Topul parfumurilor cu personalitate
Raspunsuri - Pagina 2
Happiness_4_us spune:
Cerutti, indiferent ce - Nino Cerutti
Chance - Chanel
Blv Absolute - Bvlgari
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
madalinad spune:
mie cel mai aparte miros mi s-a parut issey miake - le feu d'issey. este special, aparte, deosebit de tot ce am mirosit pana acum. dar nu stiu daca m-as da cu el...
Alynutza spune:
Preferatele mele sunt Carolina Herrera 212 si XS de la Paco Rabanne.
Vad ca va pricepeti la parfumuri, asa ca indraznesc sa cer un sfat (chiar daca sunt un pic off topic): imi puteti recomanda un parfum care sa aiba la baza portocale/mandarine? La magazin degeaba m-am dus sa intreb, ce mi-au dat nu aducea nici pe departe cu ceea ce cerusem eu.
Nunta noastra
Pregatiri
de 15 iulie
marimar spune:
Coco Mademoiselle are esente de bergamot si portocala, trandafiri si iasomie.
Chanel Allure are esente de lamiie, mandarina, iasomie, trandafiri si vanilie
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
Alynutza spune:
Multumesc Marimar.
Nunta noastra
Pregatiri
de 15 iulie
danat spune:
Cu personalitate (adica asa cum bine spunea cineva mai devreme, nu umbla singure pe strada:-)) mi se par:
- Couture! - de la Moschino
- Presence d'une femme - Mont Blanc
- Sicily - D&G
- Ferre - de la Ferre
Pariez ca sunt multe altele, ca daca e sa le enumar pe cele care imi plac sau le-am folosit din timpuri stravechi se aduna multe, insa cele de mai sus chiar te fac sa iesi din multime!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
hi_lara spune:
Referitor la parfumuri,am 2 parfumuri primite care vad ca se regasesc in gama preferintelor voastre...eu nu ma regasesc in stilul lor-este vorba de Dior-Addict (100ml) si YSL-Opium (75ml)sunt noi noutze...daca va intereseaza pls dati-mi un PM...in felul acesta imi fac si eu buget pentru un parfum nou ales pe gustul meu.
hi_lara
madalinad spune:
alynutza, un parfum pe baza de citrice este happy de la clinique, si babuiesc ca si celelalte happy (happy heart si happy to be). sunt minunate de vara!
PatriciaArdeleanu spune:
Heaven - Victoria Secrets
indragostita iremediabil de el.
- Angel - t Mugler
- Poeme- lancome
-kenzo - cel cu floare de mac
Patricia si
Rebecca (05.02.05)