REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Am si eu o intrebare fetelor - cum gatiti voi fasolea? O am in meniu joi la pranz si nu stiu cum sa o fac.

Azi era zi de salata de fructe pt pranz dar am iesit cu fetele de la serviciu la un restaurant si nu aveau acolo salata de fructe asa ca am mancat 2 oua cu salata ( care era meniul din alta zi ). Sper ca e ok si asa. Diseara am peste ...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Cred ca e vorba de fasolea verde pe care o poti gati inabusit cu cateva rosii si usturoi. Fara ulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Fete, eu fasolea verde (care intre noi fie vorba nu prea imi place) o fierb cu sare si o pap cu mujdei de usturoi (cu apa...) !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ei, cum stati fetelor? Azi e a 10-a zi pentru cele care am inceput in 7 august...eu, sincer, nu m-am mai cantarit, pe blugi simt un pic ca imi sunt mai lejeri decat inainte, nu mai simt foame deloc, beau apa muuuultaaaa si astept cu nerabdare ziua de luni, cand voi vedea rezultatul acestor doua saptamani.

Voi?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Eu am inceput doar de luni 14 august insa in 3 zile am slabit deja 1.5 kg. Simt deja la haine diferenta si ma simt mult mai bine. Pot sa spun ca nu mai imi este asa foame cum mi-a fost luni, sunt obisnuita deja sa imi beau cafeaua fara zahar sau sa ma lipsesc de dulciuri. Vreau sa va zic ca eu nu am respectat regimul chiar cuvant cu cuvant, adica am pus si putin ulei de masline in mancare, am luat si o lingurita de Nutella ( ca prea imi facea fiica-mea pofta ), am mancat si un iaur degresat normal aseara. Consider ca daca ti-e pofta de ceva foarte foarte tare poti sa iei un varf de lingurita si o sa vedeti cum va trece pofta ( cel putin merge la mine asa ).

Oricum regimul asta este pe departe cel mai usor de tinut si mai eficient din cate am tinut asa ca nu va descurajati, o sa dea rezultate.

Am uitat sa precizez ca eu fac si sport in fiecare zi deci poate si asta a ajutat sa slabesc mai mult, si e si bun pentru energie si sanatate.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Laura, spor la treaba sa ai.Noi am inceput in aceasi zi.Sa speram ca o sa slabim tot cat ne-am propus si cat mai repede
O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Si la mine dupa 2 zile cintarul arata 1 kg in minus. In cateva zile, 4-5 ar trebui sa-mi vina si CM asa ca banuiesc ca voi avea ceva fluctuatii. Dar, oricum inceputul este promitator.

aaaa si sa nu uit....tine si al meu sot regimul. :)

Succeeeesssss tuturor.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Si pe sotul meu l-am pus la regim si e super incantat ca a mai dat din kg. jos. Eu am ajuns in stadiul in care atunci cand vad carne sau imi miroase mi se face rau. In schimb,as manca fructe in nestire ca sa mai suplimentez nevoia de dulce. Intr-adevar pofta de mancare de la inceput a cam disparut , de altfel si ceva kg. Vom vedea la sfarsitul saptamanii rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

nu am rezistat, si iar m-am cantarit, ce-i drept acuma seara, dar oricum...am 66 de kg, cu 4 kg mai putin ...sper sa mai dau jos macar 1 kg pana la sfarsitul regimului, apoi, in cele 2 saptamani de mentinere sa mai mearga jos ceva...si apoi un nou regim...si tot asa, pana ajung si eu macar la 55 de kg (am 1,62 inaltime)

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Felicitari adseana.
Eu ma cantaresc maine, ca azi nu prea am chef, mai ales ca am mancat si un cartof in seara asta.Acum am sa baga gicicleta si apoi la somnic.
O seara frumoasa.

Mergi la inceput