va tenteaza remodelarea sanilor?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Deci, te-am ... dedus!?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

jocelyn, eu am citit ca nu alaptatul ci sarcina in sine schimba aspectul sanilor pentru ca atunci au loc schimbarile hormonale. Dar alaptatul are efecte benefice atat pentru bebelus cat si pentru mamici.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
[/quote]

La mine asa a fost. Sarcina mi-a modelat sanii si de atunci asa au ramas, dar e adevarat ca am alaptat extrem de putin ( nu din cauza aceasta) si de aceea banuiesc ca nu mi s-au lasat deloc. Au ramas exact ca in timpul sarcinii.
La operatie nu m-as gandi sub nici o forma.
Recent am vazut o emisiune legata de riscurile acestor operatii si nu va povestesc prin ce au trecut acele persoane.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Eu as fi foarte atenta cu orice interventie asupra sanilor, absolut nici una nu e complet lipsita de riscuri. Cat despre povestile cu aspectul estetic al sanilor dupa sarcina ori alaptat, ganditi-va ca oricum nimeni si nimic nu scapa de trecerea timpului, asa ca fie ca dai nastere unui copil si alaptezi ori nu, aspectul fizic general se schimba - legea gravitatiei.
Dar pot spune ca femeile care aleg retusurile pentru conservarea aspectului tanar si proaspat sunt super curajoase, nu e si cazul meu.

Mergi la inceput