Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Lavini bine ai venti printre noi....iti doresc multa sanatate si ca totul sa fie cat mai usor si bine pana la sfarsit.

dolores 17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Madaluta si eu am picurat ochii la povestea ta si a Mironei.Si bebe parca se misca cand va citesc .. foarte emotionant.Felicitari pentru reusita celor care au rezistat eroic ani de zile tuturor doctorilor si tratamentelor si au iesit invingatoare.
Multa sanatate in continuare si copii frumosi si sanatosi.

Eu am luat rezultatele la TT azi, ma incadrez in toate limitele scrise acolo, asa ca nici nu imi vine sa mai trec pe la dr.
Va pupam!

Mergi la inceput

Lavinia_P imi poti scrie valorile normale de la tt si rezultatele tale? te rog. merci

dolores 17+
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna fetelor!
vad ca sunteti active aici pe forum nu gluma!
Madaluta,povestea ta mi-a placut si m-a emotionat.Ma bucur pt tine.
La mine nimic nou,am fost aseara la dr,totul e ok ,neschimbat,stau in continuare in pat ,cuminte si ma bucur de bebe care e f activ,il simt cum face tumbe sa stiu eu ce pe acolo.
Ce bine de cele care pot merge la mare sau in concediu,pe caldurile astea tinjesc si eu .,.,.dar asta e,nu le poti avea pe toate.
va pup !!

Mergi la inceput

eu nu mai stiu nimic de fetele noastre...pe unde umbla de nu mai dau semne de viata?????? sper sa fie totul in regula..au disparut in grup

dolores 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelooor, va rog, mai faceti-ma sa plang:)

Tare frumoase si emtionante povestile voastre. Sa va spun si povestea noastra.
Povestea celor 2 liniutze II:
Ne chinuiam de 2 ani si ceva sa "ramanem insarcinati". Toate bune si frumoase, analize super, spermograma pe masura, teste peste teste, monitorizari, eco, teste negative, toata povestea...
Am umblat pe la 100 de dr, al meu imi si zicea ca m-a vazut tot Bucurestiul, poate mai mergem si altundeva:) ca el nu prea mai apuca. Cel mai nashpa era cu sexul la comanda, hai acum, ca trebuie, bineinteles ca nu iesea nimik si nici nu mai era de ...placere, oricat ma straduiam. Pe el am incercat o perioada sa-l menajez, dar pt ca eram din ce in ce mai insuportabila, si-a dat seama si de atunci a fost mai mult ca niciodata alaturi de mine.
Am inceput inseminarile, toti dr ne clasasera la "infertilitate inexplicabila", am facut in dec isa si... destinul mi-a jucat o festa, ziceam eu pe atunci. Mi-a venit CM in ziua de Ajun...dupa ce aflasem ca surioara mea mai mica este insarcinata si eu ii cerusem Mosului in scrisoare sa ramanem amandoua. M-am bucurat pt ea, am facut crize de plans si nervi pt mine, m-a ajutat iar al meu sa trec peste, ca daca nu, cred ca ajungeam la nebuni. Am facut tratamente naturiste, injectii, stimulari.
In ian-feb am facut HSG, de la care am lesinat, instilatii, histeroscopie, mai aveam laparo, dar nu am mai rezistat, am zis ca io vreau fiv. Si am vb cu al meu, am luat hotararea sa facem fiv cu Marinescu. Am mers la el in martie si mi-a spus ca el imi face o perfuzie, ca toate analizele sunt bune, etc, eu i-am zis ca simt cum trece viatza pe langa mine si "dl. dr., daca nu-mi faceti dvs fiv, fac cu altcineva, ca eu tot fac ACUM!". Si a zis ca-mi face. Sa asteptam sa-mi vina si incep tratamentul. Mi-am finalizat analizele, le-a facut si al meu, am facut dosarul si i-am zis dr ca noi plecam in concediu 10 zile, la Barcelona, Madrid si in Caraibe. A zis ca ma intorc gravida.
In concediu a fost super, nu m-a mai iteresat numik legat de bb, datorita fusului orar aici era noapte si acolo zi, asa ca nu am vb nici la tel, ne-am plimbat cu ATV-ul, am innotat, ne-am distrat numai noi 2. ERAM ATAT DE FERICITA CA URMA SA FAC FIV! Al meu imi tot zicea ca o sa facem oua si ca eu trebuie sa clocesc acum (era in preajma Pastelui). Ne-am intors si hop la eco (ultima, inainte de fiv), mi-a facut-o Marinescu in z28 si mi-a zis ca am un chistulet care se resoarbe, ca tre' sa-mi vina si sa incep anticonceptionalele cand vine ciclul. L-am intrebat dezamagita daca nu este nici o speranta de sarcina luna asta si mi-a SPUS "da ce draga, am zis eu asa ceva?". Si mi-a zis sa-l sun si daca-mi vine si daca nu. Imi mai interzia de obicei, asa ca nu am sperat prea mult, mai ales ca fusesem de prea multe ori dezamagita. Pt prima data nu mi-am facut nici un test. Pana in ziua 34, cand, pe la 14.00, la serv, am zis "ia sa-mi fac eu test!". Si m-am dus la o farmacie, am cumparat n test care habar nu am cum se numeste, ca l-am cerut pe cel mai ieftin, macar sa nu mai dau banii de pomana, ca strangeam pt FIV si orice leutz conta. Si am cump, am citit Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana (auzisem ca e bine...) si m-am dus la baie. Pipi intr-un pahar de plastic, ca nu aveam altceva, am bagat testul si s-a inrosit instantaneu linia de test si dupa aceea linia de control. Si m-a apucat tremuratul, am plans mult, fetelor, nu-mi venea sa cred. Ma uitam la test si eram buimacita toata. Am sunat-o pe surioara mea si m-am dus urgent la eco, sa nu ma bucur degeaba (sa nu fie extrauterina - sunt nebuna, nu??) si mi-a confirmat sarcina mica, mica...bb-le meu era atunci un punctuletz:)si i-am luat alui meu un iepuras cu un cosuletz in fata si am pus testul de sarcina si poza de la eco. Cand a ajuns acasa, a vazut iepurasul si ... m-a intrebat daca sora mea isi bate joc de el, ca nu se vede ca e insarcinata (avea deja burtica), de ce-si mai face test??? si sora mea-i zice: "E AL TAU!"...si a ramas fara cuvinte, apoi m-a sarutat :)
Stiu ca am scris mult...iertare, dar am fost atat de entuziasmata, incat ... am vrut sa va impartasesc si voua:)

Va pupacesc cu drag,

Ingeras14+

Mergi la inceput

foarte frumoasa si emotionanta si povestea ta ingerash

dolores 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

of Doamne ... superb ... azi nu am lucrat nika, numa povesti faine am citit ... plang dar e un plans frumos de bucurie, de bucuria pe care am trait-o fiecare dintre noi la aflarea vestii.

deseara si merg la eco ... s-o vedem pe bebelina.

Dolores mama tu nu ne scrii povestea? Sau am ratat-o eu cumva?

Fug sa deschid capitol nou sa ai loc sa te desfasori.

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Va astept cu drag si cu povesti noi la CAPITOLUL 21!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Buna fetelor!Povestile voastre m-au emotionat.
La primul copil dorit si programat am sarit in sus amandoi de fericire.La al doile(dorit dar neprogramat)sotul a fost incantat,eu am fost "incordata",ma simteam prinsa ca intr-o capcana fara iesire.In timp lucrurile s-au aranjat si acum sunt fericita si il astept cu nerabdare pe bb2.Ma mai apuca uneori gandurile negre(cum o sa ma descurc cu doi singura?daca am sa-l pot iubi la fel de mult si pe bb2?etc).

Mergi la inceput