FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 2
Alexmona spune:
Aelita, sa-ti fie mereu bine in sarcina!!!!!
te pupacesc....si e faina ideea cu copiii fantastici!!!!
Va pup!!!!
Unde sunteti????
puf13 spune:
aelita sa ai grija de bb din burtica, si sa ai cea mai usoara sarcina posibila
dandush somn usor fetitza
fleur tu unde bantui?
cicina ai fugit iar cu motorul la plibare
vio ne gandim la tine fetitza si sa nu-ti fie frica, tu esti deja o invingatoare nu-i ea operatia mai tare decat tine
elas buna faza cu vitzica, lasa ca o vedea-o si "duomnul" pana la urma la adevarata ei valoare
alexutu ingerasul a calculat gresit ca am stat fara curent de la 18.00 pana acum, ufff s-a dus cina romantica de azi
grupul fetelor fantastice
Alexmona spune:
Mai ...ma enervez!!!!
De ce nu se vede nimiCCC'?????
puf ...cred ca ingerasul sta prost la mate!!!!
o fi ca mine !!!!
Sigur a calculat gresit , dar maineeeeee....
Sau s-o fi gandit el ca daca nu faci papa treceti direct la mai mult romantism...eeee???
Va pup pe toate!!!!
amura spune:
toate fetele fantastice din ..si lista continua......Iar ???
mi-a fost dor de voi...
am fost foarte indispusa azi...asa ca.....nu vreau sa va stric buna dispozitie pe care am gasit-o azi aici.....ca eu sunt
aelita, felicitari ...sa ai o sarcina (nastere) usoara...Sper ca temperaturile ridicate sa nu te deranjeze prea tare...Te racoresti..cu..
alex, ceva noutati din ???
toate fetele si sper sa va fie foarte bine.....pe toate planurile..
PS. Mie de ce-mi ajung mesajele asa de tarziu???
cicina spune:
Astazi nimeni nu bea cafea? Maaa, va faceti de cap in lipsa mea?
Bravo asa va vreau.
Fleor intimplarea facea ca era PC-ul deschis ca chatam cu niste prietene, pe ecran era DC intre timp ma si epilam (ce era Napoleon, mai copil fata de mine)si sa nu stau degeaba, si gandeam. Vezi tu, cred ca asta e cel mai mare defect al meu, sa gandesc. Al meu cand nu ma aude vorbind sau incep cu fraza "stii ce?" sau "m-am gandit" sau ma vede cu CAD sau schite in fata o ia la fuga. In general ce idei imi vin, le pun in practica, nimeni nu ma opreste, altfel nu mai pot dormi noaptea facand calcule si modificari vizuale.
De cand sant aici (cu actualul coleg de pat)nimic nu mai e ca inainte. Am schimbat tot, de aceea el e cam speriat dar nu nemultumit, intotdeauna a recunoscut ca ideile mele au fost bune.
Nu am plecat pe motor, inca, santem in cautare sa-l schimbam, dar oricum saptamana viitoare vreau sa trag o fuga la mare.
Voi, tote bune?
cicina
cicina spune:
Amura, ai rabdare ca acum moderatorul ti le controleaza, adica asa cred pentru ca asa mi s-a intimplat si mie, dopa ce postezi un nr. de intra imediat.
cicina
iliuta spune:
Buna fetele. Ma primiti si pe mine in cercul vostru???.......Vreau si eu sa fiu fantastica.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Alexmona spune:
FETELE va pup....
Cicina...adevarat Napoleon era cupil pe langa tine!!!!
dar multe faci deodata!!!!!!!
Amura , te pup si ....scrie multe mesaje!!!!Sa dai de lucru ...si apoi cand se plictisesc iti dau mana libera!Si , nu fugi, asreapta-ma si pe mine ca nici eu nu sunt O.K.
Fetelor ma gandesc serois sa divortez!!!!
Sunt eu impotriva divorturilor , dar M_AM SATURAT!!!!
SIMT CA :::GATA!!!!
Cred ca in septembrie inaintez actele.Din pacate nu prea mai am ce face ...
Boal lungaaa...moarte sigura.
NU MA MERITA!!!!!
Va pup ca trebuie sa raman un picut cu gandurile mele....
OOOOOO....lume noua!!!!
Bine ai venit Iliuta!!!!
Te primim cu tot dragul!!!!Suntem 15!!!!!!
cicina spune:
Alex inainte sa faci vreo prostioara, asteapta sa treaca vacanta, si mai vezi, tu.
Iliuta noi nu ne-am mai intalnit la FIV'
cicina