Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)
Raspunsuri - Pagina 3
georgi75 spune:
Asta cu avertismentul mi se pare super OK.
Si sa fim sincere, chiar merita.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
gogosar spune:
Buna.Ma primiti si pe mine in grupul voctru de optimiste zabauce?
Eu mai scriu la aspirante optimiste, deci sunt pe toate planurile o optimista(imi doresc f mult un bb)..
Ma numesc ANCA, si sunt nascuta pe 26.05.1973.
Sunt o fire optimista, mereu caut partea buna a lucrurilor, chiar daca situatia nu se prezinta prea roz.
Va multumesc si va pup.
georgi75 spune:
Bun venit Anca .
Bineinteles ca te primim.Si-ti doresc un bebe cat de curand.Te voi trece pe listuta dupa ce-mi hranesc si-mi bag bebelina la nani.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
ANCA , bun venit in club!
Sper sa te simti bine aici cu noi.Suntem cam zabauce dar optimiste si inimoase!
Sa iti dea Dumnezeu un bebe cat mai curand!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
iri_sori spune:
Buna fetelor!
ANCA bun venit printre noi
gata am mai scapat de un examen
mai am doua si gata
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
georgi75 spune:
Toata lumea tace...Nu mai aveti chef de DC?
K...io plec la tara.Ne auzim pe seara.
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
daniela_daneza spune:
Eu am dormit de la 17.00 pana acum 15 min.Trebuia sa ajung la cineva in vizita si uite cat am dormit.Am zis ca stau putin intinsa ...dar m -a furat somnul.Acu* sa vad daca mai dorm la nopate.Slaba rau miscarea pe aici....scot oare biciul ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Buna seara fetelor,
Am ajuns si noi acasa..dupa o zi frumoasa cu gratare si voie buna. M-am chinuit sa intru si nu am reusit. Norocul meu...Dany...k si dimineata.
CUMILE te iubesc...si sper sa nu fiu off-topic, dar sunt zapauca si nu ma tratez!
Va pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Aoleu Sunule tu oi fi facut vreo boacana si de-aia nu mai poti intra....
Danezo daca tot ai dormit poate stai mai mult pe DC ca aseara te-ai culcat repede...Ti-ai visat ursitul?
you all si revin
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
diadaniela spune:
hello fetele!
am dus-o si eu pe soacra mea la tara.
am scapat.
bine ai venit Gogosar!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana