clasa I
Raspunsuri - Pagina 2
boo lina spune:
geniest invatatorele in cauza nu-s suplinitoare, sunt exact cele de care zice claudia, "pomul laudat"
capcaunul spune:
veritas, cred ca doresti portretul robot al invatatoarei pe cale de disparitie ...
In loc de orice comentariu va recomand un articol de astazi:
http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=265061
dori spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
veritas, cred ca doresti portretul robot al invatatoarei pe cale de disparitie ...
In loc de orice comentariu va recomand un articol de astazi:
http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=265061
Jalnic! Si problema continua dupa bac. O buna parte din absolventii liceelor intra la facultati pe baza notelor de la bac, adica admiterea se face prin "Concurs de dosare" (m-a bufnit rasul cand am citit lucrul asta pe un afis mare, postat pe usa unei facutati dintr-o universitate de stat, candva de prestigiu). Si asa devin studenti copii care nu stiu lucruri elementare. Si evident ca majoritatea celor intrati reusesc sa si termine facultatea. De multe ori nu in 4 sau 5 ani cat ar trebui, dar pana la urma obtin mult ta diploma. Ca asa-i SISTEMUL!
angy11 spune:
Parca subiectul era despre cum sa gaseasca Veritas o invatatoare potrivita pentru fiul sau si iata ca deja de la clasa I suntem la Bac,la coruptia din invatamant,la etc.
claujro spune:
Revin si iti spun cum as face eu sau cum voi face cand va merge Matei la scoala: am sa aleg scoala cea mai apropiata de casa. Vor fi 2-3-4 invatatoare care vor prelua cls I. Ma voi interesa in scoala (la secretara, la alta invatatoare sau chiar la un parinte care a avut sau are copilul acolo- trebuie sa reunesti mai multe surse) sau, de ce nu, voi merge la serbarea de sfarsit de an scolar sa le vad pe invatatoarele de la cls a-IV-a si o voi alege pe cea mai potrivita pentru temperamentul copilului meu. In nici un caz nu voi merge la "pomul laudat" pentru ca de cele mai multe ori asata inseamna o inghesuiala de parinti cu bani, o invatatoare cu "pretentii" la cadouri si care renunta la orele de educatie fizica, muzica, desen si lucru manual in favoarea celor de matematica si romana. Ori vreau pentru Matei sa faca si alte discilpine decat romana si mate intensiv. Asa mi se pare normal. De preferinta o invatatoare tanara. Careia sa ii placa sa mearga in tabere si excursii sau sa ii duca pe copii la un muzeu. De cele mai multe ori cele tinere au disponibilitatea asta, cele mai in varsta isi pierd treptat din inters si devin mai comode (nu generalizez!).
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei
Lala_D spune:
Buna,
si noi vom avea baietelul ''student la litere'' din toamna.
Noi am optat pentru scoala lipita de gradinita deoarece educatoarele au facut multe lectii deschise impreuna cu invatatoarele si cu copilasii astfel incat se cunosc foarte bine.
Pe noi ne-a interesat ca educatoarea sa imi recomande o invatatoare potrivita cu firea copilului meu, mai ales ca baietelul va avea in toamna 6 ani si 3 luni, fiind printre cei mai micuti.
Astfel invatatoarea recomandata este o doamna mai in varsta dar foarte moderna atat in stilul de predare cat si in cel fizic, apropiata sufleteste de copii dar si exigenta.
Fiul meu a placut-o de cand a vazut-o
Sa speram ca totul va fi ok
O zi excelenta tuturor !