Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
asiza spune:
Buna dimineata, fetelor!
Am mai multe urari de facut pentru inceput: Casa de Piatra! pentru Carliema, La Multi Ani! pentru Bubi 26 si Bun venit! fetelor noi! Va asteptam pe toate la discutii!
Miro, unde e link-ul despre care vorbeai...cel cu tortul de la nunta voastra? SUPER burtokul de la Funny faces...abia astept sa-mi creasca si mie putin mai mare burtica si-ti tin companie...Si Lolec si Bolec mortali...
Almo, pupici...in ceea ce priveste vremea de la Londra sa stii ca si eu m-am obisnuit super repede si nu mi s-a parut ca am facut un efort...Mie personal mi se pare mult mai ok vremea de acolo...nu e frig mai deloc, iar vestita ceata londoneza eu cred ca am prins-o cam de 2, max 3 ori intr-un an...Te
Aka, felicitari pentru rezultatele la eco!
Madaluta, eu sunt la a doua cutie de Elevit si m-am ingrasat 4.5 kg in 14 saptamani...nu e mult, nu e nici putin, e normal...asa ca ia linistita ca numai bine iti vor face...de la mancare te ingrasi si nu de la vitamine...
Anca, eu mai vreau la mama din cand in cand ...cred ca e firesc...ai grija de tine!
Fetelor de ce ni s-au facut mov stelutele???? Parca mai mult imi placeau rosii....
Va pupacesc pe toate si va urez o zi racoroasa...
Oana 13+
asiza spune:
Marcela, cum ti-a iesit TT? A mai fost corelat pana la urma cu eco? Eu acum am sunat la Stamatian sa ma programez si e plecat la Viena, dupa care pleaca in concediu...Nu stiu ce sa fac...sa merg si eu la Medicover???????? Insa acolo nu-ti face eco....Nu prea stiu in ce directie s-o apuc...
Oana 14+
Laura13 spune:
Salut fetele!
Va scriu sa va zic ca am avut un weekend destul de misto, mai ales ca au fost socrii, dar a fost totul OK, ne-am plimbat, am iesit, am mancat tone de inghetata. Noi suntem bine, bebe a inceput sa dea din picioare in timpul meciului Mexic-Argentina, deci tati a tras concluzia ca va fi fotbalist. Important e ca am reinceput sa-l simt miscand, ca intrasem un pic in panica.
Va pupic ca ma apuc de treaba, va doresc o sapt usoara, cu racoare si multa odihna.
Laura si bebe strumf
ruxandra_sb spune:
Neata fetelor.
Tocmai ce-am sunat la spital: e gata rezultatul la triplu test si tre sa mergem sa-l luam. Maine n-o sa se poata, asa ca ramane pe miercuri.
Am niste emotii.....
Carliema, casa de piatra !!!
He, he Mirona, despre bataie si urlat (ocazional&controlat) la copil... mai vorbim dupa 3-4-5 ani..... ?!
Dar ce povestea Raluca_u era cu totul altceva, mai ales la un copil asa mic..
Incercati sa nu va mai suparati !! Si sa nu mai puneti totul la suflet. Sfatul medicului.
Acu vreo 2 zile cand urla nu stiu ce client la mine, tineam telefonul la vreo 10 cm de ureche si cum-necum am reusit sa nu ma enervez.
Iar despre soti. Sa stiti ca si pt ei este o perioada ciudata. Stiu ca ne-am certat destul de mult cand era Matei in burtica. Acum sotul drag este mult mai intelept si, mai ales, stie la ce sa se astepte!
Asa ca ne rasfata si ne protejeaza cum poate mai bine. Dar nimeni nu-i perfect, asa ca tre sa incercam sa fim si noi mai ingaduitoare. Mai ales ca tare suntem ciudate in perioada asta...
povestea un coleg despre sotia sa la prima sarcina (acum au deja 2 copii):
"vede la TV o maimuta si plange". vede nu stiu ce si iarasi plange".
Asta am patit-o si eu. Mai toate ma induioseaza..
17+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ama.lia spune:
Buna dimineata la toate !
Stiu ca au mai fost gravidute ingrijorate ca nu simt bb-le miscand, eu mai simteam cate ceva, dar acum nu mai simt, si sunt cam ingrijorata. Asta dupa ce sambata am avut o zi ingrozitor de plina si obositoare, cu drumuri multe, tevi inlocuite, curatenie... si seara o nunta, de la care cand am vrut sa plecam (la 12.30) pt ca efectiv nu mai puteam, mai batea si aerul conditionat fix in spatele meu, soacra mare nu ne intelegea... dar nu m-a interesat, si am plecat!
Ieri m-am odihnit si m-am rasfatat, dar cred ca nu suficient pt printesa mea, care e cumintica foc.
Simt nevoia sa ma duc la dr. sa vad ca e ok, dar am fost acum 2 sapt, ar trebui sa mai stept vreo 2! nu stiu cum mai rezist.
Oricum burtik creste in continuare, inca nu am reustit sa-mi cumpar haine de si sunt captiva in 2 perechi de pantaloni care ma mai incap... trebuie sa mai rezist pana in weekendul urmator, in cursul sapt nu reusesc sa fac nimic...
Scuzati-ma fetelor ca va innebunesc cu grijile mele, dar stiu ca unele dintre voi ati simtit la fel cand bb era prea cumintel.
va pupicesc pe toate, imi imaginez ca va pe fiecare atunci cand scrieti mesaje, imi sunteti tare dragi. imi vine sa va strang in brate (nu f tare, sa nu strivim bb-ii)
Amalia 18+ si
adinazot spune:
Neata fetelor!
mersi de raspunsuri!
inca nu stiu ce sex are bb meu dar nu e asa important ,sper sa pot duce sarcina pina la capat si sa fie sanatos.DA,am ceva probleme,sa o iau de la inceput:acum 2 ani am pierdut o sarcina la 24 sapt. si am trecut prin momente teribile,nu credeam ca mi se poate intimpla asa ceva vreodata,dar uite ca s-a intimplat ,acum sint din nou insarcinata si imi e tare frica sa nu se mai intimple.De 2 saptamini dr mi-a descoperit colul scurt si intredeschis.Stau aproape tot timpul in pat cu tratament,pe care il iau inca de la inceputul sarcinii,si sper sa fie bine.Am doar 20 sapptamini ,si am emotii mari cum o sa decurga sarcina in continuare.Analize am facut de tot felul,totul e ok,ma simt relativ bine acum,doar in primele 3 luni a fost dezastru,greturi,varsaturi...dar acum e ok.Doar ca imi e frica si sa merg sa iau o piine,si stau numai in casa,dr mi-a zis ca pot face plimbari usoare,dar nu fac.In prima luna am avut singerare si am fost internata 2 sapt in spital,dar s-a stabilizat si nu am mai avut singerare de atunci.
ce ziceti?
ingeras26a spune:
Buna!
Noi suntem foarte bine, de-abia asteptam eco de joi, cu Iosup:) intram in 15 sapt joi si sper sa aflu ce este bb.
Saryta, imi pare tare rau ca trebuie sa te mai chinuie o data, dar stai linistita, ca va fi bine.
Madalutza, dar de ce mai iei atatea medicamente? cand le opresti? si duphaston si utrogestan? pai e acelasi lucru (unul artificial, unul natural, tu practic iti dublezi doza...
Danita, scumpa, 9 utrogestan/zi? pe prospect scrie maxim 6/zi...
Bun venit fetelor noi!
Pupicei, Ingeras14+
dolores spune:
buna si bine v-am regasit....am ajuns aseara destul de tarziu acasa si nu m-am simtit in stare sa intru sa va salut..eram foarte obosita dupa drum.....ce sa va zic.....sunt super incantata ca am iesit din bucuresti.....am facut baie, m-am bronzat, am avut costum din 2 piese, dar m-am dat cu crema pe burtica....conditiile lasa de dorit si iti doresti sa fii in alta parte mai putin in romania...nu ma refer la hotelurile de 4 stele....ci la cele cu mai putine stele si la serviciile oferite....avem o tara asa de frumoasa ..pacat ca e locuita...per ansamblu a fost bine......am intrat si in piscina...pe drum a fost mai dificil ...la fiecare ora trebuia sa oprim sa fac pishu.....si la un moment dat amorteam in scaunul ala...dar a fost bine.....asa ca azi am revenit pe baricade....la munca....apropo...nu am reusit sa vorbesc cu nici-o gravi din constanta...eforie etc....
maine ma duc la eco.....si tot maine imi iau si rezultatul de la TT....Miro...ce s-a intamplat cu stelutzele astea? am crezut ca nu vad eu bine...
va pup si o zi usoara in continuare
dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
mio75 spune:
Buna sa va fie inima, fetele mele
Iaca mai incepe o saptamana parca vad ca maine e gata deja la cum trece timpul!!!
Danita, cu tine incep ca azi am intrat numa de vineri incoace: nu te mai enerva pe tovul tau ca de la nervi ai facut criza de spasmofilie!!! Nu stiu daca mai tineti voi minte ca eu ma certai cu al meu cand eram in 14 sapt.Da asa m-am enervat ca i-am facut bagajele sa plece si chiar asa era daca nu ne venea mintea la cap. Si am stat apoi de m-am gandit ca oricum ai lua-o ei nu pot intelege exact ce si cum pt.ca suntem diferiti.E drept ca noi suntem de pe Venus si ei de pe Marte!!!Dar atunci ne-am discutat pe toate partile si ne intelegem mai bine ca oricand de atunci pt.ca am inteles cred in sfarsit ca daca eu nu ma simt bine , nimeni nu se simte bine in jurul meu incepand cu bebe care e cel mai important. CULMEA ca de atunci sunt intr-o buna dispozitie continua, ma simt minunat si cu al meu sot ne intelegem perfect.Iar de bebe nu mai zic...e sanatos tun, creste si face sport toata ziua.
Putem fi foarte fericiti daca vrem
Mio 21+
mio75 spune:
Madalutamami draga, eu iau Elevit de la 7 saptamani, deci iata se fac deja 14 saptamani de cand iau ( dar fara nici o alta combinatie, numai Elevit) si pana acum , la 21 sapt. , m-am ingrasat numai 4 kg. Burtica creste numai, se pare ca eu doar m-am "implinit"cum zice lumea. In plus n-am avut niciodata greturi nu am vomat, nu am ametit, am mancat orice oricand, mie personal Elevitul mi-a facut foarte bine!!!
Mio 21+