hotel RIU ARABELLA -nisipuri bulgaria

hotel RIU ARABELLA -nisipuri bulgaria | Autor: oana_a

Link direct la acest mesaj

buna tuturor

stie cineva amanunte despre acest hotel.cum e?am vazut cam aceleasi fotografii pe net dar as dori impresiile voastre care ati stat acolo sau l-ati vazut
merita? eu voi merge cu copilul si ma intereseaza linistea, curatenia, mancarea si cum sunt camerele

mersi mult
oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Oana ,vezi ca putin mai jos e un topic despre Bulgaria.
gasesti acolo informatii despre hotel.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna Oana a ! Eu am fost de curand la Nisipuri iar hotelul asta arata super si e foarte bine pozitionat
Nu am fost inauntru dar la cum arata pe din-afara cred ca e bine
Din cate stiu e de 4 stele dar nu te astepta la prea mult.
Eu am fost la 5 * la Marina Grand Beach dar arata cam de 3. Mancarea e intr-adevar la inaltime dar ce mi-a placut a fost ca am avut o camera mai mare decat sufrageria de-acasa (si nu am sufrageria mica)
Deci daca ai gasit o oferta buna...go for it !
Nisipurile de Aur a fost unul din locurile in care m-am simtit extraordinar (si am fost in multe locuri)
Distractie placuta !

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by pisix

Eu am fost la 5 * la Marina Grand Beach dar arata cam de 3. Mancarea e intr-adevar la inaltime dar ce mi-a placut a fost ca am avut o camera mai mare decat sufrageria de-acasa (si nu am sufrageria mica)
Deci daca ai gasit o oferta buna...go for it !

PisiX

De ce zici asa? Si eu am fost de curand la Marina si mi-a placut chiar foarte mult...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_a spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri

pt diadaniela
nu am gasit nimic acolo despre acest hotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_a spune:

poate exista cineva care a stat acolo

multumesc si mai astept pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Daca mai astepti pana dupa week-end-ul viitor o sa-ti spun eu cum e. Mergem acolo de pe 30 iunie.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by oana_a

multumesc fetelor pt raspunsuri

pt diadaniela
nu am gasit nimic acolo despre acest hotel

Oana ,te-ai uitat si in prima parte?
poate gasesti acolo.
eu parca am vazut numele hotelului pe acolo.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Lantul RIU e un lant hotelier de exceptie.Ma indoiesc ca in vreun hotel RIU cineva se va simti nasol. In bulgaria nu am fost dar pan aacum am fost la RIU Bambu, RIU Naiboa, RIU Taino (Punta cana,Rep.Dom) si la RIU Paraiso (isl.Lanzarote). Peste tot este o atmosfera,servicii si mancare desavarsite.Nu ai nimic de pierdut!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Laura T scuze de intarziere ! Si mie mi-a placut dar nu despre asta e vorba ci de faptul ca nu arata de 5 stele (stii tu: covoare pufoase, draperii grele, tapiserii fine...)
De altfel nici pretul nu e de 5 stele, ca daca ar fi sa comparam Marriott Bucuresti cu Marina ne ia durerea de cap :-)

PisiX

Mergi la inceput