Delfinariu, planetariu din constanta!!
Raspunsuri - Pagina 2
ina78 spune:
Este pacat sa ajungi in Constanta si sa nu vizitezi Acvariul sau Delfinariul, parerea mea.
E adevarat ca Delfinariul nu mai este cum era ..., dar spectacolul este frumos, cam toata vara este aglomerat, iar copii sint intr-adevar incintati.
Uite si aici citeva informatii:
http://www.tourismguide.ro/html/orase/Constanta/Constanta/obiective_turistice.php
http://rolitoral.ro/fot/del/delfinariul.htm
Distractie placuta.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Ana68 spune:
La Planetariu este destul de frumos si interesant.Daca copiii sunt micuti s-ar putea sa se sperie putin,caci in sala de proiectare se face intuneric bezna.Este un proiector special care lumineaza,ca sa zic asa,bolta cerului,Calea Lactee,pe tavanul salii de proiectie.Apoi persoana care prezinta arata cu un fel de lanterna (ceva special)diferitele contelatii si stele vizibile de ochiul uman si da explicatii.Este foarte interesant si educativ.Eu imi amintesc ca,in grupa mare de gradinita fiind(asta se intampla acum un secol si ceva in urma )nu am vrut sa intru la Planetariu de frica .Colegii ma pacalisera ca facem injectii....
In fine,in cadrul parcului de la Delfinariu-Planetariu este o Micro Delta,asa se si cheama.Este foarte frumos,cu animale din Delta Dunarii.In mijlocul acestei Micro Delta este un lac pe care plutesc si isi au cuiburi pelicani.Puteti vedea acolo si un cerb,Viorel il cheama,pe care Alex si cu mine il mangaiam de cate ori vizitam Micro Delta.Sunt pauni,iepurasi,fel de fel de rate,capre,arici,nutrii....e frumos.Tot in cadrul complexului este o cladire unde se afla tot soiul de papagali si perusi...Sunt asa de draguti,insa fac un zgomot asurzitor.Baiatul meu era foarte incantat de cate ori vizitam papagalii.Programul Delfinariului si al Planetariului nu il cunosc.Stiu ca la Delfinariu sunt anumite ore de spectacol deorece atunci sunt hraniti delfinii,prin recompensele ce li se dau la executarea unui exercitiu.Eu am fost la spectacol cu fiul si cu nepotelul meu,au fost extaziati....Am vazut spectacol si in Delfinariul inchis,separat spectacol de delfini,erau doi si pe cel cu focile,erau patru,iar in delfinariul deschis am vazut un spectacol cu doi delfini si un pinguin puturos si rasfatat...
Nu mai stiu cum este in vara asta,insa daca ai drum prin zona Delfinariu merita sa intri sa te interesezi.Cei mici nu tin seama asa ca noi adultii de amanunte si sunt entuziasmati de spectacol indiferent de numarul delfinilor din bazin.
Iar Acvariul chiar ca nu trebuie ratat.A fost renovat si reamenajat si merita din plin vizitat....
Vacanta frumoasa si distractie maxima!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
crig72 spune:
Delfinariul este in renovare.Inca nu stiu daca s-a deschis.La planetariu n-am fost inca.
Vara trecuta chiar daca era doar un delfin Mariucai i-a placut foarte mult.cam scumpe biletele...
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
ardeiash spune:
[/quote]
Acum 2 ani am fost cu fetita la delfinariu. Arata deplorabil!!! POate intre timp s-a mai schimbat ceva........
[/quote]
aici te contrazic,,, copiilor le place ff mult spectacolul cu delfini,, chiar daca este numai unul. este excelent!
d-apai asta conteaza cel mai mult: nu sa-ti placa tie ci copilului tau, nu? scuze,,,, dar mie mi se pare impresionant de frumos spectacolul!
s-auzim numai de bine! si