Bebelusi de iulie-august 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 14
delia grozav spune:
DIANA PE UNDE ESTI?
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
emaaimee spune:
of,sora mea a facut o criza groaznica de rinichi si e la urgenta in Polonia.era in Polonia in vacanta.mor.abia astept sa iasa de la dr sa o sun.sper sa nu o interneze si sa nu fie grav.of,ce greu trece timpul cand astepti.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Dede,sigur ca ne vedem.o sa iti trimit Pm cu nr meu si sper sa ne cunoastem.
acum mor de nerabdare,vorbesc cu sotul si asteptam sa o sunam.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Dede si pe tine si fata...ce sa fac si io, daca mi-s patita, cu siropurile, eruptiile, febra,dintii...etc.Sper ca de acum incolo sa ne mai ocoleasca.
AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Yasmari, da am reusit sa scap de sacul de jucarii.Prima zi pur si simplu cum nu manca cum plecam de la masa si o lasam in scaun sa chitaie.Si asa masa de fructe a mancat-o cam in 3 ore.Nu deschidea gura plecam.La masa de legume mi-a facut la fel si am lasat-o nemancata.Adica in loc sa manance la 14, a mancat la 17, de nu mai nimerea lingurita.Iti trebuie rabdare si dopuri in urechi.
In momentul de fata deschide gura daca ii dau si ei o lingurita.Am scapat de jucarii, dar m-am ales cu lingurite.Eu zic ca e bine asa, in doar o sapt.O i-au usurel, dar nu cred ca o sa-mi stea stana de piatra cand mananca, e prea energica.
Cu somnul..ce sa zic, am sa incerc, totusi cred ca nu e ok, sa doarma dupa ora 10, e cam tarziu.Azi am tinut-o afara pana la 9 seara si la 10 jumate doarmea tun.Am pus-o in pat si a adormit in timp ce isi bea lapticul.
Maine daca iar face fitze ca dupa programul ei,o las sa cada in front...ca nu mai pot altfel.
AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Kulta,bine ai revenit .La un dr ai fost?
Emaaimee , imi pare rau pt sora ta.Sper sa nu fie ceva grav!
AniS
andre_ea spune:
Buna seara, fetelor!
Emaaimee, sanatate multa surorii tale! Sigur o sa fie bine. Probabil a eliminat ceva nisip sau pietre. Doare, dar trece!
Eu am intrat sa va spun ca a nascut cumnata mea o fetita de 4.350g si 51 cm. Inca n-am vazut grasuna. Abia astept.
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
mamini spune:
salutare!
Kulta, bine ai revenit! stii ca si a mea are dermatita atopica, am fost cu ea la mai multi dr, mai ales la un dermatolog. de cind i-au aparut bubitele(avea doar citeva sapt) am renuntat la toate produsele de spalat si ulei de masaj si tot...o spal doar cu Lactacyd (din farmacie, e ac lactic cu care se spala bebeii in maternitate) si o dau numai cu Lipolan, pe tot corpul(emolient fara coloranti, miros etc.spal totul numai cu Erisan(aprobat de liga alergicilor, nu folosim nici noi parfum si cosmetice care miros si e ok. cum da de ceva cu adaosuri cum se umple de bubite. in Ro, era carne vie, plina de bube pe toate partile unde atingea de hainele celorlalti.
Ema, speram ca sora ta e bine. santatate multa.
M
brianamica spune:
Salutare la mamici si bebici !
Eu ieri am fost la munte... FARA COPII !!!!
Sa va spun cat de odihnita am venit ? Chiar daca a fost doar o zi iar drumul nu a fost chiar odihnitor, m-am simtit bine !
Parca as mai face asa ceva...dar vreo 2-3 zile ! Desi aseara in drum spre casa ma gandeam la papusile mamii...si imi reprosam ca dupa ce ca Ana Si Ela ma au doar in week-end....eu si atunci am evadat o zi !
Intelegeti voi...era la mine un amalgam de sentimente !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
brianamica spune:
LA MULTI ANI !!
tuturor puilor care isi sarbatoresc azi ziua !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE