Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 25
desiree spune:
neatza fetelor,
Miro, hai ca incep eu cu "liniutele"
....la cat m-am monitorizat eu luna aia, cu termometru si verificarea mucusului in fiecare dimineata, iata a venit si ziua in care in mod normal trebuia sa fiu "sangerica"
m-am trezit ca teleghidata m-am dus la baie, am verificat culoarea de pe chilotel, am vazut ca e ca spuma laptelui ..si ..am stiut ca reusisem...m-am dus tiptil la dulapior ( al meu dormea) am luat testul, pipi la borcan, inmuiat batz, 3 minute de stress maxim si in sfarsit rezultatul...vag, abia perceptibila o dungulita rosie ca o "viziune optica"..nu conta eu stiam deja...m-am dus la pat langa el cu batul in mana..il tineam strans sa nu il pierd sa nu cumva sa ma trezesc din vis...dormea..l-am mangaiat..s-a uitat la mine vedea ca tin ceva in mana dar nu stia ce...i-am zis ia uite ce am aici..si somnoros s-a ridicat in capul oaselor si s-a uitat la batz la dungulite (stia sa interpreteze un test)...si mi-a dat diagnosticul cu un zambet larg intins pe toata fata lui somnoroasa...ESTI GRAVIDA !!! la care eu fericita ca a inteles ce vreau de la el il intreb tampa: ESTI SIGUR ?.....
..saracuta de mine cautam confirmari....a urmat un dans romantic pe muzica de radio...primul dans in trei...
cam atat
desiree
Daconst spune:
Am revenit si eu din concediu si m-am gindit sa salut burticile mai mari care sunt exemplu pentru mine!
Miro,te pupic si ma bucur ca ai intrebat de mine...esti o dulce ca intotdeauna.

Am fost o saptamana la mare ne-am balacit si am stat la plaja ca in zilele bune.Suntem ok iar simptome de sarcina tot nu am...doar burtica mare.![]()
Va pup pe toate si va citesc in continuare,ca am ce invata!
Dana 12+
Mirona spune:
Mai ziceti ... mai ziceti … is atata de faine … deja mi-am tras batistutzele langa mine ca-mi dau lacrimile citind povestile voastre.
Fug si eu imediat sa-mi scriu povestea ... numa ca am tot fost intrerupta de sef ... acu o plecat pana la banca asa ca repede repede ca o furnicutza ... sa-mi fac datoria cui povestea.
Monis trec si la tine datele in lista ... numa sa ajung home ... ca de la scarbici abia ma loghezi cu userul meu. ...
Dana am intrat la voi sa va dau si voua un link spre niste poze super interesante facute dintr-o revista, dar nu te vedeam pe lista si m-am panicat. Oare ce faci, ce face bb, am vb apoi cu anis ... pe care o mai stiu de pe la aspirante optimiste ... si ea nu stia nimic de tine. Chiar ma bucur ca esti bine ... imi faceam griji ... si refuzam sa cred ca s-a intamplat ceva rau ... ma gandeam ca doar ai renuntat sa mai scrii pe forum. Bine ai revenit si sarcina usoara in continuare.
Gata - acum fug sa scriu si io povestea cu liniutele si revin.
Miro
21+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
buna dimineatza la burtici....ce se intampla cu restul fetelor care erau mereu prezente?? si oricum bun venit noilor burticutze...
va pup si o zi usoara
dolores
17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."
chinico spune:
Buna dimineata burtici!
Prezenta la raport.
Iar va citesc in loc sa muncesc. Mai mare rusinea.
Povestea cu liniutele. A batut ceasul, 28 zile, rusii nicaieri. Pentru derutarea inamicului am spus ca ma duc sa-mi iau gel de dus. Al meu saracul nu prea a priceput de ce ma pocneste in miezul zilei sa ma duc la cumparaturi, mai ales ca ii ghioraiau matele de foame si vroia repede repede sa infulece.Cand m-am intors l-am derutat din nou: io ma duc ACUM la buda. ACUM.Am iesit cu testul cu doua liniute, aia importanta era insa atat de palida, incat m-am holbat de 10 ori pana am vazut-o.Si el la fel. Cu
insa pe fata. Era joi,am zis hai mai asteptam,daca se fac 34 de zile mergem la ginecolog. Sambata m-am trezit cu pete maronii pe nadragi. Si dai si boceste. Asa ca pana am ajuns eu la control(care control nu prea m-a ajutat deloc, ca era tot prea devreme, si am mai stat in tensiune o saptamana juma pana am vazut bebelul, si hcg-ul nu se dubla, si uite tot asa....)am mai facut vreo 7 teste. De control..
.
Donia, ce bine ar fi daca as ajunge si eu la starea aia de bine de care povestiti voi.Eu am zile in care sunt convinsa ca totul e bine, si zile in care sunt convinsa ca gata, asta a fost, s-a terminat.Si uite asa il bolanzesc pe al meu sot si o disper pe a mea mama telefonic.
Mai fetelor, toate faceti tripul test. A facut vreuna dintre voi si ala cu masuratul pliului nucal? stiu ca majoritatea dintre voi sunteti in trim 2 (da si io, exact de azi, azi facem 14 saptamani in cap
)dar daca l-ati facut in primul trim., poate stiti voi, mai tre facut si TT-ul? Maine sun sa intreb de rezultatele mele de saptamana trecuta. of.
Miro la nastere inca nici nu ma gandesc, asa cum nu ma gandesc la cumparaturi pentru bebel sau la amenajat camera. Pentru mine e mult prea devreme. Astept sa ajung la juma de drum. Si asa sunt si eu o mare cacacioasa, daca ma apuc de acum sa aprofundez subiectul si sa imi inchipui cat de tare tre sa doara de sa urle femei in toata firea din toti rarunchii..brrr.Lasa, mai e timp..
Am scris un cearceaf. Pentru toate cititoarele.
saryta spune:
doloressa-ti raspund nici eu nu prea stiu, in familie nu avem pe nimeni cu probleme cardiace majore, dar am presupus ca am facut rubeola o forma mai usoara(cumnata mea a avut si a stat la mine vreo 2 zile).cica rubeola da malformatii de cord si multe altele.dr. mi-a zis ca n-are rost sa fac investigatii avind in vedere ca am un copil sanatos si alte chestii de astea.oricum acea sarcina a fost numai cu probleme, exact in primele sapt. am racit am avut temperatura 39,8 care atrecut f. greu.prin luna a 6 am fost in franta in vacanta si am luat un pui de E. coli si tot asa...numai probleme.
acum sa povestesc si eu cum i-am dat vestea: la noi va da-ti seama e al 3-lea copil asa ca eu nu m-am bucurat prea mult in primele momente, dar sotul meu a zis linistit "lasa mama ca stie el Dumnezeu ce face" si uite asa si al 3-lea membru in familia noastra.
Mariana-18+
Mamicuta de printese-Andra si Sara.
saryta spune:
chinico si mie mi-a masurat pliul nucal la 14 sapt. si era de 2,2 (normal e pina in 3 mm)si din cauza asta m-a trimis sa fac TT.Mai vb.
Mariana- 18+
Mamicuta de printese-Andra si Sara.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Mirona
HAIDETI SA VA PROPUN O TEMA PENTRU AZI.
Cum i-ati dat vestea cu doua liniutze lui tati si cum a reactionat el.
Sa ne laudam si noi.
Noi ne straduiam cam din decembrie 2005. Initial crezusem ca reusisem iar din prima, asta dupa 2 saptamani intarziere. Numai ca testele erau negative. Dar speram ca totusi.... n-a fost sa fie atunci.
Au trecut si ianuarie, februarie. Incepusem sa ma panichez, cu toate ca stiam ca prea vreau marea cu sare... si ca, cateva luni, nu inseamna nimic. Dar te pui cu nebuna ??!
Asa ma suparasem ca am zis ca gata, nu mai vreau nici un bebe. Si, bineinteles, cum m-am relaxat s-a si intamplat minunea.
Si pe 23 martie s-au implinit 10 ani de cand ne-am cunoscut. Si ne pregatisem o iesire in oras, cu
si toate cele; deh ca de-o asemenea aniversare!De dimineata aveam eu un gand si m-am dus tiptil la baie cu un Clear-blue. A iesit asa ceva extrem de neclar, care se vedea mai mult in lumina veiozei, privind intr-un anumit unghi.
Seara, pe drum, l-am intrebat pe sotul drag ce cadou mi-a pregatit; stiind ca el nu le are deloc, dar deloc cu cadourile. Usor inbufnat mi-a zis ca nimic.
La restaurant l-am intrebat inca o data daca chiar nu are nici o cadou pt mine. A inceput sa miroasa ceva... "de cumparat nu ti-am cumparat nimica". Eu ii radeam in cotinuare si probabil c-a citit in ochii mei, ca m-a luat de mana si mi-a zis "Doar daca nu.."

Si asa a aflat iubitul meu ca este pe cale sa devina tatic pt a doua oara. Iar amandoi am primit cel mai frumos cadou la aniversare!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
danita spune:
salut fetelor viitoarelor mamici:)
sa va spun cum e la mine cu cele doua liniutze. hmm, la mine nu au fost. Dupa 2 sapt de stat in pat si 9 utrogestan pe zi si stres ca reuseste ori ba ..... iacata ca vine ziua cand dr mi-a spus sa fac testul Beta HCG , ma duc eu la clinic aparticulara platesc cei 375.000, intind mana sa imi ia sange si imi spune asistenta ca peste o saptamana imi da rezultatul , eu simteam ....
. cer banii inapoi , iau pe drum un test de sarcina care stiam ca e inutil dar aveam niste nervi de numa ..... il fac normal iese negativ. :( incep sa dau telefoane si la alte clinici particulare. gasesc una care mi-ar fi dat rezultatul in aceeasi zi dar era prea tarziu sa ma duc sa imi recolteze.
a doua zi, ma scol de dimineata, imi recolteaza si astept si astept ... tov sotzu a zis ca nu se duce inainte de ora 15.00 ca el e f ocupat bla bla ... suna telefonul pe la 14.00 si ca sa vedeti ce cinic este a vrut intai sa imi spuna ca rezultatul este negativ . dar in ultima clipa si-a dat seama ca eu sunt mult prea sensibila si a inceput s ama intrebe cum ma simt , ce fac ..... si apoi ca sa nu mai fiu trista ca beta HCG a iesit 400. Dl dr prima data a zis ca e prea devreme sa il fac dar cand a auzit rezultatul chiar s-a bucurat . Denisa s-a bucurat mai mult si tzipa la telefon parca ea urma sa fie mamica. Era prima data cand mi-a facut procedura si punct ochit punct lovit ! Dupa alte doua zile a inceput calvarul ... spasme ....hemoragie ...... probleme ..... au trecut ! speram sa fie bine si la noi si la toata lumea !!
pupici si o zi frumo ! 
D
17+
BeBelusca