Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 25
alice2004 spune:
Daaaa, ca deja sintem in iulie ...
LA MULTI ANI, Teodor, sa cresti mare si sanatos si sa iti bucuri parintii !!!
Petrecere frumoasa, Adela si pofta buna la tort !!!
Si pentru ca nu stiu daca am sa mai intru pe DC curind, LA MULTI ANI si pentru Mariuca - Botoshica !!
Multi pupisi si sanatate si sa cresti mare si cuminte !!! Cit despre Cristalina, io o am role-model cind vine vorba de optimism si buna dispozitie, tare as vrea sa am si eu macar juma din cit are ea !!!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roller025 spune:
Buna dimineatza!
La multi ani, TUDOR!
Sa fii sanatos si sa ai grija de surioara ta!
La multi ani, bunico!
Azi bunica mea face 75 de ani! Sa fii sanatoasa! Ma scuzati, m-a luat valul...
Olivia, in Bucuresti, pentru par mediu un tuns, suvitze si coafat, la un coafor de fitze (cu stilisti cu premii, adeca
) in buricul targului pe Dorobanti costa cam 150 roni cu tot cu shpaga. Hai ca a mai ramas putin si vii acasa! Sa dai un semn de viata daca treci prin Buc si daca vrei sa ne vedem!
Alice, vazut gizmo tuns! Si io il duc pe Vicu in parc doar in chilotei, dar el face pisu si apoi vine sa-l schimb! Sper sa invete...
Un we minunat, desi in Buc ploua...
kro spune:
LA MULTI ANI TUDOR ! 
Sa cresti mare, sanatos si cuminte !
Adela - felicitari ... sa-ti traiasca baietelul si sa ai parte de o fetita, cel putin, tot la fel de frumoasa ca si el ![]()
pako spune:
LA MULTI ANI TUDOR CODRIN!Sa ai parte in viata numai de lucruri bune!
Am vazut si eu poze cu Gizmo....pupici lui...s-a facut mare.
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, TUDOR! sa cresti mare, sanatos si frumos si sa ai mult noroc in viata!
Si pentru maine, daca nu reusesc sa trec pe aici, LA MULTI ANI, MARIA ALEXANDRA!
Mamicilor de pitici de 2 anisori,
si petrecere frumoasa!
Eu am avut o saptamana nebuna rau, nu am avut timp nici sa-mi deschid calculatorul, am ajutat un baiat mai necajit, student in anul I, ruda de-a sotului, sa faca un proiect (pe care a luat 9), de fapt l-am facut eu, de parca nu-mi era creierul stafidit de la cele 2 proiecte de licenta 
In plus, am inchis unul dintre cele doua magazine pentru ca saptamana viitoare deschidem altul, pentru fetele din Iasi, in Podu Ros, am muncit sa strangem tot din cel vechi de am luat-o razna, intr-o caldura infernala, am dat o groaza de bani pe amenajari, am suplimentat un credit la banca, ne-am comandat o canapea super dar scumpa si....multe altele!
Matei e foarte schimbat de cand l-am adus de la tara,e mai afectuos, mai vesel, dar vrea companie non-stop, ii este frica sa nu-l lasam acolo daca mergem la cineva, cred ca e destul de mare ca sa constientizeze dorul de parinti, zic eu.
In schimb, trebuie sa merg la medic cu el, e iritat tot pe piele de la caldura, mi-a facut si anul trecut asa ceva dar pe suprafete de piele mai mici, atuci am fost la doctor si ne-a zis ca se cheama sudamina si ne-a dat un preparat cu care trebuia sa-l ungem de trei ori pe zi si sa-l lasam in pielea goala sa se usuce. Normal ca nu am avut cum, el nici nu mergea, in brate, pe pat sau in carut nu se usca asa ca 
In rest, suntem pe calea cea buna cu renuntatul la pampers, ii punem numai cand doarme si are zile in care nu face deloc pe el.
va pup si week-end placut!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
Adema spune:
Tocmai ce sperasem si eu saptamana trecuta ca ma linistesc si reusesc sa intru mai des pe aici, am patit alta...S-a imbolnavit Codrut si inca nu am reusit sa il pun pe picioare! A debutat acum 4 zile cu febra mare si scaune moi, am intrat pe trat. cu anti-termice, Hidrasec si regim, dar e tot rau.Febra a scazut, dar scaunele sunt dese si apoase, refuza orice mancare si mai nou si medicamentele.Dr. a zis sa ii dam si Ercefuryl, dar nu vad rezultate.I s-a inrosit si funduletul si il doare, are stare de blegeala, sau mai degraba slabiciune...Nici sarurile de hidratare nu vrea sa le bea.
Daca aveti sfaturi-ceva, va rog dati-ne o mana de ajutor ca nu mai stim ce sa ii facem.Daca ati stii cat a slabit!!!!![]()
Adema&Codrut
cristalina spune:
La multi ani Tudor!
Sa cresti mare, sanatos si voios!

Mitzu, sa va traiasca voinicul! Pupam burtici!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mitzura spune:
Buna fetele!
Adema, sanatate multa lui Codrut! O fi vreo enterocolita, daca e si cu febra si scaune apoase. Eu stiu ca foarte buna in cazul asta e Ecoflorina sau Biotics, ambele refac flora intestinala. Dar oricum, intreaba medicul. Si trebuie sa ai mare grija sa nu se deshidrateze, in cazul asta sa mergi la doctor (urgente). Nu vrea sa bea sarurile in ceva suc? offf, imi pare tare rau ca puiul mic e bolnav....
Fetelor, va multumim de urari!
Noi azi ne-am petrecut. Au venit bunicii, strabunica, un unchi, finii. A fost tare dragut, aveti poze mai jos.
A primit jucarici noi de care e tare incantat (normal daca toate sunt masinute si camioane). Cea mai tare faza a fost ca atunci cand i-am cantat La multi ani a fost super mirat si incantat. se uita la noi cu ochii mari..A stins lumanarea de prima data, dintr-o singura suflare, dupa care s-a prins ca e tare distractiv, si a zis "Mai vei", asa ca i-am mai aprins-o o data si inca o data,...Sufla tot in sus sau printre dinti, era tare haios. Si-apoi o jumatate de ora numai asta am facut, am tot aprins lumanarea si am tot cantat in cor, pentru ca, cum ne opream incepea "Mai vei a muti ani!" Si era asa incantat cand ne vedeam cum cantam.
Alta chestie a fost ca au venit finii cu fetita lor Miruna, care are trei saptamani, si a fost o revelatie pentru mine sa vad cu cat drag se uita la ea, si cum vroia sa o pupe si sa o legene. Poate se va purta la fel si cu surioara lui, doamne ajuta! Singura chestie era ca vroia intr-una sa o atinga pe fata, pe manute, sa o legene (=zgaltaie) si trebuia sa-l tot temperez. dar era clar ca ii e foarte drag de ea.
Ok, cam atat de pe la noi, astept impresii despre pozele pe care le-am tot promis de mult.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551857800&security=tJMdzv
Adema spune:
LA MULTI ANI pt. TUDOR!, cu scuzele de r igoare ca nu am scris asta in primul mesaj! Iertare, dar nici nu mai vad pe unde merg de nopti nedormite!
mitzura, multumesc pt. sfat!Problema mare e ca nu mai vrea sa inghita nimic.Acum am reusit sa il fac sa pape un sfert de covrig si sa bea ceai de salcam care mi-a fost recomandat ca anti-diareic.....
Adema&Codrut
kim222 spune:
Am vazut pozele! Ce frumos este Tudor! Si mami...o graviduta foarte frumoasa!!!!!
Roberta ..alt proiect? Mai poti?
Felicitari pt renuntarea la pampersi...
Dana..cind ai timp ..da-mi nr tau pe PM...si sper sa reusesc sa ne vedem..dar nu vreau sa promit si apoi sa fiu neserioasa...![]()
Un we placut!