Mamici de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Alinache, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat! Ai grija de tine si sa termini cat mai repede recuperarile! Ce mai face bb mic al tau? Eu inca mai incap in cateva haine pe care le-am primit sau mi le-am cumparat (vreo doua perechi de pantaloni mai largi, un sarafan si vreo doua fustite + o rochita) si inca imi mai vin tricourile si bluzitele pe care le purtam cand eram fara bb.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mirabelac du-te linistita la mama ta si nu te teme de pisici, ca toxoplasmoza asta nu sare asa pur si simplu pe tine. Nici eu nu sunt imunizata si am un motan de 3 ani in casa si nu m-am infectat cu nimic. 1. Chiar daca matza are toxo, e important sa nu ii faci tu curat la tavitza, pt ca toxo se transmite in special prin contactul cu fecalele. 2. Sunt mult mai multe surse de infectare cu toxo (ex: fructe insuficient spalate, lucrul cu pamant, in gradinarit etc) 3. La aceasta varsta a sarcinii oricum infectarea cu toxo nu ar mai fi periculoasa.
Ufff, trebuie sa fie greu sa stai in casa tot timpul, dar las' ca nu mai e foarte mult! Multumesc pt info despre dr Pavaleanu...pacat ca nu e de gasit altundeva decat la spital.

Eloise 23+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Mirabela, daca pastrezi distanta fata de pisici nu exista nici un pericol sa iei ceva de la ele. PLus ca saracutele animalute s-ar putea sa fie perfect sanatoase iar toxoplasmoza se ia din excrementele de pisica or nu prea cred ca mama ta o sa te puna la strans kk din urma lor. Asa ca fa-ti bagajele si odihna si rasfat placut la mama ta
Eu plec in Moldova la sfarsit de saptamana.....ma duc la MAMAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Am avut un week-end tare plin si obositor...Sambata am stat mai mult prin bucatarie cu prajitura de visine (care a iesit buna, doar ca mi s-a ars pe fund ) si cu eclerurile iar ieri am facut un adevarat tur de forta. Am fost dupa-masa in Herastrau si am facut inconjurul lacului...Si acum, desi am dormit bine, inca sunt franta de oboseala.
Tot ieri dar de dimineata am fost in Carrefour si m-am intors cu o gramada de lucrusoare pt. bebe: 2 bluzite si un body fara maneci, un biberon anticolici cu Winnie the Pooh si tot cu Winnie i-am luat si un set de manichiura si o zornaitoare. Pe langa astea i-am mai luat o minge de plus care zornaie si un prosopel de baie cu capison, super dulce. Ce sa mai vorbim, un intreg trusou. Si cand te gandesti ca eu ma dusesem doar ca sa ma interesez de un dulap...
Susa si Ignatica, stie vreuna din voi cat costa pe noapte casutele de la Dambul Morii, din camping? Ca tare as vrea sa merg in concediu pe acolo...

28+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Eu mor de cald, am si stari de greata de la caldura, uneori simt ca nu am aer...

Ignatica

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

O sa intreb si dr. de chestia asta cu pisicile pt. linistea mea. Oricum eu voi sta intr-o camera separata si baia e separata.
Ce va fi mai nasol e ca acolo nu am net si mai degraba as rezista fara tv, dar fara net NU...
Dar vad partea buna, mama o sa aiba grija de mine, o sa pap bunatati si o sa am cu cine vb. ziua, ca acasa sotul e plecat ziua la serviciu si cind vine vorbesc in continuu.
Pupici
Mirabela 26+

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ce faceti burtici ?

Noi murim de cald. Am vz la tv ca saptamana asta vor fi 35 grade..in Buc...la umbra...adica probabil ca se va ajunge la 40-45 la soare...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna burtici..
Lexi ma interesez cat costa la casute si i-ti scriu...
Eu am masaj azi si apoi cursul de mamici...sper sa nu ma topesc de tot cu caldura asta...picioarele sunt OK dimineata dar seara...vai,vai...
pupici si sanatate la burtici...

Silvia28+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onutz spune:

mamici si burtici!
Va uram o saptamana buna!
Am terminat cu varul si molozul si, cel mai important, l-am insanatosit pe Matei. Partea grea e ca nu vreau sa-l mai trimit la cresa si va trebui sa gasesc o babysitter pana imi iau concediul.
Cum va descurcati pe caldurile astea? Eu, una, nu prea gasesc nici o solutie. Fac dus si in 10 minute sunt iar o apa. Ieri am iesit la iarba verde si nici nu ne-am dat seama cat de tare ne-a ars soarele pana ce am ajuns acasa. Eu nu am stat decat la umbra si aseara m-a durut burtica si ma simteam in general cam rau. Am promis ca nu mai merg la nici o iarba verde toata vara.
Am emotii pentru ca maine mergem la ecografie si de-abia astept sa-mi vad bebelushul. Poate imi spune sigur si daca e fetita sau baietel. La prima sarcina ne-am pacalit o data si am suferit. De aceea am hotarat sa ne referim la bebe cu termeni unisex. Il/o iubim si asta conteaza!
Deja mi-am programat si analizele pt. 7 luni si i-am cerut doctoritei de familie sa imi prescrie prenatalul incepand cu 29 de saptamani. Nu mai am energie sa merg la servici pe caldura asta.

Onutz 26+ si lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alinache imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat. Nemernicii..lasa ca nu-i ajuta Dzeu.

Lexi..de unde din Carrefour ? In magazinul mare? Sau la cele de pe lateral?

Voi o sa cumparati detergent pt. bebelushi ? Eu as cam cumpara..nu stiu daca e moft sau nu....dar parca mi-e teama sa spal hainutele cu Ariel ca mi se pare prea concentrat si daca pun mai putin...poate nu se mai curata bine.

Alta intrebare ?

Camasi de alaptat ? Ati luat sau ati vazut pe undeva ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput