Mamici de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Naste Sabana.

Sa ne rugam pt ea sa fie totul bine.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor...am intrat sa va salut dupa o mica absenta...
Eu sunt bine...durerile au disparut ceea ce ma linisteste.

Am pus cateva poze cu burtica in albumul comun...acum merg sa va citesc din urma sa fiu la zi cu toate..
Pupici si revin mai dupa-amiaza

25+ Sebastian

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Bravo Mexxa...vei fi o mamica tare dragutza...ca asa esti si gravidutza.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onutz spune:

Buna tuturor!
Am citit tot, in sfarsit! Sunteti foarte harnice, se tine greu omul de voi.
tasia eu nu am folosit un detergent special pentru bebe, nici nu stiam ca exista la ora aia. Singurele precautii erau clatirea insistenta (de 3-4 ori) si spalarea separata de hainele adultilor. Bineinteles, daca ai cumparat o hainuta, trebuie sa o speli inainte sa-l imbraci pe bebe cu ea! Cine stie cata lume a atins hainuta aia sau cat praf era pe raft?
Eu cred ca nou-nascutii (bebelushusii pana la o luna) trebuie protejati, indiferent de cutume sau de alte considerente. Sunt atat de fragili, incat nu i-as vedea intr-un autobuz sau intr-un lift aglomerat. Nu mai vorbesc de faptul ca nu suportam sa-mi pupe cunostintele copilul pe fata. Au unii un obicei cu chestia asta.... Eu faceam eforturi sa-l pup doar pe manute si piciorute si venea mamaia si-i tragea un tzoc pe fata.... ma enerva la culme.
pufymic, martha si tasia va multumesc pentru urari. Speram sa fie totul bine la ecografie azi!
cri si laliq sa fiti cuminti, ascultati-i pe dr. si relaxati-va! Laliq eu as face injectia!
microbu felicitari la aniversare
bb_ralucutza se pare ca avem aceeasi problema cu durerile ascutite jos. Dr. mea spune ca e din cauza pozitiei uterului meu (avea o aderenta pe intestinul gros) si din cauza pozitiei lui bebe. E tare neplacut, bine ca in general nu dureaza mult!
Mi-e prea cald ca sa pot continua! Vreau sa merg acasa si vreau
pe toate

Onutz 26+ si lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Aoleu, tasia, bietii carabusi...Si eu am faze din astea de genul "Cristi, omoara nu stiu ce". Numai ca Cristi al meu, face ce face si nu omoara nici o insecta, decat cand nu se poate altfel. In rest le ia si le arunca pe geam: "saracele, ce, ele n-au voie sa traiasca?"
Vad ca multe din noi se plang de tot felul de dureri. Dar vad ca niciuna nu se plange de dureri de...piele. Eu nu mai pot de dureri de piele (ma refer la pielea de pe burta). Sunt toata numai santulete pe burta, mi se rupe pielea la propriu, desi ma ung de vreo 5 ori pe zi cu ulei de masline...Nu stiu ce sa mai fac...
Fetelor, spre marea mea rusine n-am reusit sa creez nickul comun. Nici pana la ora asta nu am primit nici un mail de la admini, asa ca eu cred ca am gresit adresa de mail cand am scris-o. Mai incerc o data si daca nu reusesc nici acum, o sa te rog pe tine, pufy, daca poti si ai timp, sa faci un nick comun. Offf, tare ametita sunt...

28+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

tanima, multumesc pentru lamuririle cu concediul. o sa vad ce pot face si eu.
acuma ma duc sa ma intind putin pe pat. desi este doar 11 dimineata, nu ma simt bine, din cauza caldurii. m-am trezit ametita, nu aveam putere nici sa ma ridic din pat. mai rau este ca nici nu pot manca, poate mi-as reveni asa. am mancat in sila doar o felie de paine cu unt. sa vad cum ma descurc. la prima sarcina nu mi-a fost asa rau de la caldura, desi si in 2002 a fost o canicula de mi lipeau papucii de asfalt, si tot faceam la servici programul de teren de doua ori pe saptamana. dar deh, se pare ca batranetea isi spune cuvantul. (glumeam). acuma prefer sa stau la servici pana la ora 6 decat sa fac teren prin oras pe canicula, si sa termin cu 2 ore mai devreme. u cred ca ma risc.
poate ca in iulie or mai fi si doua- trei zile cu ploaie, ca altfel ne-am terminat. sper sa trecem cu bine de toate.
Dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ce mai faceti fetelor? Am reusit sa citesc si eu din urma ca mi-am luat o pauza de la forum in ultimele zile. Aici a fost o mini vacanta de vineri din cauza solstitiului de vara care in tarile nordice se sarbatoreste cu mare fast ca doar de-aia au noptile albe. Asa ca ne-am bucurat si noi un pic de aceasata sarbatoare, printre alte munci administrative. Vreau sa va spun ca mi-am pus sotul sa-mi spele geamurile ca eu nu mai sunt in stare, nu de alta dar am niste "gemoaie"- sunt cat un perete de camera. M-am distrat tare pe seama lui ca era tare dragalas in postura asta. Asa... si ieri am bantuit prin magazine ca au inceput reducerile de vara si e nebuneala mare. Ma tot uit, dar pentru mine haine nu prea indraznesc sa iau ca nu stiu cum oi fii vara viitoare- eu sper ca trasa prin inel, dar nu de butoi cum zicea parca Eloise. In rest pe aici s-a mai racorit la 20-22 grade si dormim si noi mai bine noaptea. Apropo cu nasterile astea premature si mie mi-a intrat asa un cui mai ales ca am trecut de saptamana 30. Despre contractii nici eu nu prea stiu cum sunt, sau poate am simtit si nu am realizat. Si bebele meu s-a asezat de mult cu capul in jos, de cateva saptamani bune ii simt aceeasi pozitie. Isi impinge piciorusele in dreapta , acolo pe langa ficat , cred ca nu mai are loc. Simt cateodata ca un mic oscior ,ceva mai tare, o fii calcaiul?! Cineva zicea ca la 25 de saptamani nu simte inca in ce pozitie este , dar este prea devreme, eu m-am orientat dupa miscari cred ca de la sapt. 28 , cele puternice fiind de la picioare. Dar acum mi-a confirmat si moasa ca este cu capul in jos. Intepaturi in vagin simt si eu cateodata. A si parca misca mai putin de nu mai are loc , acum parca mai mult se scutura, da cu picioarele si-si scoate funduletul in evidenta.

MamiLili felicitari pentru baietel si sa stii ca scarile de la catedrala nu le mai urc de mult pe acolo, dar iti dau un pont pentru data viitoare ca sunt si in lateral, stanga niste scari, mult mai usor de escaladat si mai putine
Raluca felicitari pentru fetita!
Microbu La multi ani cu intarziere casa de piatra si sa va iubiti tot mai mult!
Mini-me poti incerca cu niste tampoane absorbante stii tu de-alea speciale pentru mamici care alapteaza pe care sa le porti in sutiene. Mie nu-mi vine nici o picatura; sunt ceruite. Faina faza cu soparla. Da in pat nu se poate baga?

Cu detergentul si eu o sa spal tot cu detergent sensitiv care se foloseste si la bebei. Pe aici este Ariel sensitiv si Persil sensitiv. Eu deja am cumparat sa-i spal noile hainute. Voi o sa le calcati?
Asa acum ma opresc ca am scris destul, ma duc sa fac o supa de gulii dar mai revin sa va citesc.

O zi racaroasa va doresc,

Pupici,

Vauva 31+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata tuturor! E deja ingrozitor de cald, de fapt de la 8 dimineata era asa... eu nu mai suport ventilatorul in casa, stranut, ma doare capul, si totusi nu pot fara el.
Lullabay sa stii ca nici eu nu-mi cumpar haine speciale de gravi, la noi in Iasi ai vazut ca nici nu e cine stie ce oferta, magazine putine, haine uratzele si preturi astronomice. Din cauza ca m-am ingrasat brusc si mult (cam 8 kg numai in trim I) mai nimic din garderoba mea nu-mi mai vine si a trebuit sa caut alte haine. Eu cumpar de la magazinele obisnuite, mi-am luat cateva bluzite de astea ieftine chinezesti (sunt din bumbac 100%, intre 18-30 RON, simple sau cu broderii gen ethno etc) cum era cea maro din poze, ma orientez dupa modele cu talia sus (babydoll cică le spune-chiar poti găsi chestii drăgute si la preturi mici). In rest am din studentie o adevarata colectie de fuste de astea indiene de panză topită, din nou foarte ieftine, dar si extrem de răcoroase vara, si gata garderoba de gravi! Deocamdata, ca din luna a 7-a, cand chiar nu mai incapi in NIMIC, nu stiu ce o sa mai pun pe mine....
Tu la echo morfo 32 săpt tot la Iliev mergi din nou sau doar la dr M.? Eu merg joi, pe 29, la Iliev, am un pic emotii!
Vreau sa te intreb de ce ne-a dat dr M. sa repetam RBW-ul? Doar l-am facut in trim I si era de presupus ca nu ne-am contaminat pana acum...Toxo mai inteleg, da' RBW-ul? Asa se dă de obicei???
Mini_Me Astoria !
Hazul sa stii ca si eu ma gandeam că un business cu haine pt drăgute, făcute cu imaginatie si bun gust si accesibile ca pretz ar merge de minune! Mai ales ca gravidute vor fi mereu! Nici eu nu inteleg penuria asta de haine in Romania!
Tasia cum sa chemi politia pt 2 gandacei?? Păi eu duminică seara in parc (la targul de ceramică) am găsit o rădashcă pe trotuar, am luat-o frumushel cu mana (să nu lesini!) si am aruncat-o in tufe ca să n-o calce oamenii că era mare aglomeratie.
Laliq si Cri vă doresc sa fie totul perfect si sa nasteti bebelusii cat mai aproape de termen!
Sabana

Eloise 23+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Lexi sa-mi zici dc ai reusit sa faci contul comun....dc nu incerc si eu...

Inni cine crezi tu ca sta lanaga aragaz?Fierbe ea dulceata singura, eu numai amestec din cand in cand...iar compotul la fel....

Si la noi e o caldura infernala....nu pot iesi cu Alesio afara ca mi-e rau....asa ca astept sa vina Ovi acasa si mergem diseara la plimbare...
In casa stam cu toate ferestrele deschise si tot e cald.....

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Vauva..deci asa..ai sarbatorit dand indicatii

Eu am sa calc hainutele, si pe ale mele si ale sotului le calc...calc tot, inclusiv ciorapi (de-ai lui) si chiloti...asa voi proceda si pt. bebe. Mai omoara din germeni.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput