Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 24
inni spune:
Am plecat la culcarica.
Va pup pe toate.
Noapte buna burtici cu bebici si bebici separat.
Daca nu pot adormi...imi veti citi mesajele maine dimineata ![]()

Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
tasia spune:
Categoric trebuie spalate hainutele lui bebe inainte sa le pui pe el. Cu ce ma loveste bebe nu stiu da ma loveste tare de tot mai ales in vezica si ma duc sa fac pipi din 5 in 5 minute cate un pic. Mi-a dat suturi si in dreapta spre ficat si mai sus de buric dar nu stiu cu ce dadea ![]()
mini_me Ca tot mi-ai amintit de sperietura. Ieri seara am lasat geamul la bucatarie deschis si usa inchisa. Seara pe la 11 ma duc eu sa-mi iau castranul cu fructe si cand deschis usa la bucatarie ce zaresc ???
doi carabusi mari si negri defilau pe covorul din bucatarie. Au zburat de afara. Am inceput sa urlu prin casa
si sa tip la sotul meu sa ii omoare ca altfel chem politia 
nu mi-am dat seama ce debitam.... dupa ce ia omorat si ia aruncat pe geam m-a intrebat "si? mai chemi politia?"
Daca vedeam o soparla asa cum ai vazut tu cred ca trezeam toti vecinii 
inni Si eu am de gand pana in septembrie sa cumpar totul pentru bebe, sa-i pregatesc si dormitorul lui. Fa cum crezi tu ca e bine pentru voi. Eu una nu am incredere sa trimit pe cineva sa-mi cumpere ce am eu nevoie, trebuie sa pun mana sa vad cu ochii mei.
26 + 
pozele noastre
bebe
mini_me spune:
Tasia 

Degeaba tipam ca nu mai e nimeni la mine pe palier: din vecinii mei o parte au plecat in vacanta deja, iar baietii care au mai ramas sunt prin cine stie ce pub la meciuri. Sotul meu era si el plecat.
Bine ca nu a fost scorpion ca atunci era nasol.O imbulinam. Avem si d-astia pe-aici si daca te pricopsesti cu o muscatura e periculos.
Inni maine trec pe la farmacie si vad ce gasesc. Oricum ar fi, sigur e mai scump aici si s-ar putea sa am surpriza sa imi ceara reteta.
Noapte buna fetelor
25+ 
poze
pufymic spune:
Am revenit!
Mi-au iesit 12 borcane de compot de piersici de 800 gr si maine vad cata dulceata iese...acum am pus fructele cu zahar...
Try si eu il implic cat pot pe Alesio in activitatile mele...numai ca e destul de mic inca si se plictiseste repede
!Oricum l-a impresionat pe Ovi(care e tatal dezordinii!!!) cat e de ordonat, cum isi aranjeaza el jucariile la milimetru
...papucii...cum se sterge pe botic si manute singur dupa ce papa....sunt f multumita de el...pana acum
!
Inni cred ca ne luam la intrecere cu pregatirile pt bb!Eu am deja aproape tot bagajul de spital facut....si cat de curand ma apuc de spalat hainele (alea multe ca astea din bagaj sunt spalate) de bb si de aranjat in dulap
!
Tasia, Mini_me nasol cu barzauni si soparle in casa!Beax!
Tina lasa ca nu-s chiar asa minune de femeie...mai am si eu chef de leneveala din cand in cand si-atunci sa te tii ca nici cu aspiratorul nu dau(in ziua aia)
!
Fug si eu la dus si apoi in pat ca destul mi-a fost pe ziua de azi....Noapte buna va doresc!
Pupici!
Ioana
(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
amarantina spune:
Buna fetelor,
Am fost la eco si sunt tare fericita. Fetita e superbine, la 27 sapt si 5 zile are deja 1300grame si ii bate inimioara cu 154batai/min. Isi sugea degetul nevoie mare si am crezut ca o sa stea mai linistita dar cum a simtit ceva pe burta a inceput sa dea din picioare.
I-am povestit si lui David ca am vazut-o pe surioara lui care e in burta la mami si ca isi sugea degetutul. Nu stiu de unde pana unde, dar el m-a anuntat ca ouale Kinder sunt numai ale lui. Am inceput sa rad si i-am zis ca bineinteles ca sunt numai ale lui, ca fetita n-o sa pape decat lapte. A fost tare multumit, mai ales ca nu se da in vant dupa lapte.
Acum ma apuc de citit din urma, ca iar ati scris ca la nebuni.
aproape 28 cu Maria si bb David (10.06.2003)
Hazul spune:
Buna la toate burticutzele
Revin si eu dupa un weekend foarte activ, in care ne-a fost foarte cald, si am transpirat de ne-am facut baie in suc propriu![]()
Prea multe nu pot sa adaug la comentariile voastre, pentru ca noi suntem atat de departe, insa sa stiti ca citesc toate postarile si de abia fac fatza sa va ajung din urma...sunteti foarte vrednice
Si eu ma adaug in lista celor cu edeme...Sunt zile cand ma trezesc cu picioarele umflate , iar in altele sunt ok. Azi merg la cumparaturi pentru sandale in care sa-mi incapa piciorul fara sa ma stranga, pentru ca nu mai suport sa iau in picioare sadalele de anul trecut. Simt ca imi strang piciorul intr-o menghina.
In rest, in privinta hainelor, sunt foarte ofuscata cu Canada asta
NU exista haine frumoase de gravide, si ma gandesc foarte serios la ub business in acest domeniu.NU vad de ce noi nu am fi la moda, sau elegante si intr-un mod in care ne permitem, adica sa nu dam un sfert din salariu pe o camasa sau pantalon de gravide...Am ramas socata cand am vazut preturile si mai ales ca transpir mult, ma schimb mult mai des decat inainte. Daca e cald si merg la cumparaturi, am intodeauna un x-tra tricou cu mine, pentru ca nu suport sa vad pe cineva cu urme de transpiratie sub bratz, si mai ales pe mine. Fac ture la baia din mall si ma tot spal ca sa rezist eroic. Dar o sa auziti voi de mine mai tarziu, ca tare m-am suparat pe astia cu moda lor in ceea ce priveste gravidutzele.
Chiar daca nu o sa mai fiu gravida, macar stiu prin ce frustrari trec femeile atunci cand sunt, si o sa privesc lucrurile din punctul lor de vedere.
In rest, o sa impartasesc cu voi ideile "geniale" ale sotului meu.
In weekend mergem cu niste prieteni la un lac , gratar, etc. Discutie generala despre concedii. Unii spun ca si-l fac acum, de 1 iulie(este ziua nationala a Canadei). Sotul meu:
Unde mergeti, la munte? Mergem si noi!
Altii : Noi nu putem sa mergem decat in august.
Sotul meu: Pai mergem si noi si in august pentru ca vine fratele lui Crina din Italia si ne facem concediul si cu ei, ca tare sunt obosit, si am nevoie de niste zile de odihna...
Fetele se uita la mine si zambesc. Le citeam pe fatza: Sorin nu-si da seama ca tu esti gravida, si ca aveti unele "restrictii". Eu zambesc, si le fac semn sa-l lase in pace, dupa care zic:
Tzuca, vrei te rog sa-ti mai iei niste zile libere pe la mijlocul lui octombrie? La care el: Vrei sa mergem si in octombrie? OK
Iar eu: DA, dar nu in concediu, la spital sa nasc. Crezi ca o sa poti sa-ti mai iei liber si pe atunci? DAca nu, nu-i MUSAI!
La care el, rosu din cap pana-n picioare: Sorry, nu mi-am dat seama.
Offf ce ti-i si cu barbatii astia.........."Rau cu rau,dar mai rau fara de rau"![]()
Cam atat pentru azi, pupici din Canada si multa sanatate noua si la bebeii nostrii.
Ioana_Crina
amarantina spune:
Inni, eu n-am luat detergent special, am spalat tot cu Ariel+ balsam alb de la Silan. In schimb dupa fiecare spalare am apasat la masina butonul ala de extra-clatire, cu care rufele mai sunt clatite o data timp de 20 de minute.
Nici camasa de alaptat n-am cumparat. Orice capot/halat cu nasturi in fata e bun. Soacra-mea are o placere nebuna sa-mi faca in fiecare an (de ziua mea) cadou un capot. Unele dintre ele au niste culori de-ti vine sa le arunci direct (lila, rosu tipator) dar uite ca au fost si ele bune la ceva: le-am purtat cand am alaptat.
amarantina spune:
Zina, eu stiu ca analizele se fac la inceputul fiecarui trimestru, dar doctorul trebuie sa-ti spuna care din ele. Daca iei Elevit nu mai trebuie sa iei acid folic. Si oricum eu stiam ca acidul folic se ia numai in primul trimestru, apoi nu mai e nevoie.
amarantina spune:
Fetelor, eu sper din tot sufletul ca toate sa ducem sarcina la termen si sa nastem dupa 38 de saptamani, iar cele care pot sa nasca la 40. La prima nastere am vazut in maternitate copii nascuti prematur si nu pot sa va descriu cum se chinuiau mamele lor cu ei. Erau atat de mici si fragili. Stateau la incubator. Si nici nu aveau putere sa suga singuri, trebuiau hraniti cu pipeta. Parerea mea e ca bebeii trebuie tinuti la mami in burta cat mai mult timp, asa ei iau in greutate cat trebuie, plamanii se dezvolta, ei trebuie sa fie puternici cand ies. Mai ales ca dupa nastere orice bebeu scade in greutate cu pana la 10% din greutatea initiala - din cauza ca trebuie sa se adapteze altui mediu. Asa ca pe primul loc trebuie pusa sanatatea bebeului si dupa asta zodia in care se naste. Oricum si cu zodiile astea: cunosc oameni nascuti in aceeasi zi si totusi atat de diferiti! Si cati aurolaci sau muritori de foame nu sunt nascuti in zodii considerate bune... si daca au zodie buna ce-au realizat cu asta?
amarantina spune:
Mi-ka, parul de pe burta cade singur dupa nastere. Cel mai bine nu te atingi de el, pentru ca daca-l epilezi o sa fii nevoita sa-l epilezi tot timpul, a patit o prietena de-a mea. Nu stiu daca e de la Utrogestan sau de la alti hormoni, dar pana nu ne reglam din punct de vedere hormonal nu avem ce face. Eu sunt blonda si tot mi-a aparut acest par negru oribil.