va tenteaza remodelarea sanilor?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Cred cu tarie ca pe nici una dintre fetele care vor sa faca operatie estetica nu le reprezinta sanii si abdomenul ca OM , dar daca ai un abdomen si niste sani perfecti, te fac sa te simti mai uman; e ceva ce se numeste SELF-CONFIDENCE!

O zi buna!

Ps. Teodora, eu ma gandeam la variana credit

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

si eu vreau dupa al doilea copil sa-mi fac lifting la sani. desi am citit ca poti sa alaptezi si cu lifting nu e problema. implant n-am nevoie.

sincera sa fiu pe mine dupa sarcina si alaptare ce ma deranjeaza cel mai mult este ca atunci cand nu port sutien (noaptea, prin casa), din cauza ca mi s-au lasat mi se lipesc de piele si transpir si nu ma simt comfortabil.

eu n-am ramas cu vergeturi nici la sani nici la burta deloc. burta cu exercitii si alte tehnici se poate da jos si tonifia, insa la sani oricate exercitii ai face tot nu-si revin.

nu stiu exact in ce consta operatie de lifting de sani insa cand o sa fie vremea o sa ma interesez si sa-mi fac. ar fi interesant daca a facut cineva sa ne povesteasca.

mamica de maria, 10 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Ema.nu.ela da un search pe google "remodelarea sanilor" si gasesti o sumedenie de clinici care se ocupa cu asa ceva (gasesti si explicatia, ce implica fiecare operatie, riscuri, etc.)
As fi prima care si-ar face daca nu mi-ar fi frica de operatie care implica o anestezie generala, dureri dupa si poate complicatii . Plus ca cicatricile care raman in cazul ridicarii sanilor sunt vizibile fata de cele de la marire. Arata cam asa: www.cms.ro/rezops.php?op=masto&caz=7&pag=" target="_blank">poze

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da, Claudia, dar crede-ma ca intre niste dungulite albe care cu timpul se estompeaza de tot si niste sani pana la buric, pe care sa-i intorci cu mana in pat ca sa nu te asezi pe ei, eu as prefera cicatricile.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

vai ce diferentee!!! Claudia dungulitele alea... la cate vergeturi am sunt parfum, vreau si iooooo, si dupa ce slabesc daca or fi bani... cine stie.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by ocebine
.... se recomanda liposuctia (caci burtika aia un strop lasata nu mai e apetisanta), Botox (ca laba gishtii e inestetica pentru sotz), niste colagen in buze (ca sa fim mai sexy), si sa ma mai gindesc nitzel ca-mi scapa ceva

Ti-a scapat ce este mai important – himenoplastia....... e la moda si are avantajul ca nu se vede cand stai la plaja !

Acum, daca veni vorba, sa stiti ca eu nu vreau sa-mi modelez sanii.... si nici sa-mi pun silicoane !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

De ce crezi ca mai tenteaza in ziua de azi pe cineva himenoplastia?

Io cred ca esti de moda veche!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Si mie mi se pare tare sa-ti poti ajusta putin dotarile dar cred ca am cam multe prejudecati/ temeri/ intrebari.
Oricum, cred ca atunci cand va ajunge sa ..."friga", o voi face fara ezitare...
Eu nu stiu daca poti sa alaptezi ok cand ai asa ceva ?

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina
Io cred ca esti de moda veche !

Esti mortala......
La orice ma asteptam, numai la raspunsul acesta ba'

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

In urma durerilor insuportabile pe care le-am avut din cauza unei mastoze fibrochistice eu sincer nu as indrazni sa-mi mai fac si operatie in zona sanilor.
Consolarea doctorilor in ce ma priveste a fost ca dupa o nastere sigur nu voi mai avea pb..In zilele in care aveam dureri as fi promis ca as fi in stare sa nasc si patru copii odata numai sa nu mai suport durerea..
Nu stiu daca voi naste sau nu vreodata, daca mi se vor lasa sau nu sanii, sper sa fiu in primul rand sanatoasa in viitor si sa ajung la fel de sexy ca mama mea la 50 de ani care nu mai scapa de complimentele ginerilor pe plaja.
Oricum un push-up face minuni, e mai ieftin si mai sanatos

Mergi la inceput