va tenteaza remodelarea sanilor?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

si eu mi-as face o remodelare a sanilor! momentan nu este cazul ca inca nu am copii dar daca ar fi nevoie si as avea bani as face-o! intr-adevar chestia asta trebuie sa o decida fiecare femeie pentru EA si nu pentru altcineva!
in schimb nu mi-as pune implanturi pentru ca riscurile sunt prea mari pentru mine si nici nu am nevoie caci natura a fost generoasa cu mine!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Draga mea, in mod sigur voi face o operatie de remodelare. Inca nu m-am hotarat daca va mai aparea bebe 2, ca daca da, astept sa-l termin de alaptat si pe el si daca nu, la un an dupa ce il intzarc pe Mitzu direct la cutzit ii duc. Si uite asa ii micsorez si ii ridic si ma simt si io mai bine in pielea mea.
Nu stiu cat costa, dar daca pentru cezariana "a meritat" sa golesc buzunarele, in mod sigur si pentru mine (ca satisfactie fata de propria persoana) merita sa scot mult mai putini bani.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

sigur mi-as face o remodelare sau mai bine doar o ridicare a sanilor nu multe femei pot spune ca dupa o nastere si alaptare de 9 luni ar fi mandre sa aibe sanii mei.sincer mi-a fost frica sa nu imi ramana sanii lasati rau dar am avut noroc.cred ca as fi suferit si eu ca si multe alte femei care sunt in aceasta situatie si nu au bani sa isi faca o remodelare.Orice femeie sunt sigura ca sufera psihic pt acest lucru toate ne intrebam acelasi lucru oare ce zice sotul meu ii mai face placere sa ii atinga nu i-o fi scarba cand ii vede asa lasati atarnind ca niste piei .ar trebui sa recunoastem ca gandim asa.Eu una cel putin asa ma gandeam cand vedeam alte femei cu asa sani.Si ca sa nu mai intru si mai in amanunt Da mi-as face remodelare daca ar fi necesar chit ca as face rate pt asa ceva

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mi-as face o marire dar mi-e o frica de mor dar daca l aun anumit moment trebuie o remodelare si voi avea mijloacele financiare cred ca o voi face.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si eu sunt pentru operatiile estetice!

La un moment dat, forta gravitationala si metabolismul isi spun cuvantul.
Daca o masina sau o casa se renoveaza din cant in cand ca sa-ti faca placere sa locuiesti acolo, de ce nu ne-am simti bine si in propriul corp!?

Intr-adevar micsorarea de sani necesita un timp de refacere si o durere mai mare decat marirea. In fond, se lucreaza pe muschi. Si aia dor. Ganditi-va la o febra musculara sau intindere (cine a avut).

Eu stiu, pentru ca inainte de-a ramane gravida cu ceva ani mi-am facut micsorare de sani.
Cand m-au auzit prietenii, dar mai ales ... barbatii, eram sa iau bataie!
Intr-adevar aveam sani frumosi si nu erau lasati, ca eram prea tanara ca sa am astfel de probleme. Dar asta nu inseamna ca nu am avut motive intemeiate sa-i modific.
In primul rand, purtam tot timpul sutien facut la comanda. pentru ca nu gaseam cupa 4-5, dar cu circumferinta foarte mica.
Apoi, ma dureau de nu mai puteam, ca atunci cand alaptezi.
Aveam rani pe umeri de la bretelele sutienului.
Sanii mari sunt predispusi la noduli.
Se lasa mult mai repede si mult mai inestetic.
Si nu mai enumar ca v-as plictisi.

Cert e ca nu-mi pare rau!

Si daca, as avea suficienti bani m-as imbunatati in mod constant!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

drept sa spun si eu mi-as mai ridica un pic sanii,desi am alaptat doar 4 luni mi s-au lasat putin,dar se vede .Silicoane nu as avea nevoie.
Cine nu ar vrea sa arate bine??!! la drept vorbind!

Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by teodora35

Da mi-as face remodelare daca ar fi necesar chit ca as face rate pt asa ceva

de-ale croitoriei
animalutze

iata o idee la care nu m-am gandit, dar pe care ar trebui sa o iau in considerare!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

quote:
Originally posted by teodora35

Da mi-as face remodelare daca ar fi necesar chit ca as face rate pt asa ceva

de-ale croitoriei
animalutze

iata o idee la care nu m-am gandit, dar pe care ar trebui sa o iau in considerare!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mariana sa sti ca se face asa ceva stiu sigur si multe femei au ales aceasta varianta

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Recunosc ca si eu as face un lifting la sani. Nu am alaptat decat 3 luni dar s-au lasat suficient de mult incat sa nu-mi mai placa deloc. Luna viitoare imi fac abonament la un salon de frumusete poate mai recapat ceva si din elasticitatea pielii de pe burta. Eu am fost toata viata mai plinuta si am tot tinut cure de slabire dar pielea era ok. Nu credeam ca dupa sarcina o sa ramana asa.
Revenind la sani, sotul vad ca nu are nici o problema cu aspectul lor. Mi-a spus in gluma ca "daca nu-i mai plac amantului sa dea banii pentru lifting".
Si cum au mai spus si alte fete, as face remodelare pentru moralul meu. Si cred ca cele care fac remodelare de orice fel, tot pentru moralul lor. Nu stiu vedetele daca fac doar pentru moral .

Deci, in concluzie, asadar si prin urmare, mi-as face.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

nu...in nici un caz nu m.as supune unei operatii de frumusete (sa indur anestezie, dureri, etc??? no way...)...dar nici nu sunt lasati rau....adica inca pot sa port sutiene fara baretele de pe umeri...am ceva piele in plus pe burta dar sper sa scap si de asta cu exercitii, diete si creme...vergeturi n.am...

...oricum...nici sanii, nici burta...nu ma reprezinta ca OM...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput