Mamici de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Laliq, eu cred ca doctorului tau ii e frica sa nu se intample ce s-a intamplat la prima sarcina, de-aia procedeaza asa. Cine e si la ce spital? De ce nu te mai duci la alti doctori? Ma gandesc ca ai putea sa te duci saptamanal la un ecografist foarte bun care sa te asigure ca e totul in regula, nu se poate din motive financiare? Bebele la 28-30 saptamani e prea mic, e la limita varstei de supravietuire, eu cred ca nu sunt sanatosi la cap sa-ti spuna ca trebuie sa nasti asa devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Buna dimineata burtici!!!

Vad ca incepeti sa faceti cumparaturi pt.bb si pentru bagajelul de spital bravo! eu am terminat de cumparat aproape tot acum o luna
Microbu ma chinui sa-ti vad si eu foto de la nunta dar nimic... le-ai pus?
IOANA sa papi cu placere dulceata si compotul de piersici am sa fac si eu cand o sa am timp
try nici eu nu sint lamurita bine cu asa zisa (intrdictie) de a scoate pe bb o luna din casa,cica e mai bine pt ca el a stat in burtica la mama protejat...etc si e mai bine evitarea contactului cu mediile populate sa nu ia microbi pana se mai obisnueste putin etc ...dupa cum ti-am spus nici eu nu sint inca lamurita bine,am sa-l intreb pe socrul meu care e medic (nu pediatru) dar banuiesc ca stie...
Fetelor voi cum mai suportati caldura ca eu nu mai pot,si fiicamea vrea afara la plimbare... eu nu prea am putut dormi aseara din cauza caldurii (nu pot da drumu la aer cond. ca racim inmediat si abia mi-a trecut raceala) bb din burtik ma bate si el cu piciorusele cred si ma mai doare si burtica...uffff sper sa treaca mai repede ziua de astazi....ma simt tare tare obosita...si nu pot dormi din cauza lui Shion..
Va pup si revin mai tirziu.

Tina27+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi burticoase
cri draga sa-ti traiasca puturuca, daca fecior vrea sa fie! si eu sunt tare curioasa cand ma duc peste o saptamana la eco sa vedem daca a ramas tot fetita sau i-a crescut putuca...si nu te mai stresa, sunt sigura ca o sa tii bebe cat mai mult in burtic si ca va fi un bebe sanatos si mancacios. Oricum multa sanatate iti doresc atat tie cat si lui laliq!
eli spor la schimbat tapet si perdele! Cat despre caldura ce sa mai zic...si eu fac fata cu greu, parca nu mai am aer, e tare greu.
mimi_me eu inca nu am patit sa-mi curga lapticul din titzy, doar daca strang de ele iese ceva. Urata treaba cu soparla, cred ca daca pateam eu asa ceva trezeam toti vecinii si "chemam si politia" vorba tasiei
try eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste cumpararea lucrusoarelor pentru bebe. Eu chiar i-am cumparat body-uri inca de cand aveam 3 luni. Nu pot sa zic ca nu mi-au trecut si mie prin minte tot felul de ganduri negre, dar nu m-am gandit ca s-ar putea intampla ceva pentru ca cumpar hainute. Aha, deci chiar e mica lumea!. Mai stau vreo 2-3 ani pe aici si apoi vin si eu in Canada...(glumeam)
Inni si eu sunt de aceiasi parere cu tine, deci am sa spal hainutele lui bebe mic. Daca gasesti tu prima un detergent bun sa-mi spui si mie. Eu am vazut pe la noi prin piata Ariel Kids (cica e din Ungaria). Am sa ma uit mai atenta si poate chiar am sa cumpar sa-l incerc.
pufymic cum poti sta langa aragaz pe caldura asta sa faci compot si dulceata? si eu vreua sa fac atat compot cat si dulceata de piersici ca sunt preferatele mele, dar daca nu se racoreste putin, nu stiu cum o sa rezist...
pupici la toata lumea!

26+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Salut la toate burticutzele!
Sunt noua membra (primul meu post)desi citesc de ceva vreme site-ul si forumul. Sunt si eu , DNP 23 sept 2006 si sunt in cautare de un doctor bun in Bistrita. Daca poate sa-mi recomande cineva...Am auzit de un doctor, foarte renumit acolo de altfel, care face curetaj la toate mamicile dupa nastere, chiar daca placenta a iesit in intregime. O prietena mi-a marturisit ca nasterea a fost floare la ureche pe linga un curetaj fara anestezie imediat dupa nastere! Mi se pare barbar. Gresesc?
Sopirle, barzauni si alte minuni? Prima noapte in care am dormit in casa soacrei (o scumpa) la tara, m-am trezit cu un gindac cam maricel cazindu-mi in cap. S-a trezit sotul la zgomotele mele, dar cum era adormit a luat gindacul si l-a aruncat in pat la soacra; dormeam toti intr-o camera weekendul acela pentru ca era foarte frig si greu de incalzit mai multe camere.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

'neata burtici

Am dormit foaaaarte bine.
Cred ca ma apuc si eu de niste trebuta prin casa ca sunt tare activa.

Ramomar..poate Pufy are 20 grade in casa ...altfel nu-mi explic energia asta a ei . Eu dupa o farfurie de ciorba calduta ..cred ca mai adun una din ce se formeaza pe mine

Pufy...esti demna de toata admiratia si de toata lauda
.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Ramomar am incercat sa vad ce poze sunt la "mai avem un pic..." si nu se vede nimic. Am vrut si mai demult si..tot asa, dar am uitat sa-ti spun.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Amarantina felicitari pt. bebica ta sanatoasa si sa o tii tot asa pana la 40 sapt.

Hazul...nasol cu lipsa hainelor de gravida. Poate iti spune Try de unde si-a procurat ea (ca e tot din Canada). Ca nu s-a plans niciodata. Sau parca ziceai ca sunteti la mare distanta cu casele...sau nu am retinut eu bine...sau confund.

Tr sa ma uit pe net, sa caut, sa vad cat de des mai misca bebeii in perioada asta..ca mie mi se pare ca s-au mai rarit miscarile bebelicii mele.

Saptamana viitoare merg si eu la eco. Abia astept.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

inni draga la "mai avem un pic" nu sunt poze, e varsta bebe, de pe lilypie: http://bd.lilypie.com/g58gp3/.png. Eu il vad, cine stie de ce nu il vezi tu..., poate nu are chef sa mearga la tine

26+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

aaa...pai aia am vz si eu..
....am crezut ca tr sa se vada si altceva

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

aha inni , deci ai vazut, numai ai tu chef sa ma induci in eroare...

26+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput