Cine a stat la hotel Sulina 2* din mamaia ?
Buna
In august mi-am luat bilet la Hotel Sulina din Mamaia, a fost careva ? Cum este ?
Raspunsuri
aissa spune:
Eu acum 2 ani. E ca mai toate hotelurile de 2*, mobila veche, draperii la fel, zugravit doar pe afara. Avea usa de termopan la baie in schimb, baile erau renovate.
Cristina
madau spune:
Eu am stat acolo acum 2 ani cand am fost cu programul ala social. La parter e mai nasol, ca e gresie si e mai rece. In rest noi ne-am simtit bine...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
laura_cafea spune:
Merci de informatii, nu de alta dar plec cu ala mic dupa mine , aveati apa calda ?
Am inteles ca este renovat acum de curand si ca au facut si un restaurant........
In baie este dus sau cada ?
aissa spune:
Da, apa calda era. Atentie la receptie...ca noua ne-au dat la etajul 4 camera si era ingrozitor dupa o zi de plaja cu tot calabalacul sa urcam pe scari. Asa ca fiind cu copilul roaga sa iti dea la etajele 1-2.
In baie era un fel cadita de dus in forma de triunghi, miiiic si inghesuit. Deci nu cada.
Cristina
laura_cafea spune:
Mi s-a spus ca fiind camera matrimoniala ar fi nevoiti sa aibe cada, dar este super ca au apa calda, este departe de plaja ???
Scuze de insistenta
aissa spune:
Aaa, nu stiu atunci...noi nu am avut cada.
E fff aproape de plaja. 5 minute maxim...
Concediu placut!
Cristina
madau spune:
Laura noi n-am avut probleme cu apa deloc.
Este chiar pe plaja, iesi din hotel direct pe .
Cu restaurantul..uite ca nu mai stiu..stiu ca aveau o terasa afara, dar restaurant parca nu. Dar si-or fi facut..de acum 2 ani..
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
laura_cafea spune:
Multumesc mult de rapunsuri, oricum Cristi acum este baiat mare doar are 2ani si 7 luni, n-ar trebui sa am probleme cu el.......
Concediu placut si voua
madau spune:
Ehee...pai noi o sa plecam in august cu Miruna..o sa aiba 8 luni. Dar nu-mi fac griji, ne descurcan noi.
Pupici si sa aveti vreme frumoasa
pozici la 6 luni
varsta Miruna
laura_cafea spune:
Si noi am fost in fiecare an la mare dar in locuri cunoscute, anul asta am zis ca vreau in Mamaia si aici am gasit cea mai atractiva oferta de cazare si imi era putin teama de ce o sa gasesc, dar daca au apa calda si este aproape de plaja deja jumatate din griji s-au dus, restul o sa fie cu vremea.....ca poate o fi ca anul trecut mai mult ploaie decat soare....
Om vedea, vreme frumoasa va doresc si voua