Despre gelul anticelulitic de la Avon....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

La toate cremele cel putin 80% din rezultat este obtinut prin masaj, crema conteaza destul de putin. Daca va masati bine dimineata si seara, poate fi si cu ulei alimentar! Eu am luat si creme scumpe si Gerovital si nu am observat nici o diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Mda...creme...masaje...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Buna dragele mele,
O prietena de-a mea, care este tare sclifosita uneori si caruia nu prea ii convin toate lucrurile, a folosit acest gel anticelulitic de la Avon si a avut rezultatele care se promit in reclama: a dat 2 cm jos.
Acum cred ca depinde si de organismul omului.
Oricum am auzit multe persoane care sunt multumite de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Feteor ,
sa va spun cum am redus eu drastic din celulita.( numai sa nu-mi spune-ti ca nu-s cu toti boii acasa cu imi spune sotul meu )
Se face dus si se maseaza pielea cu un gel de dus exfoliant, dupa dus se iau o crma anticelulitica, se apilca si apoi cu o manusa de masaj se freaca bine zona cu pricina (ideal pana se inroseste).Apoi se ia folie de plastic ( din aia pentru alimente )si se infasoara ,tot zona cu pricina , cu ea.
Se sta asa o ora. ( unde am citit eu metoda asta scria sa pui peste folie un prosop fierbinte, dar mie mi s-a parut ca se raceste prea repede si ma incalzeau cu feonul ).
La mine a mers, dupa o luna se duce celulita.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by micorint

quote:
Originally posted by CameliaH

Dragelor, eu mi-am luat o crema anticelulitica de la Plant Activ pe baza de iedera si dupa nici o saptamana de folosire se vad rezultate. E si ieftina 73.000 - 200 ml. Imi dau dimineata si seara. Fac si gimnastica si tin si cura de slabire. Am dat 9 kile jos pana acum si mai vreau vreo 5.

Toate bune!

CameliaH, zi-mi si mie, te rog, de unde ai cumparat crema? Merci!

Mihaela

Am luat crema de la un Plafar din spatele blocului meu. Nu e o chestie super pretentioasa si cred ca o gasesti pe la plafare sau farmacii mai mari.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

De doua zile folosesc si eu gelul de la Avon,chiar eram curioasa daca cineva l-a folosit si ce rezultate a avut.Trebuie dat de doua ori pe zi?Eu il folosesc doar seara,trebuie si dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Ce zici CL, ne bagam ? Jos celulita!

Petruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mai Petruta, eu as incerca! Iar tratamentul CamelieiH, chiar ma tenteaza. Cred ca o sa-l incerc si eu.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Eu am folosit gelul anticelulitic Soleil, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Seara aplicam si metoda Alexxiei cu folia de plastic, care este foarte eficienta. Daca ai putea face si gimnastica tot invelita in plastic ar fi minunat.
Jos celulita!
Pupici,
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Eu am folosit gelul anticelulitic Soleil, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Seara aplicam si metoda Alexxiei cu folia de plastic, care este foarte eficienta. Daca ai putea face si gimnastica tot invelita in plastic ar fi minunat.
Jos celulita!
Pupici,
Maadi

Mai fetelor, noi ne chinuim in halul asta, iar sotiorii nostrii... Ce bine ar fii daca ar da si ei putin din "burticile" lor, nu?
Claudia

Mergi la inceput