Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Ma scuzati ca intru in subiectul vostru, am nevoie de ajutor.

Mi-ar putea traduce cineva o rugaciune din ruseste in rom^neste ? E scurta dar eu nu o inteleg, atit doar ca se adreseaza Arhanghelului Mihail. Daca ma poate ajuta cineva, dati un semn si o adresa email ca sa o trimit (o am in fisier acrobat deci .pdf)

Si daca tot scriu aici, e printre voi cineva care ar fi facut facultatea de limbi straine cu italiana secundar la Universitatea AL I Cuza din Iasi in perioada 1990 - 1994 ? Poate imi regasesc foste colege...sau poate cunoasteti pe cineva printre prietenii vostri...

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Merci mult de tot fetelor!!! si pentru urari si pentru ginduri bune! Numai ce am poposit de la tara ( am serbat ziua la tara in cerc restrins cu parintii doar ). Am venit fuguta sa va scriu si sa vad noile poze.
Doroty, cum cumatria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
E ceva timp de cind nu am mai scris. Noi suntem binisor. Bebelina creste si ea. Acum imi este cam greu, dar tot mai merg la munca. Deja am program scurt de 6 ore. Asa voi continua pina vine tati al nostru. Mai mergem la piscina, ca ne place mult sportul. La servici tre sa dau un examen, habar n-am ce sa fac ca nu pot invata deloc, da deloc!
Lia felicitari pentru cadou! Sa le stapinesti sanatoasa.
Fetelor imi scrie si mie cineva un PM cu parola de la webshots, ca neuronul meu a fugit la plimbare. Anul trecut parca nu eram asa nauca, acum uit totul. Uneori, pina si numele medicului imi aduc aminte peste citeva minute. Teribil!
Violeta, LA MULTI ANI!!! SI TOTI FERICITI si DORINTE IMPLINITE!
Noi cu ajutorul lui Doamne Doamne am intrat ieri in saptamina 36 (de fapt bebe are 34). Am dat analizele, hemoglobina a ajuns de la 112 la 120, ce ma bucura mult. Ramine sa-mi iau analiza la anticorpi. Marti mergem la masuratori. In curind voi mai face o programare la eco, dar cred ca mergem cind vine si tati.

Hai ca va pupicesc si merg la somnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata
sper sa nu va tulbur tare cu vestea care am aflat-o ieri si la care ma tot gindesc de atunci...
Frate-meu a fost simbata la o nunta, mireasa era insarcinata prin luna a saptea si mai spre dimineata a inceput sa singereze, ca apoi sa fie nevoiti sa cheme urgenta. Copilul n-a supravietuit, iar medicii cu mare greu au putut salva mama... ce tragic se poate termina un eveniment asa frumos si special ca nunta...

Sorry, inca sint f buleversata, poate intru mai tirziu sa scriu ceva...

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Buna dimineata natiune!!
Cornelia,intradevar mi-a atins sufletul ceea ce ai spus,este ingrozitor ceea ce li s-a intamplat acestor tineri,cu atat mai mult la o asemenea aniversare,unde era o multime de oameni invitati la petrecere..bine insa ca au putut-o salva pe mama copilului..
Asa cum v-au zis Nati si Lily,intalnirea a fost foarte placuta,cu toate ca incepuse sa ploua cu vre-o ora inaintea intalnirii,dar bine ca incetase pana ne-am vazut,dupa cum a spus si Nati, aveam impresia ca ne cunoastem de un car de ani,adica a fost atat de relaxant si bine...Fetele sunt de nota 10(zece),si o spun cu toata convingerea,le-am simtit f.deschise si prietenoase.
Le multumesc ca m-au descris atat de frumos,dar si ele m-au impresionat,Vladut este exact copia lui Nati,din cate am observat eu,si vreau sa zic ca are niste ochi superbi,mari,albastri,si Lily are un corp miniatural,parca e o papusica.
Sper sa ne intalnim odata si cu celelalte bucurestence,adica Alina,silvia si Elena.
v-am lasat si o zi buna...

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, vai, ce trist bine macar ca au salvat-o pe mama, imi inchipui insa ce aminitiri neplacute o sa-i trezeasca nunta de acum incolo. Saracii parinti, sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta perioada urita!

Nati, ma bucur ca la voi totul este in regula, multa rabdare pina la venirea lui tati si sarcini cit mai usoare la servici!

Alincic, obligatoriu vreau sa ma vad cu fetele din Chisinau cind vin acasa. Nu scapati de mine! am deja o lista cu numere de telefon (de la Cornelia), va caut eu imediat cum ajung. S-ar putea si Lilia sa ajunga in august in Moldova, dar inca nu stie sigur.
Cit despre problema cu eroziunea, la tine e pe uter sau pe col (cervicala)? Nu pot sa-ti spun nimic din experienta proprie, dar parca am citit si eu ca se foloseste cauterizarea. Da o cautare pe net, eventual la rusi (yandex.ru), gasesti foarte multe informatii.

mihiasiro, limbajul bisericesc e de obicei mai greoi decit cel curent. Nu promit ca-ti pot traduce rugaciunea intr-un stil adecvat, dar incerc macar intr-un limbaj simplu. Sa-mi zici daca mai ai nevoie, ca am vazut ca s-a mai oferit cineva sa te ajute.

Diana, te asteptam cu impresii de la botez si cumatrie.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tanya, hihi, Vlad are ochii verzi, in rest e asa cum zici, mari, intr-adevar

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor!
Cumatria a fost super, la botez odoru a plins numai cind o bagato in apa si dupa cind o infasato si erau ochii acoperiti, videtili nu vedea pe nanu popa.
O sa pun poze mai tirziu ca so descarcat bateriile si nu gasesc incarcatoru.
Eri am facut "zeama" asa ca tot am fost ocupata.
Fetelor da a doua zi dupa ce mam jeluit (apropo multumesc de sustinere), socru iar o inceput sa ma dobivaiasca si sotu mio luat apararea, ceo mai tipat la el...Nu ca as fi fericita ca a tipat la tatsu, dar sunt fericita ca ma aparat.
VIOLETIK LA MULTI ANI SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE, SI CIT MAI CURIND UN BB!!
ALINA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA CU SOTUL!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Nu-i cunosc pe acesti tineri, insa sper sa reuseasca sa treaca peste si mama sa se recupereze grabnic...
Natali, am facut si eu prajitura ieri , a iesit intr-adevar gustoasa, insa fara ceai/cafea n-am putut s-o terminam Diseara poate reusesc sa-i fac poze din ce-a mai ramas... Dar totusi Brownies-ul are votul meu
Alincic, nu pot sa-ti zic nimic in afara de faptul ca ar fi totusi mai bine sa urmezi tratamentul aici, caci acolo cine stie daca vei putea in sensul costurilor si asigurarilor medicale... Evelina a fost tare dulce la tel. [incep sa ma obisnuiesc cu limbajul copiilor]
Alina, mi-am notat receta , la prima recolta de zemosi mai ieftini incerc si eu licoarea . Ma bucur ca mai este cineva care cunoaste aceasta firma si poate vorbi din experienta. Eu tot ma simt f bine si sexy in ele... Mie imi par si preturile super ok, in comparatie cu cele din MD...
Diana, si eu astept impresiile, foto de la botez si cumatrie... Ia intra pe aici... Eu as mai vrea sa falu si meniul Ce progrese a mai facut Natalita?
Corina, zi-ne cum te mai simti... si cum se mai simte Lucian...
Lilia, ce mai face Amelia? cum rezista la masaj?
Nati, sa treaca cit mai repede timpul pina vine tati
Violeta, cel mai bine e in sinul familiei Tu cind iti iei zborul?
mihiasiro, poate reusesti sa-i gasesti echivalentul in romana, ca limbajul asta bisericesc e cam greu de tradus + ca nu cunoastem termenii adecvati ... Mai tine-ne la curent
Fetelor, aratati toate super si nici n-ai zice ca aveti si copilasi, iar Tanea arata intr-adevar ca un fotomodel

La noi si e bine - ca se racoreste oleaka... Mereu am senzatia la birou ca parca nu-mi ajunge aer... curat/oxigenat...
o zi cit mai reusita

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Violeta sorry pt.intarziere La muuulti ani fericiti,sa ti se implineasca toate dorinele..
Davina iti urez casa de piatra si numai bine in casnicia voastra!
Nati eu din poze parca am vazut ca are niste ochisori mari,frumosi deschisi la culoare,dar la tine sunt albastri,nu?

hai ca v-am lasat,ma intorc la munca..

Tanya

Mergi la inceput