pentru botez Luiza si Adar!!
Simona_toma nuuu, nu e prea devreme de la cezariana avind in vedere ca acesta va fi probabil ultimul meu bebe si nu voi incerca nastere vaginala dupa cezariana.Ma rog...asta e parerea medicilor de aici.Cred ca unii medici din Romania ar trebui sa-si revizuiasaca atitudinea si sa-si reimprospateze cunostiintele cu privire la chestia asta.
Rocsana si al meu tot asa mofoleste tot ce poate( in special cearsafele din patutul lui).E normal sa bage toate jucarioarele in gurita, cica asta e metoda de cercetare a bebeilor.
De-abia astept sa ne scrii cu ce vei incepe diversificarea si ce parere va avea micuta Maria despre asta.
Cameliada vad ca tot pe aceeasi linie stam noi doua cu baieteii nascuti in aceeasi zi!Al meu la 4 luni avea cu 100 g mai putin decit Tudor Bogdan si 65 cm.Intrebare intrebatoare: cit de mult se misca al tau prin patut? Ca al meu se intoarce de mama focului de pe spate pe burtica, aproape se rostogoleste si nu mai are loc in patut de "calator" ce a devenit bebelusul.
Elvie ce mai ziceti,veniti in Suedia?
M-am spart de ris la faza cu socrul tau!(daŽsa stii ca in tarile "civilizate" am vazut multi barbati vopsiti indiferent de virsta, chiar nefiind actori sau ceva in genul asta.)E ceva normal, asa probabil o sa devina si tatuarile "babutelor" si "mosuletilor" anilor 2060!![]()
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
La multi ani cu mica intirziere urmatoarelor bebeluse si bebelusi pe care nu i-am felicitat inca fiind off line in zilele de 23, 24 si 25:
Mia Ecaterina
Iulia
Oana Carina
Sara Iulia
Traian
Eduard
Rudy
Adrian Mark
Cristian
Teodora Maria
Victor Gabriel
La multi ani, multa sanatate, sa fie fericite intotdeauna super mamicilor
Alina (Oradea) si Adriana (Craiova)

Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
Delia insanatosire grabnica sotului! Si baietelul meu e mort dupa piureu de banana daŽ biscuiti aici nu se dau decit de la 1-2 ani in sus!
Felicitari pentru reusita cu somnicul!
Polixeni multumesc pt. urari. Ca sa colorezi cuvinte e simplu.
1.Apesi de partea dreapta a mouse-ului si plimbi mouse-ul cu mare grija apasind mereu pina ajungi deasupra cuvintului dorit.Adica "hightlight the word you like to color".![]()
2.Dupa aceea mergi frumusel in partea superioara a casutei unde iti scrii mesajul si in dreapta scrie "Culoare".
3.Alegi culoarea cu care doresti sa colorezi.E gata!!
Alta metoda, e cea manuala:
- scrii cuvintul dorit in pui intre paranteze patrate in care scrii in engleza culoarea dorita.
In felul asta apare de ex:
[rosu] POLIXENI [/rosu].(Tu trebuie sa scrii insa "red" fiindca forumul aceepta numai in engleza.)
Mara
felicitari pentru terminarea sesiunii!Esti o mama eroina,ce mai, eu nu cred ca m-as fi descurcat sa dau examene dupa nasterea primului copil.
Andreea-Georgiana buna idee cu asigurarea.Eu le-am strins cite putin din alocatie si restul am investit-o. Pina acum nu mi-a iesit negativa, dar n-o sa fac asa tot timpul.Sotul meu e impotriva economisirii fiindca aici copii nu pot avea in cont mai mult de 3500 euros anual.Altfel,platim impozite,pt. ca se considera "economiile parintiilor" si legea spune ca "alocatia e data parintiilor pt. cresterea copiilor".Adica nu sunt considerati banii copiilor, ci ai parintiilor si daca nu-i cheltuim,platim taxe la stat pentru ei.

BIUTA pe unde esti??? Am ramas deci singura cu bebele peste 4 luni care se scoala din 3 in 3 ore noaptea???
[/font=Arial]
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Irina71 spune:
Gata, am sosit si noi de la popasul Lunca, asa se numea locul ala, in jud. Tulcea. Mai, cica e pentru pescari, asa, niste cabanute acoperite cu stuf. Cand colo, e cam lux inauntru. Iar cabanutele erau un fel de minihoteluri sau pensiuni .... inconjurate de ape, stuf ... Noi am avut un apartament, tati a dormit jos la parter, iar eu cu Andrei sus. Puteti vedea interiorul apartamentului la : www.dropshots.com/Irina71 - ultimele 2 filmulete. Din pacate site-ul nu te lasa sa bagi gratuit decat filmulete de maxim 2 minute, al doilea filmulet era mai lung, dar mi l-au taiat ei la fix 2 min. ![]()
Ei, pana la urma bebe s-a comportat bine, cu toate ca am avut emotii. I-am facut si baita acolo (apa calda-non stop !) uitasem sa iau de acasa lampa de veghe dar pana la urma am folosit veioza de pe noptiera mea, orientata spre zid
Am zis sa plecam acum, pana nu incepem diversificarea, ca pe urma va fi musai sa iau cu mine cartofi, morcovi, mere ... sau borcanele, dar nu stiu daca ar fi de ajuns 
Noe, of, ce-ati patit cu botezul ....
dar nu te mai gandi la asta, bine ca a trecut .... 
Sa stii ca eu tot nu am primit mail pe Yahoo de la tine ... habar n-am cum intru pe blogul ala .... 
Delia, si numai din jumate de banana doarme Rudy asa de bine ?
Wow, pai atunci abia astept si eu diversificarea, cu toate ca eu il banui pe al meu bebe ca se trezeste numai fiindca stie ca il iau la mine in pat (prima oara), iar a doua oara ca se alinta putin la tzitzi, pune picioarele pe mine si adoarme la loc.
Deci nu stiu cat de foame ii e, de fapt.
Auzi, am o carte si cica dupa 6 luni e voie banana, si o oparesti inainte s-o faci piure, asa o fi ? Oare si restul fructelor or trebui oparite inainte ?
Andreiu meu moooaaare de cald, pana acum l-am tinut prin casa in body stil maieu si cu sosetute. Dar azi i-am dat un maieu obisnuit si i-am scos si sosetutele. La noapte nu-i mai dau pijamaua cu maneca lunga, ci un body si mai vad eu. Fara maieu. Si fara caciulita. Ce naiba. Sa ma lase-n pace toti pediatrii cu " cum te inbraci tu + inca un strat". Asa era pe vremea lor. Doar n-o sa las copilul sa moara de cald ca vor ei. 
Ce chestie, ne-au bagat in dreapta, jos a mesajului : "Raporteaza la moderator". Cred ca e din cauza certurilor celor de la ian-feb ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
nshiro spune:
Noi in week-end am fost la fotograf, asa se poarta pe aici cand face bebe 100 de zile sa se pozeze cu tot familionul. Maria a rezistat eroic cat a rezistat (a schimbat 3 costumatii) apoi pe la sfarsit adormea in fund in scaunelul ala. Oricum au iesit frumoase, pacat ca nu am ales decat cateva fiind foarte scumpe (aproape 500 de dolari) si vor fi gata pe 15 iulie, abia astept. Inainte de a merge la pozat au venit socrii la masa, a gatit mama tot felul de bucate traditionale, a fost ok. Spre seara insa, ducandu-ma la o prietena (pika-pika, ce tre sa nasca si ea azi maine) sa-i duc si ei din bunuri, Maria a facut o criza de plans in masina de am crezut ca mor. Efectiv nu mai avea aer si se ineca. Asta de la oboseala. Au fost cateva minute de cosmar, eram oprita la stop maica-mea in spate cu ea intrase in panica, voia sa deschida geamul si a deschis portiera, apoi am intrat imediat intr-o parcare si am luat-o in brate, am plimbat-o 50 de metri si a adormit ca un ingeras, insa mare sperietura am mai tras, mi s-au parut cele mai lungi minute din viata mea (cred ca 5 au fost).
rocsana si bebe maria
Irina71 spune:
Meeyyy ... pana sa scriu io mesajul a disparut chestia cu "Raporteaza la moderator". Si era acolo, jur !
Va rog, spuneti-mi ca nu-s nebuna, ca era acolo ... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
mariana_1976 spune:
Andreea-Georgiana calatorie placuta si sa ne spui cum a fost!
Eu de-abia ieri mi-am recuperat ap. foto de la socrii( care il uitasem acolo in mai).
Ciuf, tu esti cu adevarat de o eficientzaaaa.....!!!
Cite camere aveti? Noi 6,dar nu sunt foarte mari si nu folosim decit 3 cind nu sunt musafiri...Eu urasc ferestrele si calcatul!Acum de cind a sosit verisoara mea din Romania parca e mult mai bine, ca facem cite putin amindoua...
Kim, daaa, e virsta cind incep sa fie foarte sociabili si le place non stop "compania" celorlalte persoane din familie.Din joaca in joaca, isi vor insusi o multime de chestii importante!
Alina (Oradea),sa-l stapiniti sanatosi!!
Serj, Ambra se invirteste in pat si se intoarce deja? Al meu care e nascut pe 17.02,vad ca nu mai are liniste si am ajuns o obsedata: il verific noaptea mereu sa nu cumva sa se fi intors sa doarma pe burtica!(parca n-ar stii sa intoarca capusorul, daŽ asa sunt eu, stresata!)
Adar pozele de la botez sunt foarte dragute!
Amalia tare mi-au placut cei doi "preteni" in carucioare!
Irina71 filmuletele sunt super! Intr-adevar arata foarte bine "locul vostru de cazare!!Andreiutul e asa de scumpic!Sper ca nu ati intilnit insecte zburatoare pe acolo(tantari)?Sa stii ca si eu l-am tinut doar in maiout si chilotei cind am avut in casa peste 26C!!(Sotul ,eu chiar i-a scos maioutzul cind a adormit!!)![]()
Pispi, Doublemom, Adibal, Cat, Catrinutza, Ile77, CorinaG, Zuzilici, Otilica, Olgutta, Ameluta, si restul fetelor care nu au mai scris demult, ne e dor de voi, ce mai faceti?
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
Imi merge tare incet DC-ul...
(O fi serverul incarcat la ora asta.)
Hai ca acum nu puteti sa spuneti ca nu v-am scris dupa cele citeva zile de tacere (din partea mea).
Fetelor, mi-au iesit azi dimineata cele || si acum simt c-am bagat-o pe maneca!![]()
![]()
(pina nu ajung la ecografie nu mai cred nimic, zau ca am ajuns de risul lumii)
Va tin la curent in orice caz si...revin maine ca am atita treaba de facut!!(spalat haine pt. 9 persoane fiindca in "minivacanta" ne-am facut de cap prin padurici,lunci,laculetze atit cei mari cit si cei mici)![]()
Ce sa mai vorbesc de aranjat prin casa si gatit zilnic cu 4 copii si 2 adulti in plus.![]()
![]()
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA II!URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA II!Bravo Mariana!Sa fie intr-un ceas bun!Stii,sambata noaptea am visat ca erati la noi in vizita,tu si sotul tau(care in visul meu era inalt,blond si cu ochi albastri si f. slab) si v-am cazat la mansarda,in camera de oaspeti,care este f. primitoare si intr-un fel,sexy(predomina rosul,inclusiv la draperii).Iar tu ai spus ca sigur faci un bebe cat stai la noi.Poate cine stie,chiar veti veni si il faceti pe bb5?
Irinuca,mi-ai facut o pofta de pescuit!!!!!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Nshiro,abia astept sa vad pozele ,,organizate,, ale Mariei.Sa stii ca si Thea are uneori astfel de accese de plans,mai ales cand este obosita,dupa o zi petrecuta intr-o vizita,unde nu s-a putut odihni si neaparat in masina.Sambata au fost in vizita la noi niste prieteni cu un baietel de 5 ani care a tipat intr-una si Thea nu a putut sa-si faca somnul.Dupa baita a papat si a tinut-o intr-un plans o ora.Era si f. cald si pt. prima data a baut apa.40 de ml,pe nerasuflate,apoi a dormit bustean pana duminica la ora 9.Adica de la 23 la 9.Boierie pe noi.
Maria mai papa san?Am o obsesie cu asta,de cand nu mai am laptic.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana