REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)
Raspunsuri - Pagina 22
lau10 spune:
Eu sunt putin dezamagita....Am inceput regimul saptamana trecuta si am slabit pana joi 2 kg dar de atunci efectiv ma mentin la aceeasi greutate, nu am mai slabit nimic si ma simt putin "down".
E drept ca pe mine acest regim m-a constipat foarte tare si de joi nu am mai iesit la toaleta deloc. E posibil si asta sa fie cauza stagnarii mele, dar cine stie..oricum pana acum am dat jos 2.5kg si sunt multumita, desi as fi vrut sa mai dau jos inca 2kg dar asta e...mai timp pana duminica cand termin.
Mai dau raportul atunci.
Va pup
Marilena12 spune:
Buna,
Nu stiu cum, dar ori nu sunt pe lista ori nu vad eu bine.
Briana ambitioasa, vreau si eu pe lista voastra. Am 72 kg, de la 74, si azi e a 4 a zi de regim. Si revin cu o intrebare: pestele ala e obligatoriu sau poate fi inlocuit cu altceva. Daca nu, pot papa conserva fara ulei, doar in suc propriu? Ca tonul de ieri?
Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006
lunitza spune:
lau10, nu fi la pamant! *doream sa scriu down, da'..suna prea..* pentru mine asa rezultate ar fi bune, chiar daca eu am de dat jos 20 de kg si asta pt a-mi imbunatati starea sanatatii.. sunt sigura ca e ceva de moment..oricum sanatate multa si la cat mai multe kg date jos! numai bine si uite niste
din partea mea!
presupun ca s-ar putea papa peste din conserva, daca e fara de ulei. eu oricum tonul il manac dintr-o conserva in propriul lui "suc"..
Hehe..m-am vazut si eu in lista, parca am m multa vointa,. Briana, sunt lunitza, LUNITZA:)..din cauza ca mi-am scris nick-ul cu minuscule, s-a interpretat gresit..nu e grav, oricum...
bAly spune:
Lau10, se pare ca si la mine e la fel. Primele 3-4 zile s-a dus ceva jos si de atunci stagnare. Azi dimineata aveam cu 100g mai putin ca ieri. Cred ca prea exageram cu cintaritul. hai sa tinem regimul si sa stam departe de cintar pina duminica sau chiar luni dimineata
(ha ha ha ce buna-s la sfaturi....).
Oricum spor la slabit va doresc ca si mie de altfel.
Pupici.
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
iuliana spune:
Fetelor, stagnarea e normala pentru ca organismul s-a obisnuit cu putinul pe care il mincati si zice ca atit ii ajunge. Trebuie sa mincati ceva in plus, o felie de piine sau altceva ca sa il pacaliti si sa il faceti sa creada ca ii trebuie mai mult. Dupa aia, cind treceti din nou la meniul obisnuit, va intra in criza si va consuma din depozite.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
bAly spune:
Iuliana, poate ma pacalesti si pap piine degeaba...lol
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
lunitza spune:
o e! am dat jos 900 de g de ieri, iar de la inceputul dietei 1 kg intreg! a! ce super! si la curea se observa atat de bine! ca de obicei slabesc in partea de jos a corpului..*am o silueta de piramida intoarsa..:(*... da oi slabi si sus! perseverez!
acuma am si eu o intrebare, poate aveti niste idei..
de la 1 septembrie incepe scoala, si voi merge la universitate, unde termin orele pe la 15-16 + se pare ca voi avea practica, imediat dupa ore, deoarece profu meu s-a "straduit" sa nu ne prea "chinuie" in vara, insa sa ne doboare cu totul la inceputul toamnei
..*deh..:(* eu acuma ma intreb, cum voi manca la amiaza?!pentru ca e clar cu salatele si grataru in cantina/magazinasele universitatii nu fac nimic, iar pana-n seara, pe la 17*in cel m bun caz* tre sa mananc ceva. mama mi-a sugerat sa imi curat vreo 3 morcovi si sa-i pap, plus aaaaaaaappaaaaaa. da este o vorba a babelor, cum ca acest element pe langa aportul bun care-l aduce vederii, iti mareste sanii, ori eu chiar nu am nevoie de asta!!!..acuma ma contraziceti daca nu e adevarat si astept si ceva idei, eu stiu. orice idee e binevenita!
brianamica spune:
quote:
Originally posted by lau10
Eu sunt putin dezamagita....Am inceput regimul saptamana trecuta si am slabit pana joi 2 kg dar de atunci efectiv ma mentin la aceeasi greutate, nu am mai slabit nimic si ma simt putin "down".
E drept ca pe mine acest regim m-a constipat foarte tare si de joi nu am mai iesit la toaleta deloc. E posibil si asta sa fie cauza stagnarii mele, dar cine stie..oricum pana acum am dat jos 2.5kg si sunt multumita, desi as fi vrut sa mai dau jos inca 2kg dar asta e...mai timp pana duminica cand termin.
Mai dau raportul atunci.
Va pup
laura
Laura, bea multa apa sa isi revina organismul !!!!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE

ANA ESTE ATAT DE MARE

DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Buna,
Nu stiu cum, dar ori nu sunt pe lista ori nu vad eu bine.
Briana ambitioasa, vreau si eu pe lista voastra. Am 72 kg, de la 74, si azi e a 4 a zi de regim. Si revin cu o intrebare: pestele ala e obligatoriu sau poate fi inlocuit cu altceva. Daca nu, pot papa conserva fara ulei, doar in suc propriu? Ca tonul de ieri?
Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006
IERTAREEEEE !!!!!!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE

ANA ESTE ATAT DE MARE

DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
dumitrulaura spune:
In cele 2 saptamani de pauza pot manca ciorba, binenteles fara smantana?Stiu ca am voie supa dar ciorba?