The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Trebuie sa imi fac si eu vreme sa ma uit la poze....
Andora...am incercat, dar beleaua e mai mare de cand o si striga, adica de la mare a inceput. Pana acum o cauta cand nu o gasea, noi stiam ce vrea dar ne prefaceam ca nu intelegem si mai uita. Acum insa o striga, pe un ton din ce in ce mai ascutit de pana la urma cedam. Mai e si altceva la mijloc, daca as continua sa nu "inteleg" ce cere mi-e teama ca ii inhib metoda de exprimare verbala, copilul imi cere ceva, eu stiu ce si sa nu ii dau....pe urma nu o sa mai ceara nimic. Pate gandesc aiurea dar astept sa mai inteleaga si ea (nu ca acum n-ar face-o). Dovada: cand va spuneam ca am plecat din parc pt ca nu aveam duda la noi (noi duda ii spunem si ea a "tradus" in nona) i-am aratat pe strada multi copii MARI asa ca ea fara suzeta. Si ii explicam cum ca bebe stau cu duda, fetitele mari fara.... Trecem pe langa un carut cu un bebe care avea suzeta. Ea imi semnalizeaza ca uite nona, eu ii zic e bebe mic.... La un moment dat cand ne apropiam de casa ne intalnim cu acelasi bebe si ea repede imi arata "nona", deci retinuse ca bebe ala avea suzeta... Auzindu-ne bunica cu acel bebe mi-a zis ca fata ei a scapat de suzeta la.......13 ani .
Altadata am pus-o sa o arunce la gunoi, ea cu manuta ei, si s-a dus pana la masca, a deschis usa dar nu a aruncat-o in cos.
Om scapa noi cand o vrea sa se pupe cu baietii ca o sa aiba nevoie de gura.
Va pup ca plange....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Andora, hehe am vazut pozele si filmuletele cu frumoasa Uca
Si cu dorul de bebelina te inteleg perfect. Si Alexuta mea este in plimbari. Noi ne-am impus sa o invatam ca vacantele sa le stea la bunici cu toate ca pentru noi este foarte greu. De fiecare data cand intram in casa si vedem casa goala, e super nasol...n-am cuvinte sa explic...

Danyce, felicitari pentru noile joburi si succes la cautat bona
Asteptam sa vedem pozele cu noul patut al Almei.

Ramona, felicitari pentru nunta si o sarcina usoara. Si eu vreu cantecele pentru copii.

Sanziana, felicitari pentru progresele micutei.

Ana, hehe ce scumpic e Stefan si ce mare pare.

Aissa, am vazut pozele de la mare cu frumoasa Ale. Foarte frumos si felicitari pentru condus
Nu-ti face griji cu suzeta, o sa scapati de ea repede. Va tinem pumnii
Eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau referitor la suzi pentru ca Alexuta mea a renuntat destul de usor la ea, nici acum nu-mi vine sa cred cat de usor a fost. Singura strategie folosita de noi a fost sa o lasam cat mai mult fara ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Referitor la scapatul de suzeta fratele meu a inventat o poveste pentru fiul lui de 2 ani si 3 luni. Pentru ca era foarte dependent de ea, de vreo cateva luni vine un spiridus care ia suzeta sus, sus in paradisul suzetelor unde ea se joaca cu alte suzete si e foarte fericita. In schimb seara, daca Theo a fost cuminte si spiridusul nu este prea obosit ii aduce suzeta ca sa adoarma. Bineinteles ca tata (adica fratele meu) e singurul care poate vorbi cu spiridusul sa il roage sa ii aduca suzeta.
Consecinta e ca Marina, care a inceput sa foloseasca suzeta doar la un an si 3 luni cand am intarcat-o si care nu a fost mare fan niciodata (o folosea doar seara la culcare) a devenit dintr-o data dependenta de suzeta. Nu stiu ce a priceput ea cu spiridusul, dar a devenit muult mai atasata de suzeta ei. A priceput si ca daca si-o baga in gura nu ii mai pot da mancare, asa ca o foloseste si pe post de dop. Momentan nu o stresez cu renuntatul la ea. Cat o vrea atat i-o las, dar la gradinita nu i-o voi da.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare si o zi cu soare.. ca de cald deja mor de cald.... ce bine de fii-mea ca are parte de briza marii....
Aissa ce tare ai fost cu doda, m-ai facut sa rad, stie Ale ce stie.... lasa ca aveti voi timp sa convingetifata.. ce faceti, ai inscris-o la cresa sau angajati o bona din toamna? Sau mai poti sta acasa? Ma gandeam capoate colectivitatea ar putea=o dezvata.... Nepoata-mea s-a dezvatat la gradinita, cica nu ii lasa cu suzetele si daca va ca nci un copil nu are atunci si ei stau cuminti fara, insa acasa cum ajungea o lua repede.. [ana la urma in cateva luni s-a rezolvat
Ellen multumesc, Te inteleg perfect acum cum e cu casa goala... ei sa fie sanatosi ca noi tot cu trstetea ramanem...
Sanziana haha Marina o sa inteleaga pan la urma ca spiridusul o sa se supere pe ea daca nu-i da si lui suzi sa se joace cu ceilalti spiridusi.... sa speram
Eu plec sa imi fac de cap cu o prietena, aseara am facut la sport cat n-am facut eu in doi ani, se pare ca lipsa maimutei e si prolifica.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Fetelor,care vreti cantecele trimite-ti-mi pe PM ID-ul de mess sau adresa de mail si va trimit cu placere.

Lorena sa ma anunti si pe mine daca ai primit cele 40 si ceva de mail-uri cu cantece si ti-am trimis si vreo 3 povesti parca.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Sanziana, imi pare rau de catel... Luati altul, nu?!

Andreea, v-am vazut gogosica si in poze si in filmulete. Foarte frumos a fost. M-ai emotionat cu poza aia ultima, cu voi 2 imbratisate. Si eu as plange dupa fiu-meu...

Cristina, e nasol cu suzeta... sper sa reusiti sa scapati de ea... Vezi ca Ramona mai are si alte cantecele.

Da Ramona, au venit mailurile. 46 la numar! Merci mult. Inca mai descarc la ele. Azi fac alte discuri. O sa-mi de ta-su cu ele in cap. Deja suntem fani "In padurea cu alune" si "Broscutele"...

Dana, felicitari si tie si sotului! Si bafta cu bona!

Noi nu mai avem vesti... iar s-a pus caldura la noi...

la toate!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!

ANAMARIA pt intrebare,tot asa suntem cu AC-ul,numai vineri vin astia sa ni-l schimbe!... puiutii tai,ai fetita mare deja!

AISSA nu-ti fa griji ca scapati voi de suzeta pana la urma...Robert nu o vrea decat seara la nani..si uneori nici atunci,depinde cat de obosit e...eu nu m-am chinuit sa scapam de ea,am zis ca dupa ce ii ies toti dintii si maselutele...acum sunt aproape toti mari,deci ar fi timpul,dar pt ca doar seara o vrea inca nu ma stresez... puiutei!

DANIELA felicitari si sotului,... si scumpei tale fetite!

Noi nu avem noutati...de saptamana viitoare mi-am propus sa incepem operatiunea pipi si caca la olita,adica sa-l tin fara pampers...eu pana acum nu am indraznit,eram sigura ca va face peste tot...acum e mai mare si sa vedem cum va fi,daca va pricepe ceva cand nu v-a mai simtii pampersii!

Gata va si va doresc la toate numai bine si sanatate,pe maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SANZI felicitari Marinei...tare faza cu suzeta si povestioara fratelui tau...mai e putin si va merge la gradii Marina,nu?...ce fain!!!...poze de la mare nu ai?

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna din nou!
Lorena daaa..poza aia e facuta cu 10 min inainte sa plec... apoi am lasat-o la leagane si eu m-am dus la tren si-am plans pana-n Eforie...
Ramona multumesc anticipat
Mirela bafta cu olita.. si noi continuam operatiunea incepand de luni, pana acum se pare ca nu o dranjeaza cand face pisu in chilotei.. face in picioare langa olita si apoi imi spune ca "Uca nu atze pipi pe os, la lolitza", deci teoria ramane pctul nostru forte, practica sub zero
Ma duc sa curat zarzavat pt ciorba.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Aissa

daca descoperi o metoda eficienta de a renunta la suzeta sa mi-o spui si mie.

Lia e de-a dreptul dependenta de suzeta, si o mai si foloseste sa-si maseze gingiile - am prins-o si cu doua suzete in gura-una in fiecare colt ca acum ii iese randul doi de masele.Deocamdata am hotarat sa o las pana ii ies toti dintii, si dupa aceea om mai vedea....

Crismir- poate poti incerca cu training pants-cei de carpa. au o dublura astfel incat chiar daca are un accident nu face baltoaca in casa....(tati a luat pentru Lia, dar noi am incercat doar o data din cauza de iritatie, ca altfel nu suntem pregatitie inca)....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput