Lecturi obsedante!
Raspunsuri - Pagina 3
daniella4 spune:
Ooooo, si eu sunt obsedata de cateva carti, pe care le recitesc periodic, sunt prieteni buni pe care-i regasesti acolo exact cum ii stiai: cartile lui Clavell si ale RO Brasoveanu sunt in capul listei. Citind ce ati scris voi mi s-a facut pofta sa recitesc Ciresarii, banuiesc ca voi ajunge sa o si cumpar ca ma simt cam jenata s-o cer de la biblioteca...plus ca acolo toate cucoanele stiu ca am un bb mic..care sigur nu citeste..inca ..Ciresarii!
Daniella, mama lu' Alexis
be_yourself spune:
...SI MAINE E O ZI!...credeam ca sunt singura obsedata de "Pe aripile vantului",dar imi pare bine sa vad ca nu e asa...are cartea asta talentul sa-ti dea putere cand simti ca nu mai ai resurse
...tocmai vroiam sa spun ca eu nu obisnuiesc sa recitesc cartile [preferate,pt ca nu mai simt suspansul cand stiu deja sfarsitul,insa mi-a venit in minte "Dama cu camelii" a lui Dumas,pe care cred c-am citit-o de vreo 10 ori
...si eu cand am citit titlul subiectului am crezut ca se refera la carti pe care nu ni le-am putut scoate din minte,si asa mi s-a intamplat de curand cu "Codul lui DaVinci"...l-am terminat in 5 ore,si pe urma n-am putut sa dorm cateva nopti,pt ca ma gandeam doar la Mna Lisa,si-mi doresc sa stiu cate din informatiile din carte sunt adevarate
dyadya spune:
Si eu tot cu "Pe aripile vantului". Cartea citita de nu stiu cate ori, filmul vazut de cate ori am avut ocazia. Alte doua carti din care pot sa recit: Ultima nopate de dragoste, intaia noapte de razboi si, evident, Patul lui Procust.
Iar eu mai am o ... anomalie pentru zilele noastre. Din cand in cand simt efectiv nevoia sa citesc cateva anumite poezii ale lui Eminescu.
Diverse pentru nunta
Roxali spune:
In copilarie Dumas,Creanga, Rebreanu, mai tarziu Sidney Sheldon-Si daca miine va veni(hazlie foc!!)...si nu in ultimul rind Pe aripile vintului(am tot carti,caseta,dvd)...ca fetele!!!
Llaura spune:
quote:
Originally posted by Andrada
M-ai facut curioasa Llaura o s-o "Gutenberg" pe calculator in pauze ca n-am cumparat-o in engleza
"It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" nu merge "Gutenberg"...merge cu un ceai aromat sau o cafea, in fotoliul preferat.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Llauraquote:
Originally posted by Andrada
M-ai facut curioasa Llaura o s-o "Gutenberg" pe calculator in pauze ca n-am cumparat-o in engleza
"It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife" nu merge "Gutenberg"...merge cu un ceai aromat sau o cafea, in fotoliul preferat.
Ce dor mi-ai facut de-o londoneza east-enders, cu biscuit si tea
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Lorelai spune:
si eu am favoritele mele dar pe primul loc, detasat, e Soldatul Svejk. Cind am pelcat din tara in 93 am luat cu mine primul volum iar frate-meu l-a pastrat pe al doilea. Dupa asta, la fiecare intilnire (aici sau in tara) faceam schimb. Nu m-as plictisi niciodata de el. Noroc ca s-au reeditat acum citiva ani si acum le am in posesie pe amindoua.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
Adrianai spune:
Carti pe care le citesc de mii de ori : cartile lui Sven Hasel, COncert din muzica de Bach, H.P.Bengescu si Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de raszoi - Camil Petrescu. si multe altele...
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
ana_maria222 spune:
iNVITATIE LA VALS!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!