Am nascut anul trecut in iulie. daca pana sa raman gravida si pana sa nasc aveam o viata sectuala activa, constat cu stupoare ca dupa ce am nascut, a scazut interesul fata de sex, spre disprarea sotului.
Este ceva normal, sau e cauzata de ceva aceasta problema? A mai patit cineva asa ceva?
quote:
Initial creeata de mika-pitica
Am nascut anul trecut in iulie. daca pana sa raman gravida si pana sa nasc aveam o viata sectuala activa, constat cu stupoare ca dupa ce am nascut, a scazut interesul fata de sex, spre disprarea sotului.
Este ceva normal, sau e cauzata de ceva aceasta problema? A mai patit cineva asa ceva?

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Da - mai ales daca e primul copil. Daca inca mai alaptezi ar putea sa mai fie si componenta hormonala pe linga cea psihologica. Nu trebuie decat sa ajungi sa-ti castigi putina independenta fata de bebe si sa ai parte de 3 zile singura cu sotul tau.
Si eu la primul copil am patit asa, dar dupa ce s-a intzarcat lucrurile, incet-incet au revenit la normal. Deja la bb2, nu mai am avut sentimentul de vinovatie si dezinteresul pe care le incercam la primul.
E normal ce traiesti si parerea mea e sa lasi lucrurile sa vina de la sine, penru ca sigur iti revii. Mai trebuie si putina intelegere din partea sotului, bineinteles.
Si eu sunt in aceasi situatie. La inceput intrasem in panica dar , cu timpul , am incercat sa ma inteleg si sa sper ca lucrurile vor reveni la normal.Se pare ca . in special , la nasterile survenite pe cale naturala se resimte mai acut aceasta probleme.
Si eu am avut aceeasi problema..dar cu multa intelegere din partea sotului s-a rezolvat.
Cauzele..vad ca ti-au zis si fetele..la mine au fost odata oboseala, apoi eram mereu preocupata de bebe, alaptatul, si uite asa l-am lasat saracul pe planul 2. Noroc ca nu s-a suparat

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze