buna fetelor!
am 6 saptamani de la nastere si la control m-a intrebat medicul ce metoda contraceptiva doresc sa folosesc in continuare1/!?
eu nu am folosit inainte anticonceptionale doar la inceputul relatiei cand eram studenti foloseam prezervativ dar apoi dupa ce am vazut ca devine serios totul intre noi am renuntat si la el......alex a fost prima mea sarcina....
inca nu mi-a venit menstruatia dar e normal avand in vedere ca alaptez.
dar totusi, cand o sa reluam activitatea de
(pana acum am avut doar cateva tentative dar inca mai am sensibilitate in urma epiziotomiei si mai amanam) vrem sa fim protejati totusi.....
voi ce metode de contraceptie folositi???
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
Pai, depinde de ce-ti doresti.
Poti folosii: anticonceptionale (sunt care se pot lua si in timpul alaptarii), sterilet, prezervativ.
Folosesti ce consideri ca ti se potriveste.
Ps. Eu am ligatura de trompe ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Pai daca inca alaptezi poti lua Exluton ( pilule anticonceptionale). Sau prezervativ bineinteles. Steriletul la 6 sapt de la nastere e cam devreme, eu mi-am pus abia acum dupa 6 luni, am facut analizele si PAP si pe un uter abia nascut..nu cred ca ies taman bine.
Pupici la bebe mic
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
multumesc de raspunsuri!
ne mai gandim, desi cred ca prezervativul vom folosi ca pe mine nu ma tenteaza nici pastilute si in nici un caz steriletul(care norma ca nu acuma mi-l punea data optam pt el)
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete