Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

pai ma gandeam sa ii dau sa linga niste gogonele murate ca poate i se apleaca de la ciulama..........ca de-ar avea dinti ar putea si el sa muste da' asa...........

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si fii-miu are gingiile umflate, dar....degeaba.
Ma doare capuuuuuuuuuuuul!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

M-am sms si mms cu Bee azi si deocamdata ei au aventuri la marea neagra iar eu primesc oaspeti distinsi in WE, probabil o sa ne vedem saptamana care vine!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Daniela, vine Base in vizita? Sau sunt mai VIP?

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioano ia incet cu gognelele ca la vremea asta ar trebui sa fie expirate...asa ca mai bine baga-le tu. Eu cand ajung acasa il trec pe Mario la mancare de la mama acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Aha...hotomancelor...aici erati....
Na ca v-am gasit..Sic...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai ami mergeti la nani ca eu mor de somn.
Nicole sa nu uiti de cioco.
URSULINA pune o matza pe cap ca iti trece
Mai ANDA are maine botezul!!!!!!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

eu maine ii da lu fi-miu socata........sa vad adca se shocheaza

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ioana, nu zi pas, ca fiica-mea de "mare" ce e, nu vrea sa se diversifice decat cu mancare de oameni mari. Am alergat-o o jumatate de zi cu supa ei si cand am obsit si ne-am pus si noi la masa saliva dupa ciorba noastra..a mancat ca disperata, nici nu respira si nu a dat nici un strop pe langa...si mai zici ca nu stiu sa pape cu lingurita. Pana acum a mancat si tocanita de pui si branza topita...nu mai zic de pufuleti ca ii devoreaza.
Irina, daca se deplaseaza si Mario ca Anastasia e mortal..ea pune capul jos si se salta de fund pana ajunge unde vrea.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anda bafta maine la botez ...ne gandim la tine...

Mergi la inceput