Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Hey ! Unde sunteti ? Vreti sa scot biciul ....

Bantui pe aici singura

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Zurli io-s aici, da' am la treabaaaaa. Si o lipsa acuta de chef. Vaz io cum ma impart!
Si chiar asa...trezireaaaaaaa.
P.S. Cumile...in curand Cumiloii or sa stea si ei cate o ora/zi la telefon...macar sa ne concureze!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Stiam eu ca ma pot baza pe tine ....spor la treaba

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neatza...

Si eu sunt in trecere... am intrat doar sa vad ce ati mai facut

Si sunt supi pe mami ca n-o mai ubeste pe copki ... in rest cu invatatul... parca trece timpul asta asa de repede... dar mai am atat de putin... si gata scap... si pe urma vacantzaaa

Mergi la inceput

Andreea, hai inca un pic si scapi! Si apoi o sa te bucuri de vacanta la greu!

Spor la invatat!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza opti!
multam de cafea dar am trecut la ceaiuri...pe caldura asta nu se mai poate...in schimb acasa e super...ieri am fost la frate-miu dar nu am rezistat mai mult de o ora...supercald(stiu sunule tu esti cu super dar altfel nu pot descrie...sau poate megacald?!?!)
vad ca ati baut fara mine...bine...hai ca dau eu...cine vine sa stiu cat pun la rece?!?

Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am aici cateva poze, atat am apucat sa pun:)

Sunule n-am fost in vizite ca dupa wk cu distractii si o zi de cump. in Katerini ne-au mai ramas 4 zile in care sa ne odihnim si sa facem plaja, dar data viitoare nu ratam.
Teo sejurul ne-a costat f putin, 120 E/persoana cazare+transport autocar. Data viitoare alegem avion ca m-a obosit rau drumul, in rest am fost super multumiti.

Ne-a recunoscut Sara, de cand am venit e tot dupa noi, parca ii e frica sa nu plecam iar:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Fanna, eu vin, ca desi am iesit de la dush de 5 min, iar mor de cald...am auzit ca si la voi e groaznic ....Pune ceaiul la rece ...ca ma teleportez...

Flavia , frumos ! Cand am vazut valurile alea , m-a apucat un dor de mare ....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ALOOOOOOOOOOOOO!!!!! Ma asteptam sa gasesc inca 3 capitole aici!!! M-am intors dar as mai fi stat. Mi-a placut f mult cu toate ca am fost racita cobza. Am fost la Olimp, pe croaziera la muntele Athos, la Skiatos, la Eghina, la Meteore si in Evia. Am dantuit la seara greceasca ca niciodata.....am fost in club mai mereu..am facut baie noaptea...ne-am plimbat....am ras..am glumit....am fost la cumparaturi, am facut poze!!Am avut si oameni aiurea ....s-au batut....su furat din biserica....una lua diazepan cu alcool!! eh....dar asta e....pana la urma a fost super de super!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Anamaria, asa repede te-ai intors! Cand a zburat timpul....

Poze ai pus ?

Gata fug la servici ....

Dany

Mergi la inceput