REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)
Raspunsuri - Pagina 17
adseana spune:
Olim mersi!
si sa arate si cantarul tau maine kg in minus![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
dumitrulaura spune:
Practic , cu regimul asta organismul meu s-a obisnuit sa nu mai ceara mancare prea multa ,ceea ce e f. bine. Deja se vede la haine ca au inceput sa stea pe mine ca pe oamenii normali.
Brianamica sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa fii fericita alturi de cei dragi ca bine mi-ai facut cu regimul asta. Si mie si sotului. 
lau10 spune:
WOW adseana, 4 kg!! Felicitari!
Aveti dreptate, scade foamea pe zi ce trece, u mi se pare asa de greu, sunt si zile mai grele, dar in general e ok. Vine weekendul acus, si ala va fi adevaratul test de vointa, dar am sa reusesc. Ma simt mult mai bine, deja mi s-a spus ca se vede ca am slabit. Am dat jos 2 kg in 3 zile, mi se pare super bine si de neasteptat dar stiu ca daca nu ma mentin am sa le pun la loc la fel de repede. Dupa cele 2 sapt am sa ma apuc de sport serios ca sa mentin.
Sper sa slabesc 5 kg in astea 2 sapt , ar fi fantastic, vreau sa vad cifra 5 pe cantar si nu 6. Ar fi fantastic sa termin la 59, dar ma rog, cat o fi, deja ma simt mult mai bine, si asta conteaza.
Azi mananc salata de fructe la pranz ca am mancat oua prajite marti pentru ca nu am avut de ales (am iesit la restaurant). SI mie mi-e greata de carne, eu oricum nu sunt un fan al carnii, dar asta e, nu mor 2 sapt.
Va pup si spor va doresc.
brianamica spune:
UAU !!!! 
Asa ma bucur ca va merge bine si mai ales ca va simtiti bine ....
Haideti cu rabdare si o sa reusiti !
Si eu ma simt foarte bine cand tin regimul asta ! Nici nu se face foamea prea tare.....se si slabeste....e OK.
Va urmaresc cu sufletul la gura pana la rezultatul final !
Dumitrulaura - multumesc de urari !
Asemenea si tie si familiei tale .Va imbratisez pe toti !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
clauclau spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine aici la voi? Sunt si eu o aspiranta la slabit, mi-am cam facut de cap cu mancarea in aceata vara si acum am aproape 55 kg, eu care mereu aveam 48, maxim 50kg. mentionez ca am 29 de ani si un baietel de 4ani si jumatate. Vreau sa incep de luni cu aceasta dieta, daca puteti sa-mi dati cateva sfaturi ar fi foarte binevenite pentru mine.
Deci as vrea sa slabesc 5-6 kg, dar mi-e foarte frica ca dupa aceasta dieta sa nu ma ingras la fel sau chiar mai mult. Se zice ca dupa orice dieta de obicei te ingrasi mai mult decat inainte si iti si dereglezi organismul!
Asa ca astept niste sfaturi de la voi si apoi de luni ma apuc si eu!
Va pup.
CLAU
olim spune:
Salutare tuturor
Clauclau, bine ai venit
.
Eu zic sa tii acest regim, caci se vede ca da rezultate bune.
O seara placuta.
clauclau spune:
OLIM, multumesc de raspuns, acum sunt in faza de adunare de informatii, dar probabil ca o sa-l tin.Din cate am citit pe aici cred ca este destul de bun, pe parcurs o sa mai pun intrebari aici si sper sa gasesc si raspunsuri.
Te pup si iti urez si eu o seara placuta!
CLAU
bAly spune:
clau eu sunt multumita de el pina acum. si sper ca si dupa cele 2 sapt cu putina grija sa nu pun prea repede inapoi.
Fetelor voi faceti puiul inabusit? Sa fie doar fiert in putina apa cu ceva condimente?
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
dumitrulaura spune:
bAly, eu fac puiul inabusit in lamaie si condimentat cu curry , ghimbir si condimente pt. gratar.Inainte il las 20 min in sucul de la o lamaie cu putin usturoi(taiat rondele) si sare . Cand il scot de la marinat il condimentez cu curry, ghimber si ce am mai zis inainte, si-l pun in tigaia de teflon impreuna cu sucul de lamaie si deasupra capacul. Il las pana se duce toata zeama. In loc de suc de lamaie poti folosi vin.(fara ulei)