The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

oOopa..am zis ca intru sa va zic la revedere si abia acum am venit sa inchid pcul....asa ca imi iau ramas bun pt cateva zilisoare si va pup dulce...
Am citit tot ce ati scris, dar imi pica pleoapele asa ca fug repejor.
Multma Naty si Patrice de lamuriri hihihi.... o sa fie superb totul si o s fiti cele mai frumaose miresuci! Vreau sa vad si eu rochita cand vi-o luati! Neaparat! Naty sanatate lui Dodo scumpa tunsulici!
Danyce tin pumnii la interviul cu scorpioancele si mai ales la doctor sa nu fie dect o parere a ta... pupic!
Aniaaaaa felicitari ca ti-ai intrat in ritm cu serviciul! Hihihi, dupa cate vad eu Inushu' si Andreiutu' au fost si la mare impreuna ... mda, promitator, pup-o pe cuscra Adela
Pufy bine ca scaparati de maimutica. Felicitari pt mamica cea inspirata si pt maimutoiul blond! Mai m-ati inmuiat de tot cu poza asta Ptiu sa nu-ti deochi maimuticiul mic din burticuta si pe fratiorul pupacios!
Tyaa pai vezi, daca dadeati o raita pe la mare va faceam si poze... ale noastre sunt aici
Lorena, esti draguta, hehehe si aici avem voaluri din alea d se leaga pe solduri... dar celulita tot invinge orice obstacol vizual si ajunge la ochiul socat al privitorului
Susulina, ce frumos ca aveti spectacol in parc mereu... de plimbat prin casa nu ma plimba, ma ia de mana doar cand vrea sa ma traga afara...
Danina sper ca au ajuns mobila si patutul..heh distractie placuta la botez, ma gandesc serios sa te iau de nasa la al doilea bebe ca vaz ca merge treaba cu voi Sanatate Dienutei!!!!!
Mi-am facut damblaua si amscris....ca nu puteam sa plec asa... daca ma prinde sotiorul ma sinucide vorba aia. Asa ca inchei si va doresc we placut si copii sanatosi si cuminti!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!
Am vazut poze de Alesio scump cheliut. Cum doarme el, ingerasul!

Eu sunt somnoroasa si nervoasa, m-am trezit la 6,45 ca sa ma duc la Administratia Finanicara sa-mi iau procesul-verbal si nu era gata! Biata femeie sunase sa zica sa nu vin, dar sunase la barbatu-miu care avea tel inchis ca dormea. Asta n-ar fi nimic, dar am mers si pe jos de-am chiaunit si e caaaaald.

Ioana tuseste in continuare de rupe. Totusi nu-i dau antibiotic.

Danyce succes!
Danina distractie placuta la botez, o sa fi o ansica super!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!

Nu puteam sa facem nota discordanta ..sa fim dezertoarele marii majoritati a gastii..asa ca de 2 zile ne laudam cu niste bubitze...pe tot corpul...inca nu mi-e clar dc sunt de la o alergie sau e varicela. Aseara a facut si febra..dar eu mai de graba o asociez cu nenorocitii aia de canini care o supara de 2 luni in coace..uff
Multa sanatate piticilor bolnaviori

Lorena-am reusit sa pun poze de la mare...sper sa va placa...a venit ploaia mult asteptata la voi??.Spor la cumparaturi

Danyce-succes la investigatii

Danina-distractie multa maine la botez..asteptam poze

Am vazut si eu cam toate pozele noi..deja sunt mari piticii nostri..si au niste mutritze nazdravane de-ti vine sa-i papi

Gata..va pupic...ma duc sa ma pregatesc de serviciu..am inima asa stransa ca plec si Iny nu se simte bine..ufff

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Adela, mi-a placut! Geniala Ina, intr-adevar. Multa sanatate la puiuti bubosi la deruta mamicilor.

gata cu vacanta mea, am fost azi la pansat si mi s-a dat voie sa merg la birou incepand de luni, ura, ura.

Va pup ca vreau sa profit de aceasta ultima zi libera si sa decongelez frigiderul (de fapt congelatorul, ca mai am putin si ma dau cu schiurile acolo).

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Pupici lui Andrei si lui Iny!

Pufy, am vazut pozele voastre, si e una care m-a dat pe spate: tu cu Alesio in parc, si Alesio te pupa pe burtica :).E superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele, va pup pe toate, noi plecam duminica la mare.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Fetele, multa sanatate puiutilor bolnaviori si distractie la mare celor care pleaca in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Aniela, v-am vazut! Mi-a placut tare mult cum dormea Ina pe tine sau cea in care se pupa cu tati... Cred ca a fost mare distractie pe pitici. Imi pare rau de bubite. In final de la ce sunt?!

Mina, vad ca te bucuri tare ca mergi la serviciu. Bine ca esti mai bine!

Pufy, intr-adevar e superba poza aceea!

La noi s-a mai racorit; n-a plouat insa e mai respirabil.

Altfel, fiu-meu e tot cu uitatul la Bambi. Altceva nu vrea. Si povesteste tot filmul: Babi poooo (ca ploua la Bambi), Babi nana (face nani), tata Babi (de ta-su' al lu' Bambi) etc...

Ana, parca si Stefanel era cu Bambi intr-un timp. Cum ati scapat de el?! A propos, voi pe unde mai sunteti?!

Va pup, we placut si mai scriem cu vesti.

Sanatate la pitici!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Ana, parca si Stefanel era cu Bambi intr-un timp. Cum ati scapat de el?! A propos, voi pe unde mai sunteti?!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Lorena, noi nu am scapat de bambi doar ca l-am mai rarit si l-am inlocuit cu Tom si jerry, dar nu-ti recomand, astia doi din urma sunt tare nazbatiosi si-l invata numai prostii...seara nu adoarme pana nu imi povesteste faza cu "Ine pisica cu tenu maleee" "catalul shace gaula si cade tommmm"

Azi am fost cu Stefan la biserica, am trecut intamplator si am intrat, in prima faza Stefan sa speriat ca-l tund, a inceput sa povesteasca "nu tunde tanti pe Shan! nu ete tanti cu masina aici!", pana l-am lamurit ce si cum am ajuns si langa popa, i-am tot explicat eu ca "popa" e ala din cartea cu Tom degetel ce avea vaca aia de la inghitit pe Tom...sa mai calmat, dar tot a inceput sa planga si popa bietul sa-l faca sa taca ia dat niste bani de pe masa aia a fost....a inceput Stefan sa zica la toata lumea ca "Popa dat a Shan baniii" de in 5 minute toata biserica stia ca Stefan are banii aia de la popa...na fost chip sa-i mai lasam acolo asa ca am iesit cu banii tot fluturandui in manuta.

Ar mai fi muuulte de povestit...zilnic facem si dregem cate ceva...ne intelegem perfect, are o imaginatie fantastica si ne trezim cu tot felul de amintiri de cand era mic-mic...de ne si miram cum de tine minte...de pe vremea cand nu putea vorbi

Noi suntem pe aici, cetim zilnic

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!

V-am tot citit dar de scris nu prea ..sunt nervoasa ca tot nu am aer conditionat,e deja a 3 noapte si e groaznic...maine cica ni-l repara!!!

Mai eu tot vad ca ai vostrii se uita la desene,deci la tv...hmmmmm,Robert nu sta mai mult de 1 minut in fata tv,chiar daca ii pun desene,orice...oare de ce?...adica m-as bucura sa-l vad ca sta locului macar 15 minute sa se uite la ceva....el alearga prin casa de dimineata pana seara,noroc cu somnul de 2 ore de la pranz,ca altfel asa capia...se catara,face numai ghidusii...dar tv nu-i place!!!

Distractie placuta fetelor care pleaca la mare

Va pe toate si pe toti piticii si weekend placut va doresc!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput