Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 24
kim222 spune:
Daria merci mult..gata ...renunt..Aici doar suvitele ma costa 80$ plus ciubucul..
. Un tuns 45$....si tot asa...
szivarvany spune:
Kim - io cred ca in alte localitati e si mai scump ... asteapta si restu` de fete sa nu ma injuri mai apoi ... plsss !!!
Am tot vrut sa zic da` am uitat: vreau si io in parcul de distractii de la fetele cucuiete Felicia si Alessia, care, sunt foarte frumoase 
Si Roller - tinem pumnii sa nu iasa bubele ... stiu ca asteptarea asta este criminala ; sanatate muuulta fara bube ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
In Constanta ,unde ma intereseaza pe mine este exact acelasi pret care mi l-ai spus tu!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
AncaMaria spune:
La Multi Ani Iris! ochi-verzi, sa-ti traiasca scumpetea!
kro, felicitari pentru licenta!
cristalina, zbor placut si fara incidente!
Si io am crezut ca Pat vine de la Petru, de aia l-am felicitat ieri, dar nu-i nimic ca nu strica..![]()
Olivia, ma bucur ca ai vesti asa bune despre Luca... iar cu aranjatul toate cunostintele mele de aici cand merg in Ro trec pe la saloanele de infrumusetare, tocmai din cauza preturilor mult mai mici decat aici... io ultimele dati m-am facut suvite acasa... pai pentru cateva suvite imi lua 60CAD (fara tuns sau vopsit)
Abia astept sa se faca 1 sa o tai acasa... azi avem programare la dentist sa vedem cum se prezinta dintisorul pe care si l-a strambat acu 2 sapt...
Revin,
AncaMaria spune:
aa, succes la cura Olivia, pe care o tii, tot daneza? Io nu mai tin nici o cura dar nici nu m-am ingrasat, in conditiile in care bag dulciuri cu nemiluita.. deci sunt multumita...
Gabi, petrecere frumoasa la nunta... sa ne arati poze cu Stefan la costum..
kim222 spune:
Anca..daneza am tinut-o..la mine nu merge altceva...Succes la dentist! Cum a fost azi la gradi?
g_ioana spune:
Eu am casa plina de musafiri,asa ca in week-end n-o sa ma pot atinge de calculator!!
LA MULTI ANI TUDOR,SA CRESTI MARE SI VOINIC SI SA AI GRIJA DE SURIOARA TA!!!
LA MULTI ANI BOTOSHICA,SA CRESTI MARE ,FRUMOASA SI SA MOSTENESTI SIMTUL UMORULUI AL MAMEI!
Olivia si la noi tot tacamul vopsit suvitat tuns costa in jur de 1 milion!pupici
In legatura cu visul,eu dorm cel mai bine de la 5 la 6 dimineatza ca este racoare si atunci am niste vise de zici ca ma apuc sa fac scenarii de film.
http://photos.yahoo.com/gorodeii
alice2004 spune:
Venii seara si odata cu ea ceva racoare, asa ca vaz ca ati avut timp si de oleaca de DC ...
Am citit din urma, dar din cauza de canicula daia rea, nu vreau sa supar pe nimeni (ca uit de la mina la gura), asa ca nu o sa dau nume, ci doar pupici tuturor !!

Noi am facut binisor azi, nu stiu insa de ce tot spun astia ca se racoreste, ca mie mi s-a parut azi mult mai apasatoare atmosfera decit ieri - hehehehe, si nu vorbesc la figurat !![]()
Pe Gizmo l-am lasat fara de pampersi mai toata ziulica, am fost in parc doar in chiloti si pantaloni scurti - pe care ulterior i-am scos ... din fericire, pipi nu a facut, oricum eram blindata de perechi de chiloti de rezerva ! Ins chimb a facut in casa ... again ... pe covor ! Ba l-am si pozat, gasiti poze in albumul de iunie 2006 ... si l-am si tuns ... iete :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alice1732003/detail?.dir=232dre2&.dnm=c272re2.jpg&.src=ph !!!
Olivia, eu una nu stiu ce sa iti spun despre coafoare si alea-alea, ca eu una nu am fost decit o singura data in viata mea la asa ceva si atuncvi m-a vopsit si coafat o pretena ! Mie preturile mi se par uriase si exagerate ... tie probabil ca iti surid si stiu si de ce ! Cred ca fetele ti-au facut deja o imagine despre nota de plata ! Bafta cu dieta ... nu iti mai spun ca si eu ma duc acum sa maninc ... nu spun nici ce !!!
Mai sint ceva timp pe aici, dupa care ma duc la somn ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
gongutza spune:
Buna seara si de aici!Zombie sef la raport![]()
Kro felicitari pt nota mare obtinuta la licenta!Vazut fetele frumoasele,pupam!
Olivia la un coafor de fitze in Bucuresti m-a costat acum o luna 1 milion suvitat si tuns,cu spaga cu tot!
Lia "la multi ani" cu intarizere,sanatate si sarcina usoara!
Papadie ca de obicei,esti dementiala!
Storcator de fructe bun bun:Philips Cucina Hr 1840.Nu da gres de un an jumate![]()
La mine au mai ramas doua zile si vine Alex c acasa!Evident ca vine cu bunica din doatare,azi am facut curatenie,maine ma duc la cumparaturi,sa vad daca-mi aduc aminte cum sa fac si de mancare![]()
![]()
Evident ca am uitat ce am vrut sa va zic,da poate-mi aduc aminte si revin.
Oricum am citit tot,am vazut pozele cu toti copilasii,pupam!
Si pt ca nu stiu daca am timp sa intru maine,LA MULTI ANI TUDOR!Sa fii sanatos si cuminte si sa-i bucuri pe parinti!Pupaciuni!
Ma duc la un cola rece si o tigarusa...
kim222 spune:
Merci mult fetelor..gata deja am anulat programarea de aici..
Asa este Alice din anumite motive
..nu ca mi se par ieftine..ci ridicol de ieftine
Vazut doi ochi albastrii....si Luca tot pe jos..pe parchet!![]()
Adina nu mi-ai spus cum facem...ne vedem la aeroport? Ai gasit apartament?
Si la multi ani Tudoras! Astept poze de la party!
Hai ca azi nu v-am spus
..AMR 19 zile!!!!