FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 3
Alexmona spune:
Cicina, nu da nici un semn de viata!!
La ai mei le-a zis ca e bine ...asa fara mine...
Ce zici de asa nerusinare???Si vorba aia copilul nostru e la parintii mei si el merge acolo ...in casa lor...
Iti dai seama ce durere e si pentru ei.
Si crede-ma sunt niste oameni MINUNATI!!!!L-au iubit enorm !!!!
Si acum sa le zica ca ii e bine fara fata lor!!!!
Iar ...si iar ma gandesc ca NU MAA MERITA!!!!si nu merita nici ingerasul de copil pe care il avem!!!!
De ce oare mi se imtampla toate astea????
Ma gandesc serios sa pun capat!!!!Nu stie sa aprecieze ce are ...nu are decat sa stea asa cum ii place!!!
Hai ca nu va mai necajesc!!!
Va pup
Dandush spune:
ILIUTA....bine ai venit Te trec imediat pe
listutza . Conditia e sa bei cafeaua cu noi zilnic...ce crezi? Poti sa tii ritmul cu noi??
Cicina....deci tot cald e si la tine. Asta-i bine
dar nu cand nu ai AC.
Alex.....offf...stai bine si "rumega" pana sa dai verdictul. Poate el spune asa ca este sigur ca ai tai iti spun ce vorbesc si cum se comporta. Stiu, este copilareasca metoda asta
dar unii barbati fac "teste" de genul asta. Incearaca sa hotarasti(hotaratzi) ce si cum dupa ce ajungi acasa. Nu mai fi suparici
Aelita...iti doresc sarcina usoara si ...nu in ultimul rand FELICITARI!
Va pup pe toate...revin putin mai tarziu.
D.K.
puf13 spune:
fetelor am trecut sa va salut si sa va zic ca azi nu prea o sa fiu pe aici, nu de alta dar noi avem un singur calc, si azi e ocupat de māndrul meu, asa ca va pupic, cand mai prind liber mai trag cate un ochi sa vad ce faceti
alex nu te grabi fetitza, ai asteptat atat mai ai rabdare pana ajungi in tara, si eu zic sa ai o dicutie cu "duomnul" si doar dupa accea sa faci pasul
cicina te invidiez (fara rautate) pentru ca poti fi asa (ca-ti pui visele in practica), eu doar visez cu ochii deschisi...
elas tu esti bine?
vio au fugit emotiile? ca altfel vin si eu la tine la spital si te gadil inainte de operatie, ca eu am mai multe sanse decat dandush sa ajung...
dandush toate bune si la tine?
grupul fetelor fantastice
Alexmona spune:
Fetele va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Clar ca nu inaintez divortul decat cand ajung in tara.Mai ales ca pana la 1 sept.sunt cei de la tribunale in vacanta , dar asta e...
Sincer ...mi-e din ce in ce mai greu.
Va pup si inca o data multumesc fete fantastice!!!!
fleur-de-lis spune:
Fete dragi,Vin si eu la o cafea cu voi, cafea fierbinte, cu lapte, dar fara zahar. Voi mai serviti si praiturele, eu m-am vindecat de hobby-ul acesta.Alexmona, el doar stie ca tu vorbeshti cu parintii tai si se joaca cu tine! Insa, sunt de acord ca e un nesimtit. Si parintii mei l-au iubit ca pe propriul fiu pe al meu, poate era mai bine sa-l mai zdruncine un pic cind era nevoie.De cite ori m-am convins ca in the real, real reality, bunatatea omului nu e pretuita, ba chiar e considerata a fi o slabiciune si te trezeshti in bataie de joc ca raspuns la binele ce l-ai facut.In cazul nostru cred ca divortul este inevitabil, nu ca un mijloc de despartire pe termen lung, ci ca un mijloc pentru a-si da seama ce au pierdut. Si eu m-am gindit de multe ori ca ultima varianta ar fi divortul si sa-ti spun de ce.Chiar ieri noaptea mi s-a intimplat. Pina acum erau toate bine si frumoase din partea lui. Se hotarise sa repare relatia, chiar imi cinta prin telefon "Only you!!!". Noaptea, sa-ti zic ce faza. Eram cu spatele la el si am simtit ca ma pupa cu o pasiune de neinchipuit, si spatele, si mainile, si capul, de parca nu m-avazut de mult, mult timp.......pina m-am intors cu fata la el si si-a dat seama cine sunt......brusc m-a lasat balta si s-a intors cu spatele suparat.Ce parere aveti despre asta?M-am simtit cel mai mare idiot de pe lumea asta. Mi-am zis ca nu-i voi spune ca sa se relaxeze mai tare si altadata sa-mi spuna mai multe in somn. Credeti ca am rezistat, i-am zis sa-si ia hainele si sa plece naibii, sa nu-l mai vad in fatza ochilor, sa-si asculte inima, sa nu fie lash, sa nu ma mai chinuie, eu nu merit sa stau linga o persoana care iubeshte pe altcineva.Bineinteles ca a negat totul dar imi face o favoare si pleaca imediat ce-si gaseshte sa stea in alta parte.Dimineatza iar vine si ma pupa si ma mingaie pe creshtet de parca nimic nu s-a intamplat. Imi vine sa-l omor!!!Si m-am saturat fetelor sa fiu paranoia, ca ba e una de 17 ani, ba e alta de 20, ba e cealalta casatorita cu doi copii. O fi fiind mai multe si eu perg ca magarul prin ceatza cu presupuneri.Are asha o mutra de om chinuit ca nu ma lasa inima sa-l mai tin linga mine. Ma priveshte ca pe o obligatie si asta ma omoara stiind ca am multe calitati. Chiar nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici!Ok, sper ca nu v-am depressat prea mult, astea nu sunt ginduri pessimiste , ci numai o bucatica de realitate.Va pup si va iubesc pe toate foarte mult si astept parerea voastra!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
Alexmona spune:
Fleur...eu chiar nu pot sa-ti dau sfaturi in conditia in care sunt azi ...adica la pamant, dar faza relatata de tine este nedreapta pt.tine.
draga mea , incearca sa te calmezi ...tu esti puternica .
Imi vine sa-i stramg de gat pe toti ...prea ne fac sa plangem si ...NU MERITAM.
Nu vreau sa divorteze nimeni ...dragele mele.
Eu ...cred ca asta voi face , dar nu o doresc nimanui.
Te inteleg Fleur , dar la voi au mai fost si momente bune...pe cand la mine NU.
Te pup si ...mai vorbim.
Hai fi puternica.
Pupici...tuturor
fleur-de-lis spune:
Multumesc mult Alexmona!!Chiar ma gindesc pina cind voi mai rabda!Stii, ironia vietii, imi aduc aminte cum vorbeam cu puiutul meu cind era mic si-i ziceam "Dragul meu puiutz, mami e in stare sa faca totul pentru tine! Iubirea mea ce scumpa! Mami isi da si viata pentru tine! Dumnezeu e sus si vede cit de mult te iubesc!"Si acum, Dumnezeu , probabil, ne incearca puterile, rabdarea, devotiunea fata de copil...si cine mai stie ce, ca eu sunt deja la capatul rabdarii. FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
cicina spune:
Fleor, Alex santeti intr-o pasa proasta. Va inteleg, nici nu stiu cum sa va ridic moralul dar tare rau imi pare de situatiile prin care treceti. Parerea mea este sa nu va mai tot ganditi la ei, faceti-va voi o viata cat mai placuta fara a va mai stoarce creierii cu: de ce? cum ? cu ce-am gresit? De multe ori nepasarea e un bun medicament. Cititi o carte, face-ti rebus sau jocuri pe PC tot numai ca sa nu va mai ganditi macar o perioada.
Va spune una care a fost bolnava de ansie, care lua medicamente si cu frica mortii, care a vazut-o in fata, si-a revenit la realitate mai tare ca oricand.
Fleor, daca mi-ar fi facut ce ti-a facut tie nu stiu cum se termina cu el, nu ma blocam mergeam mai departe.
Hai sus fetele ca mi-a venit omul cu gazul si am rece in casa ..ura..e loc de inlocuit neuroni.
cicina
Alexmona spune:
Va pup fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa speram ca o sa am si eu puterea de a ma ridica din noroiul in care simt a nu stiu cata oara ca ma cufund.
Sper sa pot sa mai imi tin echilibru si sa-i spun cu tarie tot ce simt si mai ales tot ce vreau de la viata alaturi de fiul meu.
Si imi mai doresc cu tarie sa am puterea de a le "multumi"tuturor acelora care au reusit cu mare "perseverenta" sa-mi distruga familia...si ce e mai grav e faptul ca dupa parerea mea aceste persoane carora le voi multumi sunt dintre cei apropiati...
Dar nu s-a terminat ...eu nu am murit ...cel putin nu inca si nu mi-am terminat treaba pe acest pamant ..NU INCA!!!!
Mai am sa le spun multe la MULTI.
Stiu ca am pomenit cuvantul care nu e voie...Iau bataie...
Dar sa revin ...ca tare ma inflacarasem...misiunea mea pe pamant ...zic eu ca a inceput atunci cand am nascut puiutul meu...si acum trebuie sa-i dau o educatie aleasa si sa-l ajut sa-si croiasca un drum in viata ...daca cel care ar trebui sa.i fie model ...TATAL ...e iresponsabil , nu are decat sase retraga din viata noastra !!!!
Dar ,un lucru ma intreb ...????oare o vita fie ea si cu pata intre coarne merita sa fie pusa mai sus decat carne din carnea lui ...fiul sau???
Pai daca e asa ...atunci sa traiasca in mizeria sufletului sau ...ca eu si fiul MEU avem nevoie de suflete curate.
Asta e ...in viata facem tot felul de alegeri ...pacat ca unii nu stiu sa se opreasca inainte de a zamislii suflete nevinovate.
Pacat , nu de acesti ingeri , pacat de cei care isi vand sufletul pentru nimic.
Fetelor m-am mai racorit ...si daca am luat-o pe aratura ...sa ma atentionati ...dar SINCER acum asta simt.
Si toate astea le simt mai ales referitor la sotul meu (inca) , dar si la ceilalti care sunt la fel de murdari la suflet.
Hai ca va pup ca ...imi vine sa-i snopesc in bataie ...daca as putea .
Pupici pt voi
fleur-de-lis spune:
Alex, stii tu oare ca avem voie sa fim triste pe rand???!!!! Te rog sa nu mai fii trista! Uite un bacione si o imbratishare din partea mea!!! Noi, fetele, te iubim foarte mult si uita despre cine nu merita dragostea si prietenia ta, ok?!!Daca cei apropiati se comporta ca nishte lingai, atunci bine ca ai aflat cine sunt ca sa-i scoti din viata ta cit mai curand!!!Cind ti se face rau de nu mai poti, trage aer in piept, inspira profund si vei vedea ca-ti va sta mai bine.Hai, curaj!!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS