Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
Irina71 spune:
Laura Ioana, lasa tristetea si priveste spre viitor .... 
Uite la Mariana, are 4 luni de la cezariana si e deja gravi !
Ziceai ca nu gasesti unde a spus ... vezi la pag. 3, ultimul mesaj al Marianei ....
Eu ma rog pentru tine si abia astept sa intri sa ne spui ca esti gravi ... am mai scris asta ....
Si stii ca si moralul conteaza, nu ? 
Stiu ca pt. mine e usor sa vorbesc, nu stiu ce as fi facut in situatia ta, probabil ca as fi intrat aici sa plang, iar fetele (si chiar tu) ar fi gasit o vorba buna sa-mi spuna ....
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
Laura Ioana spune:
Irina
multumesc.
Mariana
nu te gandi la ce-i mai rau, mai ales ca ai trecut prin 3 sarcini duse cu bine la sfarsit
Sunt convinsa ca si sarcina asta va fi perfecta
Te admir cum te descurci cu 3 copii, in curand cu 4
Cand mai timp si pentru tine? Ai pe cineva care te ajuta cu copiii?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
micaalsa spune:
Mersi Luizax ca m-ai luminat, le-am gasit si eu in sfarsit
.
Noi acuma am venit de la doctor, Iulia mi-o facut o febra de toata frumusetea, si ca o mama panicata ce-s am si dat buzna la medic. Concluzia ... la pitica mea au inceput sa-i iasa dintisorii, deja se simtea un colt in gingia de jos.
Am pus si eu doua filmulete mici mici aici http://www.dropshots.com/micaalsa sper sa mearga link-ul asta ca e prima data cand folosesc si eu DropBox-ul.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
mariana_1976 spune:
Cosmina chiar as vrea sa vad un filmulet cu Harris in timp ce maninca! Sper ca totusi sa inceapa sa bea din bibe nu ca fetita mea fiindca ea era mult mai "in virsta" si obisnuita aproape 8 luni numai cu san...Ai incercat cumva sa-i dai diferite tipuri de lapte formula din biberoabe diferite?Sau vreun suculet de fructe facut de tine si bagat in biberon? Exista si metoda dura pe care eu n-am avut niciodata puterea s-o aplic, dar stiu ca unele mame o folosesc...Adica il lasa sa-i fie fomic si nu-i dau altceva decit bibe indiferent ce ar refuza el...
Cameliada multumesc pt. incurajari...
Eu inclin sa cred ca depinde de unde provine si CUM este fabricata MIEREA ... Sa fiu sincera, cunosc atit aici cit si in Ro. niste adulti care au primit miere in copilarie si n-au facut nici urma de botulism, care de altfel e o boala extrem de rara...Insa paza buna trece primejdia rea si mai bine nu-i da.Banane are voie de la 4 luni in sus dupa parerea suedezilor...Cum vezi, gasesti atitea info diferite in tari diferite...
Ema filmuletul cu "intoarcerile" lui Mario e super! Ai un baietel superb!Al meu a inceput sa se intoarca ceva mai tirzior decit al tau, dar observ ca tot asa trebuie sa fiu f. atenta, fiindca aici nu este recomandat sa-i lasam pe bebei sa doarma pe burtik NESUPRAVEGHEATI.(daŽsa stii ca acuŽ8 ani cind am nascut primul copil nu erau nici un fel de contraindicatii la dormitul pe burtica.Vezi cum se schimba informatiile despe cresterea copiilor de la generatie la generatie?!
Biuta, multumesc pentru cuvintele incurajatoare.Probabil sunt mai "panicata" din cauza ca am citit prea multe cazuri cu probleme care se intimpla chiar in tari "dezvoltate"
La primul copil ma odihneam si in timpul zilei.Acum pot face acelasi lucru uneori in weekend cind sotul ma ajuta cu prichindeii mai marisori.Altfel, nu e chip.Partea buna este ca Markus se trezeste din 3 in 3 ore noaptea sa bea si imediat adoarme, sau...maninca pe jumatate dormind...![]()
![]()
Adar, daŽce cautai tu pe forum la ora aia? Vrei sa te "raportam la moderator"?
Ce balenuta, mey?? Eu pun pariu ca... Maia o sa fie f. mindra ca a avut niste parinti asa de eleganti si pusi la punct la botez!
mariana_1976 spune:
Polixeni felicitari pentru slabit!!!!!!!!
Esti tare de tot ca incapi in toti blugii!! Hai, poate ne spui un pic si noua in ce consta "disociatul tau"?![]()
Pispirica, Adibal voi ati ramas pe acolo...pe la tara? De-abia asteptam sa ne mai scrieti!
Honeypuma ca tot uit...Plasa la ferestre merge aici la noi unde e racoare noaptea, mai bate un vinticel... Ce prostuta sunt!Am si uitat cum e noaptea in Bucuresti pe canicula.![]()
Anamaria/Alba-Iulia vai ce papusica a fost Iulia la botez!
Filmuletele sunt tare reusite!Eu zic sa te iei dupa acutala pediara fiindca si aici se da banana destul de devreme la bebei.(de la 4 luni in sus).
Elvie socrul tau e tare, ce mai.Eu nu sunt curajoasa, nu vezi cum ma pling pe aici de..."frishca"?
DaŽ asta e, am intrat in hora acum treŽsa joc.Intre Suedia si Romania ca loc de vacanta cred ca si eu as prefera cea din urma...![]()
Cristina/Galati absolut MINUNATE pozele alea de la munte cu Iulian!Chiar ca as vrea sa ma teleportez si eu pina acolo daca s-ar putea!![]()
Noelina ONDE ai disparut??
Plimbarici, plimbarici sau...?
Fa-ti pomana si cu mine si indruma-ma unde pot gasi reteta de placinta cu varza ardeleneasca de-a voastra...
Irina aoleu, sa nu ma dai pe mine de exemplu, ca vezi, am intrat deja nitel in panica tocmai stiind am doar 4 luni de la cezariana .(desi doctorul a zis ca nu e problema daca voi naste din nou prin cezariana...ca ruptura uterina se face doar in urma contractiilor puternice si nu se rupe imediat, ci mai dureaza...in majoritatea cazurilor fiind ruptura incompleta in care nu e in pericol viata nimanui...)
Gata...! Am scris destul!
toate mamicile si bebeii
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Laura_Ioana multumesc mult pentru incurajari.
Daca vrei, imi poti da un PM si ...plingem impreuna.(daŽ dupa faza asta, promitem ca suntem amindoua optimiste, da?)
Personal,cred ca fiecare are dreptul la zile mai bune si zile mai putin bune...Sotul meu spune ca femeile din cauza hormonilor au lunar mai multe "fluctuatii" de genuŽasta...
Despre cum ma descurc, citeodata mai bine,citeodata mai dau "kix"...Asta-i viata...De ajutat ma mai ajuta sotul, citeodata si cumnatele + vecinele si la rindul meu ma comport la fel cu ele.
Timp pt. mine nu prea am, daŽstii ceva? Nici nu-mi doresc mai mult de 1-2 ore de Internet sau citit, 1 data pe sapt. de shopping si "cafelutz" cu "pretenele" si niste vacante cu familia...De cocheta nu prea sunt decit rar la ocazii,poate ca si din cauza serviciului care e in legatura strinsa cu sportul.Coafeza, am in familie,la gym si bazin am anumite gratuitati...Un filmulet seara,o cina "romantica"(gatim amindoi
), mai vin seara prieteni, vecini, etc si...nu mai am nevoie de mai mult.Cam asta ar fi "timpul pt. mine".![]()
Eu ma tot gindesc la preotul ala care a prezis ca vei avea baiat...De-abia astept sa ne anunti ca esti gravi!(de fapt asa cum ai observat,toate fetele de aici asteapta vesti bune de la tine, Ileana si Adriana)
Te
si stiu ca tu vei ramine o luptatoare si o optimista, un exemplu pentru noi!
Mariana
mariana_1976 spune:
La multi ani sa fiti sanatosi, cuminti, sa cresteti frumos si sa-i bucurati intotdeauna pe parintii vostri:
Bianca Nicole - Pispi 
Alicia Maria - Kim 
Mariana
aida_o spune:
pupam fetili 
noi suntem inca ocupati cu mutarea, dar am mai pus poze cu Alexandra aici
daca vreti sa le vedeti in slideshow, click aici
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)