va tenteaza remodelarea sanilor?
Raspunsuri - Pagina 2
GabyHila spune:
Eu zic ca nu renuntam la nimic. E vorba de self confidence, de mandria care o ai, de cum te simti in pielea ta, ce poti si iti doresti.
Nu cred ca ar trebui clasificati sotii cu: daca suspina sau nu dupa sanii tari. Exista soti care isi dau silinta sa se intretina, sa nu faca burta si sa arata bine. Ma gandesc la remodelare si o voi considera o optiune daca e cazul si doctorul spune ca fizic sunt ok.
O cunostinta si-a pus implanturi din Cehia. a vrut marimi normale, adica 80B, pentru ca purta 65A. Are un copilas de doi ani si jumatate. A costat-o tot 3000 de euro. Cam preturile astea se vehiculeaza si prin Romania.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
an-k spune:
Mai, societatea nu numai in Romania, ci peste tot in lume, tinde spre o alimentatie sanatoasa, o silueta mai armonioasa, forme mai... apetisante. De aceea peste tot in lume sunt promovate tot felul de modalitati de-a face miscare, creme si chiar prafuri de proteine... pentru a fi mai frumosi, nu numai femeile ci si barbatii. Aici, la sala unde ajung destul de rar din pacate, sunt femei de peste 50-60 de ani care au mai buna conditie fizica decat mine , merg la solar.... Acum termenul de cutit si operatie pe mine ma sperie umpic, si fiecare femeie decide pentru ea, dar sunt si barbati care s-au umflat cu proteine, sau si-au remodelat nasul (si nu vorbesc de MJ
, ci de un vecin de bloc din Bucuresti.
Eu personal ma simt mult mai bine intr-o pereche de pantaloni 40 decat in haine cumparate din magazine speciale, si asta pentru ca imi place sa ma simt frumoasa. Ma ajuta psihic!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
viermisor spune:
Ocebine, m-ai socat!
De ce nu mergi cu textele astea si pe la topicurile unde fetele vor sa dea jos kilogramele in plus, dobandite in perioada sarcinii? Sa vedem ce parere au si ele?
Nici ele nu sunt multumite de fizicul lor.
Pai atunci nu ma mai epilez, ca frumusetea nu sta in niste fire de par! Sau mai bine nici nu ma mai fardez, sa nu par un obiect de decoratiune cu uz casnic. Penibil!
ocebine spune:
quote:
Originally posted by viermisor
Ocebine, m-ai socat!
De ce nu mergi cu textele astea si pe la topicurile unde fetele vor sa dea jos kilogramele in plus, dobandite in perioada sarcinii? Sa vedem ce parere au si ele?
Nici ele nu sunt multumite de fizicul lor.
Pai atunci nu ma mai epilez, ca frumusetea nu sta in niste fire de par! Sau mai bine nici nu ma mai fardez, sa nu par un obiect de decoratiune cu uz casnic. Penibil!
Bate shaua, sa priceapa iapa...sau unde dai si unde crapa..

De la slabit/alimentatie sanatoasa/fardat/etc pina la cutzit cu efecte secundare serioase asupra sanatatii e cale lunga.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
danangie spune:
Eu si asa in loc de sani am niste mandarine...
, pai cand a fi sa nasc......voi avea niste masline.........
. Inca nu se stie ce voi face. Dar am asistat la implantarea silicoanelor. E o procedura extrem de simpla. Cicatricele nu se vad ( pentru ca taietura ti-o face sub san si e cam de 5 cm).Da...la 10 ani trebuie schimbate silicoanele. Este riscul sa se sparga in caz de impact frontal. Cum a fost o pacienta care a avut un accident si a intrat cu sanii in volan si unul din silicoane s-a spart. Nu se intampla nimic daca se sparge. Doar ca sanul nu mai este moale , ci tare. Si deci, trebuie sa refaci operatia. Si sa va zic...........au venit paciente , mamici tinere care din cauza nasterii li se facusera niste sani foarte urati. Dupa implantare erau adevarate frumuseti. Si nu va pot zice cat de fericite ieseau din spital.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
GabyHila spune:
Absolut fiecare operatie are riscul ei. Dar decat frustrata cu sani urati mai bine cu implanturi. Si nu pt sot:) pt mine. Eu sunt de parere ca daca eu ma simt bine, ii fac sa zambeasca si sa fie fericiti si pe cei de langa mine.
viermisor spune:
"Unde dai si unde crapa"?! Mai citeste o data raspunsurile tale!
Operatia de remodelare a sanilor difera de implantul de silicon. Se pot face simultan, pentru cine hotareste sa isi si mareasac volumul lor. E optiunea fiecareia (si buzunarul fiecareia). Eu m-am referit la ridicarea lor, operatie fara niciun risc.
Si oricum frustrata din cauza asta nu-s chiar deloc, pentru ca nu de vede din exterior
. Slava Domnului exista destule tipuri de sutiene care mascheaza 'problema'.
Oricat de multumita as fi de mine, vreu sa arat cat mai bine! E ceva anormal in asta?
GabyHila spune:
Am generalizat mai devreme viermisor. Nu incerc sa dau pe nimeni exemplu.
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Io n-am nimic cu tine personal
Am observat cit de mult a regresat societatea in Romania, in special cu privire la statutul femeii si ma intristez cind vad cum ajungem din femei doar niste obiecte de decoratiune cu uz casnic.
De felul meu sint mai revolutionara si incisiva si probabil cam fost cam agresiva, dar sint foarte dezamagita cind vad in ziua de azi cum insasi femeia renunta la drepturi dobindite greu.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Unde dai si unde crapa....!

Mare-i gradina Domnului....
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Fetelor, cand o sa am primii bani care nu vor necesita sa fie indreptati spre investitii familiale, o sa-i folosesc eu pt remodelare sani (nu implant!) si burta (doamne, cat vises la ziua asta!). De la cele 2 sarcini s-au lasat sanii ingrozitor, iar burta....
. Fac masaj, gimnastica...s-a inbunatatit situatia, dar tot sunt departe de ce a fost odata. Am un "material" f prost si m-am pricopsit cu "n" vergeturi la prima sarcina. S-au vindecat, dar urmele... Daca vreau la plaja trebuie sa iau costum intreg, ca nu ma pot afisa altfel.
Asa ca: daaaaaaaaaaaaaaaa! ma tenteaza remodelarea sanilor (vreau si eu sa umblu iar pe strada fara sutien pe sub bluza!) si a burticii!
fetelor si...sa ni se indeplineasca visul cat mai repede!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!