Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

cati,eu am apucat sa citesc,dar am cam uitat si nu pot sa ma uit in urma.deh,neuronul obosit.
asa ca sa mi-l hodinesc ca-i cam tarzior.
pupici la mamici si copilasi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dede,felicitari,gata,ai peste 1000 de mesaje.
si la fel le felicit si pe celelalte fete care au mai adaugat o steluta ca au mai fost in ultimul timp.
chiar fug cu toate ca merge acum forumul.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Fetelor, sun foc si para de suparata!
aveti grija unde tineti telefoanele ...azi m-au atacat, in plina zi, 4 ' negri' si mi-au luat rucsacul! eram cu Paula in brate si Iulia de mana! am strigat, in plina zi... nimeni nu a facut nik!
sun terminat de nervi si de suparare! bani nu au fost multi... dar erau ceva! sperietura mea, cu fata in brate a fost prea mare...

ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ella imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva ziua in amiaza mare si cu cei doi copii, draga de tine cred ca te=ai speriat, offf, doamne ce tare de rahat avem...Te si iti urez numai bine!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Ella imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Adevarul este ca in ziua de azi nu te mai ajuta nimeni. Putere multa si numai bine!
Delia, am vazut printesa la baita! Sa va traiasca, sa va bucurati cu totii!!!
Starschi am vazut plimbaretul! Felicitari!!!

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetelor, am reusit sa pun si eu ceva poze (vedeti link-ul la semnatura).

Sunt relativ proaspete, de luna asta, si mai ales de la Serbarea Mirunei o gramada!

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

alte poze noi cu noi -iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

ella imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Adevarul este ca lipsa reactiilor noastre duce la imputirea societatii cu astefel de exemplare...

anis daca se hotaaste de intalnire, eu as cam veni desi sunt cu Miruna cu indicatie de repaus dupa ce mi-a facut o intimndere mica de ligamente plantare dupa sarit din pat. Intru maine sa vad ce se mai aude.

Pupici bebicilor care au trecut inca o luna la varsta lor si multe multe felicitari pentru copilasii de 1 an!!!

Eu sunt ca de obicei cu treburile la plus infinit, dead-line-uri in fiecare zi pe treburi super-importante. Abia astept concediul, de care insa nu ne-am facut inca nici un plan!

Intrebare: careva dintre voi se incumeta sa iasa din tara in concediu cu bebe mic de 1 an si eventual si cu al doilea copil ceva mai mare? Sotul meu zice ca-s nebuna numai sa ma gandesc la asa o aventura...

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

alte poze noi cu noi -iunie

Mergi la inceput

m-a mai calmat sotzul, zice el, bine ca noi nu am patit nik! dar tre sa-mi fac actele ca erau acolo! Doamne, cu ce am gresit? am parut mai usor de atatcat cu copii?

va pup si eu fetelor, ca doar voi sunteti a douafamilie a mea si nu puteam sa nu-mi spun of-ul...

sper sa mai vad sub fruntea incretita ce ati facut, ca eu toata ziua am umblat cu fetele mele!prin parc, in piata...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Mitub, draga, doi incercau sa ma tina de povesti si unul a taiat rucsacul si l-a tras, altul la ceva distanta astepta sa fuga cu ... prada! ce sa mai reactionez? cand? tineam puii stransi de mine!

acu vazut ce mari fete ai! frumoase sa le papi! si tu... esti tare bine!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Dede, am vazut si inotatoarea mica! nu-i e frica deloc de apa! pupici pe caputzul blondutz si la broscutze sa se joace cu ea!

Starchi, te felicit ptr cura si acum incercam sa vad pozele noi!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput