Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andreei tot nu i-a trecut cu ARDEIUL...cand o intreb ce vrea sa-i desenez ea tot ARDEI vrea.si desenez unii....de saracii au devenit un fel de mere cu frunze.

Simona, chiar mi-era dor de voi...Pufulescu a crescut si se vede ca-i merge bine.
Roxana,ce bine ca aveti marea atat de aproape...dai o fuga si ti-ai facut pofta de o baie...
Iren,meseriasa sala aia de joaca...ai 2 copii frumosi...pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

o zi racoroasa nu vom avea, dar .... macar sanatosi sa fim
va pup pe fuga, mergem afara rapid pana nu se topeste asfaltul

sunt tare ingrijorata, am numai cosmare cu bb2, ma visez plina de sange, e teroare, ma trezesc sufland ca dupa o cursa de 1000 de m. Nu simt nici o miscare in burtica, nimic, nu stiu ce sa mai cred si cum mai rezist pana miercuri cand am programare la eco. parca simteam ceva si acum nu mai simt nimic, adica miscare pe acolo.

Va felicit pt copiii vorbareti si dintosi. La noi e cum stiti, dinti putini si vorbit....ma rog, la nivel de 1 an. Nu stiu de ce e asa, cum se va intampla minunea si cand isi "va da drumul" si Danut la vorbit. Cred ca suntem in coada cozilor la acest capitol, nu va mai intreb ca deja din ce am citit numai al meu si al lui Gabi (careia ii multumesc pt felicitare) sunt in situatia asta :(

drept urmare a starii de spirit proaste maine dimineata merg si-mi tai parul lung si ma si suvitez, na.

sa auzim de mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata
Sa va trimit un pic de racoare de la Praga...
Aici vor fi #283;ð -23 adica...e pe limba lor- de grade la amiaya, eu am plecat acum de la hotel cu geaca si nu stiu daca o voi da jos pana diseara...

Intrai sa #239;mi citesc posta si nu ma rabda inima sa nu va scriu un pic...hihihi

Maria mea ca de obicei e mult mai putin agitata cand sunt eu plecata de acasa...ma dispera chestia asta, pe de o parte, pe de alta plec cu inima mai putin stransa pen ca stiu ca ii e bine...
Ma cam uit cu jind pe strada la copilasi, mi se facu dor...Preturi de te ia durerea de dinti la tanti praga asta...asa ca pauza cadouri.

Pupam gasca in grup fara discriminari!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Diana, n-am mai ajuns in parc pentru ca Vic s-a trezit tarziu si bona nu l-a mai scos. Oricum, daca ajung, te sun. Bafta la bona!

Adela, eu, cu tot riscul de suparare si imbufnare, le-as spune de celalalt prieten. Nu stiam ca nasirea copiilor e un concurs...

Olivia, abia astept sa ne intalnim.

Papadie, Pe cand bb3?

Lia, cosmeto-terapie placuta!

Io ma'c sa ma coc in continuare in birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

carmen, noi in medie 1 milion pe luna, 1,3 mil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Mitzura-am o banuiala ca in cazul in care vom mai avea un copil vom avea aceeasi problemaNu stiu ce sa le spui dar parerea mea e sa le spui de pe acu, sa nu-i lasi 9 luni sa creada ca vor fi nasi ca dupa aceea dezamagirea va fi mult mai mare.
Olivia-sa stii ca si eu ii fac fata greu lui Radu prin parc, am mai scris si ieri ca-s in priza nonstop. Se catara prin cele mai imposibile locuri, asa ca aplicam diviziunea muncii in familie, impartim dupa-amiaza in ture eu si taica-su.
Cofetaria aia minunata se numeste "Vatra Ardealului", este pe langa Piata Sfatului, vis-a vis de Biserica Neagra. Daca veniti in Brasov pana in 29 iulie (din 29 plecam la mare) sper ca ne si vedem.
Pako-am si io neste talente la desenat, cu cele doua maini stangi ale mele, o sa oripilez copilu cand mi-o cere sa-i desenez ceva.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lioo, vreau s-aud repejor ce program ai pentru ziua de miine, hm?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Hai sa mai povestesc...
Ca de obicei io am parte numai de placeri nebanuite...Dupa ce ca imi e frica de avion de mor, merg cu extraveralul dupa mine peste tot (cand au inventat cuvantul placebo la mine s-au gandit, ca la mine trece si daca tin pastila in mana, nici nu trebe sa o inghit...hehehe) ieri i s-a facut unui nene rau in avion la picioarele mele, erau si turbulente, semnul de pus centurile bipaia, ala facea spume la gura...distractie maxima....bafta mea.
Dar am prins vreme frumoasa ieri pana la 6 seara, am facut o gramada de poze (pe film) dupa care a venit furtuna cu fulgere despre care ziceau pe site-ul de vreme...

Sigur nu vreti sa trimit niste racoare de acilea? Ca am din belsug...:)
Io sunt in geaca si nu dau semne ca mi-ar fi cald, poate nu da iar cu torentiala de 3 ore ca ieri...am aflat ca o sa fie tot racoare ca am cnn la teveu in camera...ce nu am sunt bateriile de la telecomanda....hehehe

Ii luai la Marie totusi 2 jucarele de lemn, niste preturi acilea de te sparg la buzunare...I-am luat o chestie sa infigi degetele de la maini pe pe un panou de lemn si o chestie cu niste cubulete de
lemn cu literele alfabetului. In rest, vederi la toata lumea, ca daca le iau ciocolata o mananca...hehehe

Stau in buricul targului, langa magazinele de fite cu cristale de bohemia si d-ale lui swarovski. Insa dedesubt e un bar-discoteca, asa ca azi noapte nu am inchis un oki...nasol. Si io care ziceam ca dorm de rup patul daca tot am plecat de acasa...hehehe
Au pus in piata mare a orasului un teveu din ala de cinci metri o latura, e imens ...si toti turistii se aduna sa vada meciurile...o harmalaie si un urlet toata noaptea...

Ma duc si eu sa vaz ce povestesc savantii, ca d-aia am venit....:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Fetele cucuietele stiti ce am aflat azi?Ca daca vreau sa-mi inscriu cupilul la gradinitza la anu,adica 2007, trebuie sa ma duc acum in toamna sa fac o sponsorizare la gradinitza respectiva!!A innebunit lupu sau eu am ramas in urma??

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata
termometrul de la mine de pe birou arata 35 de grade. pe partea cealalta a biroului, unde sufla instalatia de climatizare, sunt probabil 20... balamucul nou.
multumim frumos pentru felicitari. mama zice ca ma mosteneste pe mine, care am vorbit repede (si cica si corect, da' au trecut niste zeci de ani de-atunci, mai uita omul ). aseara imi povestea lia pui: "mociu bate cocociu, faca multe oua. a piecat cocociu dacatza", de unde am aflat si eu ca tanti ii spune povestea punguta cu doi bani.
fetelor, voi nu aveti probleme cu povestile in versiunile ilustrate care se gasesc in librarii? de ex. cum ii spun eu copilului ca era odata un baiat care si-a vandut vaca pe trei boabe de fasole, maica-sa i-a spus "copil prost" (citat din carte) si a aruncat boabele pe geam, peste noapte a crescut un vrej pana la cer, baiatul a urcat pe el, a furat aur si comori de la capcaun pe care l-a si omorat si toata lumea a fost fericita! nu inteleg care este morala
deocamdata ii citesc versiuni mai "soft", sar peste pasajele dubioase, incerc sa mai adaptez. doar din winnie the pooh ii pot citi fara grija, dar e un pic cam mica pentru ele. voi cum faceti?

papa - au crescut aluaturile?
cristalina - trimite si la noi niste racoare ca iti trimitem cu draga inima cateva grade de pe-aici.
mitzura - e delicata situatia voastra. cred ca sfatul oliviei e cel mai bun, si cu un pic de tact s-ar putea rezolva. tu ii cunosti cel mai bine si stii cum sa pui problema. succes!
pako - lia pui are o mare bucurie sa ii desenez "baca" (barca), la care se adauga apa (optional si cu pesti), nenea (care conduce barca), "paiia" (palaria) lui nenea... e o adevarata opera de arta la sfarsit. cubista
dorsilia - nu te stresa ca danut inca nu vorbeste. vorbirea nu are nici o legatura cu capacitatile intelectuale si oricum o sa aiba o viata intreaga sa vorbeascaaaaa. chiar saptamana asta am citit in presa un articol despre vorbire, in care se spunea ca vorbitul devreme nu tine de dezvoltarea intelectuala ci de motricitatea muschilor din zona gurii. putintica rabdare sper ca burtica e mai bine.
simona - ei, dar ce cavaler e dl pufulescu. am vazut-o pe iubita lui aseara in parc, dar nu am reusit sa vorbim pentru ca lia pui deja era franta de obosita si am plecat in tromba

am pus cateva pozici noi, facute sambata la bunici:
http://community.webshots.com/photo/551534371/2479277970034520309pEEpZt

cele mai frumoase

Mergi la inceput