Buna fetelor,
As vrea sa va intreb daca stiti vreo locatie unde se poate juca tenis de camp in Bucuresti, eventual cu antrenor si ce preturi sunt practicate. Si daca se inchiriaza echipament (rachete, mingi)?
Multi
Eu joc tenis la un teren din Parcul National. Joc in nocturna si este 35 RON/ora. Nu stiu cat costa un antrenor.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Terenuri sunt si in Herastrau si pe strandul Stundentesc (nu stiu daca inca se numeste Studentesc)...dar nu stiu sa iti dau detalii despre pret,antrenor sau echipament :(
In Agronomie, noctura 35 Ron/ora. Se inchiriaza rachete dar nu stiu la pret.Sint si antrenori, nu stiu ce preturi au ptr orele individuale, dc esti interesata iti dau pe PM nr. lor de tel.
In parcul Moghioros se inchira anul trecut cu 300mii lei vechi sau la Dinamo eu plateam anul trecut 300 mii ora cu antrenor.Mai era un centru prin Militari dar trebuia sa astepti o gramada sa faci programare.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
eu joc in Herastrau si Moghiros...In National nu am incercat, dar mi-ati dat o idee buna, mai ales ca este langa casa si langa job.
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
la republica la capatul lui 16..cand o iei prin intrea din spate a corei..e un teren nou..150.000 ora si la juma pt studenti.