Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 23
lullabay spune:
Salutare la burtici!!!
Caldura mare..eu saptamana asta cred ca nu mai merg la munca..e mult prea cald!!!Va invidiez pe cele care aveti aer conditionat..mi-a promis sotul ca pune si el saptamana asta,dar se pare ca o sa trebuiasca sa ma multumesc doar cu un ventilator
...e asta e,macar bine ca nu o sa ma mai duc la servici.
Microbu felicitari!!!Sa fiti sanatosi si fericiti!!
Mini_me am vazut ca ti-au recomandat fetele Astoria..subscriu..plus mai stiu ca sunt conditii bune de cazare la Little Texas..dar e cam scump..am impresia ca au si pagina de web..da un search pe google..poate ii gasesti.
Eu nu am vazut nici o picatura de lapte ...sper cand va fi timpul sa am laptic pentru bebic ca tare as vrea sa ii dau san si nu lapte praf!!
Eloise frumoasa graviduta..si ce hainute frumoase ai..de unde le-ai gasit? ca eu ma sperii de ce preturi sunt la hainele de gravide si am incercat sa gasesc lucrusoare mai ieftine dar..nimic.
Nici eu nu imi dau seama cu ce ma loveste bebe ,cateodata ma loveste simultan in 3 locuri..cred ca piciorute,manute si cap..dar nu am nici cea mai vaga idee cum sta..o sa aflu in 3 saptamani cand ma duc din nou la echo morfologica fetala..pt.cine intreba de analize eu pt sapt.32 tb sa fac hemoleucograma,glicemie,sumar de urina si urocultura,rbw si toxoplasma.atat.eu am mai facut de la mine putere acum o saptamana:uree,creatinina,ac.uric pt.functia renala si TGo,TGP,GGT pt.functia hepatica,colesterolul si trigliceridele.
29+ 
try spune:
Mey, mica-i lumea. Ramomar, citind pe adresa comuna am vazut adresa firmei unde lucrezi. Am lucrat si eu in Ro 5 ani la TGIE succ. Buc., la dept. de mk.
.......in 25+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
putzuruca spune:
Inni, ai dreptate cu spalatul lucrusoarelor. Nici eu nu l-as imbraca pe bb cu cele din raft. Obligatoriu trebuie spalate. Nici noi, eu si sotul meu nu ne imbracam cu hainele noi cumparate pana nu le bag la spalat. Asta e obsesie pt mine.
Eu ma refeream la faptul ca am impresia ca mai e o groaza de timp pana nasc si deci destul pana ajung la spalatul lucrusoarelor. Tu esti mai constienta ca mine de venirea lui bb si deci mai organizata.
Pupicei,
putzuruca
25+ cu
?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait
gripo spune:
MONIQUE_NEW, pentru diaree, eu stiu ca remediu natural sarea de lamaie. O juma de lingurita si gata, daca nu, inca pe-atata, cu apa, bineinteles.
28+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
mini_me spune:
Buna fetelor
Inni cred ca gasesc aici Floritene. Parca am vazut ceva in farmacie.
Soparla nu e mare, e o zgaiba de 10 cm maxim si nu face nimic.Se plimba pe pereti. In perioada asta sunt foarte multe peste tot, dar in 5 ani e prima data cand imi intra una in casa. Omanezii zic ca aduce noroc daca iti intra in casa.Sunt peste tot pe peretii caselor, magazinelor pentru ca e umiditate si temperatura ridicata, dar sunt inofensive.Acum iar a disparut. Sigur se ascunde pe undeva.
Mie haine de gravida mi-a adus sotul meu din Liban. Luna trecuta cand mi le-a adus erau largi, acum imi place sa zic ca au intrat la apa. In rest mi-am facut la croitor sau am cumparat mai mari (tricouri, maieuri). Joi ma duc sa iau de la croitor 3 rochii, dintre care una e pentru intalnirea de 10 ani de liceu.
Nu as fi vrut eu sa investesc prea mult, dar am fost nevoita pentru ca la noi la scoala e tinuta obligatorie (code of dressing) care se aplica la toata lumea, gravida sau negravida.
Mini_me
25+ 
inni spune:
[quote]Originally posted by try
Inni, eu sunt pro-vigantol, mama! Am facut si eu o presupunere.
Pai si ce..ti-am zis eu ca n-ai fi...???!!! N-am facut decat sa-ti raspund la intrebarea..."poate o fi vreo intelegere intre medici si producatori"..parca asa ai zis...ca am mai dezvoltat apoi raspunsul, l-am dezvoltat, dar...nici prin cap nu mi-a trecut sa vreau sa te conving intr-un sens sau altul, nici pe tine, nici pe nimeni...chiar nu am inteles chestia cu "am facut si eu o presupunere"...Pai foarte bine...am comentat eu ceva ? Nu. Nici macar in gand.
Si ca o paranteza..si eu sunt tot pro ![]()
![]()
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
mini_me spune:
Monique_new eu stiu ca pentru diaree foarte bun e orezul fiert sau ceaiul de menta (asta in cazul in care este permis in sarcina - asta nu stiu).
inni spune:
Aaaa...acum stiu de ce tie nu-ti sta deocamdata gandul la lucrusoare si la detergenti Putzuruca..pt. ca tu esti cu 5 sapt. mai mica ca mine. ![]()
![]()
![]()
Nici eu nu m-as gandi daca as mai avea inca 5 sapt in plus.
Lasa ca te vad eu peste o luna.

Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
inni spune:
Mini_me hai ca sunt curioasa in cazul in care gasesti, care e pretul lor acolo...aici nu sunt mai mult de 400.000 cutia cu 10-12 fiole (nu mai stiu sigur)
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....