Lecturi obsedante!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ooooo, si eu sunt obsedata de cateva carti, pe care le recitesc periodic, sunt prieteni buni pe care-i regasesti acolo exact cum ii stiai: cartile lui Clavell si ale RO Brasoveanu sunt in capul listei. Citind ce ati scris voi mi s-a facut pofta sa recitesc Ciresarii, banuiesc ca voi ajunge sa o si cumpar ca ma simt cam jenata s-o cer de la biblioteca...plus ca acolo toate cucoanele stiu ca am un bb mic..care sigur nu citeste..inca ..Ciresarii!

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_yourself spune:

...SI MAINE E O ZI!...credeam ca sunt singura obsedata de "Pe aripile vantului",dar imi pare bine sa vad ca nu e asa...are cartea asta talentul sa-ti dea putere cand simti ca nu mai ai resurse

...tocmai vroiam sa spun ca eu nu obisnuiesc sa recitesc cartile [preferate,pt ca nu mai simt suspansul cand stiu deja sfarsitul,insa mi-a venit in minte "Dama cu camelii" a lui Dumas,pe care cred c-am citit-o de vreo 10 ori

...si eu cand am citit titlul subiectului am crezut ca se refera la carti pe care nu ni le-am putut scoate din minte,si asa mi s-a intamplat de curand cu "Codul lui DaVinci"...l-am terminat in 5 ore,si pe urma n-am putut sa dorm cateva nopti,pt ca ma gandeam doar la Mna Lisa,si-mi doresc sa stiu cate din informatiile din carte sunt adevarate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Si eu tot cu "Pe aripile vantului". Cartea citita de nu stiu cate ori, filmul vazut de cate ori am avut ocazia. Alte doua carti din care pot sa recit: Ultima nopate de dragoste, intaia noapte de razboi si, evident, Patul lui Procust.
Iar eu mai am o ... anomalie pentru zilele noastre. Din cand in cand simt efectiv nevoia sa citesc cateva anumite poezii ale lui Eminescu.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

In copilarie Dumas,Creanga, Rebreanu, mai tarziu Sidney Sheldon-Si daca miine va veni(hazlie foc!!)...si nu in ultimul rind Pe aripile vintului(am tot carti,caseta,dvd)...ca fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by Andrada

M-ai facut curioasa Llaura o s-o "Gutenberg" pe calculator in pauze ca n-am cumparat-o in engleza

"It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" nu merge "Gutenberg"...merge cu un ceai aromat sau o cafea, in fotoliul preferat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Llaura

quote:
Originally posted by Andrada

M-ai facut curioasa Llaura o s-o "Gutenberg" pe calculator in pauze ca n-am cumparat-o in engleza

"It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" nu merge "Gutenberg"...merge cu un ceai aromat sau o cafea, in fotoliul preferat.

Ce dor mi-ai facut de-o londoneza east-enders, cu biscuit si tea
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

si eu am favoritele mele dar pe primul loc, detasat, e Soldatul Svejk. Cind am pelcat din tara in 93 am luat cu mine primul volum iar frate-meu l-a pastrat pe al doilea. Dupa asta, la fiecare intilnire (aici sau in tara) faceam schimb. Nu m-as plictisi niciodata de el. Noroc ca s-au reeditat acum citiva ani si acum le am in posesie pe amindoua.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Carti pe care le citesc de mii de ori : cartile lui Sven Hasel, COncert din muzica de Bach, H.P.Bengescu si Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de raszoi - Camil Petrescu. si multe altele...

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Marry Poppins

Nukasi Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

iNVITATIE LA VALS!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput