Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 14
steaua spune:
Moaaaaaaama ce liniste azi pe la noi!Sper sunteti ok!
Io m- am trezit azi speriata, dandu-mi seama ca peste 9 zile Alex face 1 anisor! Deja imi vine sa plang ce repede trece timpul........
Codruta, mi se pare ca suntem vecine! Stai cumva pe Mogosoaia 7? Ca te- am vazut ieri dimineata intrand intr- una dintre scari.
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
mariana tache spune:
Saliu.
Fetelor, daca Roxana nu era pe baricade ca sa tina steagul, acum eram de rasu`-plansu`.
Soro, o pt tine ca ai fost aici la greu
Si de 100 ori BRAVO pt Serbanel ca cere la olita si voua pt perseverenta! E f bine ca ati reusit. Dar iti dau un sfat: nu-i mai pune pampers afara in nici un fel de imprejurare, ca il bulversezi pe copil (tot odata trebuie sa spuna, odata sa nu spuna ); asa am facut si eu (din comoditate), pana cand a inceput Stefan sa nu mai spuna ca il scapa pishu nici in casa; si iar am luat-o de la capat (cu pishu in chilotei; hihihi iar la noi nu a tinut faza cu lasatul ud, ca Stefan se dezbraca automat cand se scapa pe el!)
Romana, si eu astept pozele voastre
Corina
Fetelor, multumim ca v-ati gandit la noi zilele astea!
Azi am fost la control cu flacaii; sunt ok; nu mai au nimic in gat; a inceput si Simon sa nu mai faca febra; deci am scapat de antitermice la amandoi; mai avem antibioticul ; am reusit sa-l readuc pe Stefan pe calea cea buna cu bautul medicamentelor; iar suntem la faza cand se intinde pe pat, casca gurita si asteapta cuminte sa vin eu cu doctoria ; faza cea mai nasoala e cu mancarea: amandoi nu mananca decat lactatele de dimineata si seara; peste zi...nimic ; cand il vad si pe Simon cum intoarce capul de la lingurita...imi vine rau!
Vai! Si cel mai greu a fost cu Simon ca a fost ffffff rau, ffff marait, ffff plangacios; vai! am zis ca de o mai tine asa 2 zile imi iau talpashita; in seara asta a dat semne de revenire.
Auziti? Eu m-am spetit sa va scriu reteta de placinta cu pui si voi nici o reactie !?!?!
Gata ca fug la somnic!
si somn usor la toata lumea!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
codruta_grg spune:
Steaua, ba da. Acum ne-am transbordat pentru o saptamana la mama (pe Firiza, deci tot in zona. Trebuia sa ma strigi , ca eu nu recunosc pe nimeni....
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mariana tache spune:
Fetelor, sa aveti o zi si o saptamana minunate!
Ps.1 Noi suntem ok.
Ps.2 Pe unde umblati?
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Mi-am amintit ca trebuie sa ma laud :
- aseara l-am culcat pe Stefan fara pampers ; pe la 7 dimineata s-a trezit, si-a pus pana la putzulica si a zis ca face pishu; a facut (i olitza, evident) iar apoi a mai dormit pana la 8.30. Am baiat mareeeee!!!!!
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
...nici chiar asa...
chiar nimeni nu-i in zona?
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
Alexa Ioana spune:
io's prezent... va citesc, da' nu stiu ce sa va zic... ca's destul de "blue"...
asa ca va pup pe toate si be piticoti, si va doresc o zi buna si o saptamana si mai buna
alexa si mami
codruta_grg spune:
Si io is prin zona....
Svety trebuie sa isi reinstaleze windowsul.....cred ca de aia nu apare pe aici
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
roxana1974 spune:
ciao. is pe fuga si lihnita de foame. pana acu un ceas am stat la job, dupa care un ceas am vorbit la telefon. sunt obosita si infometata!
Mariana, de bulversat nu stiu cat se bulverseaza dar el a spus ca vrea pisi si cu pampersul pe el, deci chiar daca il mai are pe el, nimeni nu i-a zis sa faca in el, adica noi tot ii spunem ca tre sa zica, doar ca nu putem sa ne riscam tot timpul, mai ales cand il las doar cu Vic afara...oricum noi suntem asa mai la inceput, vad ca Stefy e baiat mare
ma duc sa mai mananc ceva si poate pot sa revin.
Va
Roxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
mariana tache spune:
Buna seara!
Roxana, fata, dar stiu ca trag aia pielea de pe tine la servici! Ce se intampla de stai asa mult in ultima vreme? Maine vii la Edith?
Mai, dar stiu ca v-ati gasit toate deodata cu treburi:
- Stanca - la mare;
- Oana - la herculane;
- Florina - nunta frate;
- Roxana - servici f greu;
- Simona - in Buc;
- Svety - reinstalare w;
-Cristiana -
Dar restul?
Mi-e dor de Simona-mache; fetele din Manastur, nu ati mai vazut-o?
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!