Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)
Raspunsuri - Pagina 21
gogosar spune:
Buna seara.Am fost si azi la o plimbarica, dar a trebuit sa intram repede in casa ca incepea meciul.Si vreau nu vreau tre sa ma duc si eu acolo in camera, ca al meu sot, mi-ainchis usa, sa bata aerul condtionat la el, si eu mor de cald aici .gata, m-am nervozat.
Maine ma asteapta o gramada de treaba, nici nu stiu ce o sa fac mai intai, si cum sa le grupez sa le fac mai dimineata ca e mai racoare......
asa ca va pupic, si va urez nopate buna.Plec sa ma racoresc....
ana_maria222 spune:
hello hello!!!!
eu ma pregatesc de petrecere...maine isi face sora mea ziua ( e nascuta pe 2 iulie) si e petrecere mare mare!!!! trebuie sa fiu la inaltime...
daniela...cine e ciuma....nushtcum???? ca eu nu stiu!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
georgi75 spune:
Buna seara fete.O sa dau copy paste de la casnicute ca nu ma simt in stare sa va scriu si voua acelasi lucru.
Io am lipsit azi pentru ca m-am simtit tare rau...Dureri musculare, lipsa de chef, slabiciune....Cred ca ma pandeste o gripa ca am facu febra 39
Am luat repede Nurofen raceala si gripa, mi-e mai bine, inca am febra dar a mai scazut.
A plouat afara si e tare bine.Am bagat soata sa doarma cu bebelina in seara asta si eu dorm in sufragerie.
si ne auzim maine.Aveam de gand sa merg la tara dar sa vedem cum se anunta vremea maine.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
teodora35 spune:
neata fetele va doresc un wek placut.Eu am fost ieri de serviciu in buc.ca sa nu mai stau si astazi.facut musaca,gem de capsuni.si nu stiu daca ati mancat vreodata rosii prajite cu brinza si cu ou.Iar acum plec la munca si am un chef nebun.
Georgi insanatosire grabnica
Ana petrecere frumoasa azi la ziua sorei tale si cu aceasta ocazie ii urez un La multi ani!
Fana iti doresc un concediu placut sa il petreci asa cum iti doresti
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
sa va salut.
Ce fac optimistele zapauce?
Am inteles ,Teodora , este la servici ...Georgi,insanatosire grabnica...stii ce se zice ....oamenii destepti racesc vara ....Anamaria , distractie plakuta si LA MULTI ANI SOREI TALE ....ANCA , spor la treburi ....si eu ar trebui sa ma indeletnicesccu asa ceva , dar mai vad eu cand....azi..maine...altadata .....
Bine ca s-a mai racorit afara !
Scuze daca am omis pe cineva!
Sun ,Alinutza ,Flavia Krelia...unde sunteti ?Ce faceti ? Ati fugit ?
Andreea , spor la invatat si BAFTA MAXIMA !
Eh....Adina , pe tine te iertam ....ca deh s-a intors Pupicu!
Bay ...dar fiica-me pe unde umbla ? Adriana, mama unde esti?
Fanna , concediu plakut!
Va pup pe toate si mai revin!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Neatza fetele
Inca ma simt rau dar trebuie sa ma tin dupa Stefania...Asa as sta in pat...
Mersic de urari.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
SunSmile spune:
Buna fetele,
Am intrat sa va urez weekend placut si sa va spun sa nu ma dati disparuta. Laptoapa mea a decis sa stea o vreme(2-3 zile) in reparatii. Si cum nu-mi place sa-i acaparez laptopul sotului....ma voi limita la compi-ul de la joburi.
Pupici si ne auzim luni mai spre 9-10.
The future belongs to those who believe in their dreams.
gogosar spune:
Salutare gagici.
Gata am terminat si eu treaba intr-un final.Imi place ca s-a mai racorit, dar nu imi place ca maine trebuia sa mergem la padure la gratar, la ziua tatalui meu.Si e compromisa ziua.La cat a plouatttt.Asa ca sunt cam suparata.Vroiam sa ma si bronzez putin....
Voi ce mai faceti?
Georgi cum te mai simti?
daniela, saru-mana de urari.Chiar am avut spor.
Ana-maria distractie placuta.
Sunule, insanatosire grabnica la laptopul tau.
Va pup si va urez we placut in continuare.
teodora35 spune:
neata la optimiste zabauce cam salaba micsarea pe aici si ce cautati pe pagina 2 acus scot biciul si va bat.Pe unde umbla toata lumea?
hai ca lui sun nu ii merge leptopul,georgi e bolnavioara,ana-maria este dupa petrecere,dar restul pe unde sunteti?
totusi eu va invit la o si va doresc o zi cat mai placuta
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
krelia spune:
eram gata gata sa scot...."stiti voi ce" ...da', noroc cu teodora
neatza opti zaba!
eu azi sunt bucuroasa, au venit ai mei de pe coclauri si-au adus si pantofiorii de miresica la fata, asa ca la max. 10 ma-nfiintez la ei...
azi tb sa vina si iubi din delegatie..l-a plouat de l-a rupt...da' asta e..cand ti-o cere "tara" te supui.....
ieri am fo' gospodina...azi cred ca iar voi fi....numa' sanu ma pui sa gatesc...ca mor....pe langa faptu' ca nush' ce...mi-e si cald....desi acum s-a mai racorit..dar, totusi ...o tinem tot pe racituri
Sa urez si eu la fete:
Georgi - sa te faci bine!
Ana - petrecere frumoasa azi si La multi ani! pentru sora ta!
Fana - concediu placut s distractie maxima
Cupilu - tinem pumnii si arunca cat colo emotiile alea, da?
Cumile - am vazut tarziu si cand am reactionat...iar era tarziu, probabil...deh, pe maine
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006