Topul parfumurilor cu personalitate
Raspunsuri - Pagina 7
aileene spune:
Mie imi plac parfumurile in functie de sezon , iarna cele dulci cu nota de fructe style : Nina Ricci "Deci-della" , Lancôme : "Pôeme" , "Tresor" , Beverly Hills "Giorgio" (doar ca e f tare) iar vara cele acidulate , fresh : Toate parfumurile lui Yssei Miyake fara exceptie , chiar si cele barbatesti , ma omoara cand sotu se mai da cu ele
. Ce spuneti de Bucheron ? Cunoasteti ? Superba inventie
! Sau ultimul achizitionat AZZARRO-new Woman metalic delicios . Huummmmmm !
Fetele care cunosc parfumurile de la Avon , am avut un timp un parfum f bun , dar nu reusesc nicicum sa mai dau de el "PERCEIVE" , f bun dupa gustul meu !
Soacra-mea nu prea le are cu parfumurile , dar de ziua mea mi-a oferit unul care nu l-a cumparat dintr-o parfumerie speciala ci din supermarket-ul de langa noi , dar care e super bun : Kylie Minogue "Darling"...sa stiti ca am fost placut surprinsa de miros , doar ca e mai mult de iarna , e dulce dar are si un pic de fresh in el !
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
miki68 spune:
Mie acum imi plac Aqua di Roma-Laura Biagiotti, Omnia Crystalline-Bulgari si F by Ferragamo. Cand era frig imi placeau Burberry London, Kenzo Amour si Cashmir-Chopard, dar le-am pus deja "la pastrare" pt. vremuri cu temperaturi mai scazute.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
dumitrulaura spune:
Ancamironiuc, am folosit eu Gio de la Armani. E un parfum dulce si foarte puternic. Pe mine ma lua ameteala cand ma dadeam cu el. E bun ca rezista mult si e suficienta doar o picatura. Eu zic ca nu e un parfum de servici(cu toate ca aveam colege care sa dadeau cu el la servici de mirosea toata cladirea), dar pentru ocazii speciale e bun(parerea mea).
Si eu sunt in cautare de esente noi, deosebite. Nu am gasit. Mi se par atat de comune unele parfumuri...( poate si pentru ca le miros destul de des pe strada -de ex)
De curand am probat un parfuum de la Azzaro care mi se pare discret, de zi si durabil.
Mai folosesc Miracle si Hypnose- Lancome,Anais, Anais si Amor, Amor de la Cacharel
Acum vreau sa va intreb , pentru o femeie in varsta(cam 60 ani) e potrivit Flowers de la Kenzo? Sau ce alt parfum in afara de Oranza imi recomandati pentru o astfel de persoana. Vreau sa-i fac un cadou...e mama mea.Multumesc.
alinam spune:
fetelor de ce nu incercati si parfumurile Mont Blank? eu le-am deskoperit din intamplare la Ina Center, sper ca nu se considera reclama si am fost foarte plakut surprinsa mie mi se par mai deosebite , eu am "presence de un famme" si "femme individuelle" ultimul e mai dulceag, dar are ceva, o nota de "distinctie" sau cel putin asa mi se pare mie.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Tzuni spune:
www.igu.ro/latrecut/wp-content/uploads/2006/05/bob_756743.jpg" target="_blank">MIROSURILE MELE PREFERATE
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
iuliana_2007 spune:
Eu am mai multe parfumuri in casa si ma dau cu fiecare dupa cum simt in ziua respectiva:
-Chanel No 5
-Eternity de la Calvin klein
-Armani Code(mi se pare destul de tare si in momentul de fata nu prea suport sa ma dau cu el)
-Carolina Herrera
-J'adore de la Dior(mi se pare un parfum foarte fin,imi place foarte mult,mirosul persista foarte mult timp,este dulce dar nu foarte,este foarte placut)
Cam astea sunt parfumurile pe care le am eu in casa.
Cel mai des sau foarte des folosesc Chanel,J'adore si Calorina Herrera(dar putin mai rarut decat celalalte doua)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
bb_yasmi spune:
calvin Klein- Euphoria (femei)
paco Rabanne - Ultraviolet (barbati)
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
23+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik