Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Felicitari ANDREEA !

Cinste cand faci ? Si nu numai mami a ta ti-a tinut pumnii, toate fetele ne-am gandit la tine!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Cinste fac acum... ce beti?

Nici nu am zis ca nu v-ati gandit la mine ... insa mami la un moment dat cred ca avea emotii mai mari decat mine

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Felicitari ANDREEA !

Cinste cand faci ? Si nu numai mami a ta ti-a tinut pumnii, toate fetele ne-am gandit la tine!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

FELICITARI ANDREEA!!!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Mey fetelor... sigur sunt subiectul care trebuie... nu de alta... da nu va mai recunosc ...

Unde este "Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău!"

Poate imi raspunde si mie cineva pana maine... ca acum va zic noapte buna ... ca sunt foarte obosita... da pana la 12 nu cred ca apar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la optimiste sa va ofer o si sa va doresc o zi buna.Si sa va spun ca bineinteles am avut dreptate si a intervenit neprevazutul si mi s-a amanat concediulpana miercuri adica miercuri fiind ultima zi de munca ceea ce nu prea mai cred.
Andreea in primul rand felicitari pt licenta iar in al doilea sa sti ca si eu ma mir de fete ca eram obisnuita cand veneam de la munca sa citesc cate 2-3 pagini iar acum si una e prea mult.A venit vara trebuie sa le credem multe sunt plecate in conced unele au avut exameneunele se casatoresc,altele isi cauta apartament,si tot asa sunt multe fete cu treburi dar isi revin ele ai sa vezi

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ANDREUTZA, felicitari, mamik!!!

Ai vazut? Ti-am zis io ca nu-i asa de negru!!!

Pup fata licentiata!

Si pup si zaba opti!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

O cafea ...ca ceai verde ...nu mai vreau ...mi-am luat aseara o sticla si am cam baut din ea , deh, m-am conversat cu GEORGI pe mess ...SI LA ORA 1.30 cine bantuia canalalele tv-ului....si am dormit tare prost , iar acum dimineata m-a trezit un telefon....imi vine sa ma culc la loc...sa imi iau liber azi ...dar nu pot .......de fapt a chefuit cu Andreea..

Teodora , imi pare rau ca ti-au amanat concediul...dar important este sa fie totusi pana la urma.Multam* de cafea si o zi lejera la servici!

Hai ca scot biciul .....dar nu dau prea tare ..ca unele fete sunt motivate : Adriana pleaca azi la Timisoara sa il opereze pe Andrei ...saracutul....sa ne riugam sa ii reuseasca operatia de hernie .......Alinutza sadica, se pregateste de mare ....Corina o fi si ea in licenta ....FANNNA in concediu ....CELELALTE ZABAUCE UNDE UMBLATI ?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna opti,
Incep prin a-mi cere scuze pt absenta, dar asta e. Asta-i programul..asta trebuie sa fac. Am vorbit cu cateva dintre voi pe mess, dar imi pare rau ca subiectul nostru s-a "dezanimat". Insa nu-i bai...o sa revenim in forta..sunt convinsa!
Copki mai zic si aici..FELICITARI mami!'Ubeste mami fata!
Adriana ma rog pt Andreiutz si va tin pumnii sa iasa bine si sa fiti sanatosi!
Mami distractie placuta la mare! Sa ai grija de surioara mea si de tati!
Finutza(tin pumnii pt "52"), Geo(succes cu apartamentul), Corina (succes cu licenta)...ma rog...va pup pe toate si ma gandesc la voi!
p.s. Cumile si Cumatra...va iubesc, da?

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza fetele.
Io m-am trezit maidevreme dar am avut de gestionat o criza de-a Stefaniei care s-a suparat frate ca i-am dat pampersul jos .Si dai si urla, si dai si zbiara...Acu s-a linistit.

Trendule vara e de vina.Mai faci una, alta si nu mai e asa mult timp pt net.Ia spune, cand pleci in vacanta?

Sunule spor la trebi.Ce face blanosul?Ca n-ai mai povestit de el.Si omozile?Ce-ti fac?

Teo lasa ca e bine si miercuri.Stii tu vorba aia...mai bine mai tarziu decat niciodata.

Danezo ai patit-o cu ceaiul ala.Sa tii minte cand ai vreo treaba, sa bagi ceai, nu cafea.

Hai pupici

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si noi pi tini!

quote:
Originally posted by SunSmile

p.s. Cumile si Cumatra...va iubesc, da?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput