Mamici de iulie - august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari!!
Of! cu schimbarile astea de pe forum nu mi-a mai mers parola ceva timp

Felicitari noilor mamici! WOW ce de bebelushi apar ! Miti multa sanatate si sa cresteti mari !

Fetelor dar de pumpkin nu am mai auzit nimic. Ce face?

Kiss

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

miti2004 povesteste-ne si noua cum s-a declansat nasterea, ai facut efort sau ce?
tu aveai acelasi DPN ca mine.
asa ca sa stiu la ce sa ma astept

emilia 34+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

emilia stiu exact ce vrei sa spui Eu iti dadeam tie sfaturi, macar sa le urmeze altii, ca eu - nici gand. Nu am stare. Si daca vorbesc la telefon, eu circul prin casa. Sotul a plecat de acsa cu telefonul wireless in geanta; a zis macar cat stau la tel sa stau locului

Valentina 34+ (30ani), Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Fetitzelor....
Uite ca a venit in sfarsit clipa sa va dau ultimul mesaj inainte de nastere.Maine la 6.30 plec de acasa.Trebuie sa fiu la Municipal la camera de garda la internare la 7.Apoi...pana la 12 imi face operatia.
Sper ca miercuri sa ne intoarcem acasa.

M-am certat groaznic cu sotul meu acum si nu va spun ce "optimism" si buna stare am in mine.Frica nu-mi e dar depresia post-natala vad ca s-a transformat in pre-natala.Eeee...trece si asta.

SABANA - mult curaj marti si nastere usoara!
Si pentru celelalte....sa ne "vedem" toate cu bine peste cateva zile.

Va puppppp!

Irinuca 37+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

miti -intrebare ,ai avut lapte inainte sa nasti ,eu nu am nimic ,sunt ingrijorata ,marti vine bebe si eu am ditamai ... cu nimic ,mai ciupesc din cand in cand si iese o picatura atat, azi am fost la Mall azi singura ,m-am plimbat de nebuna ,si fac exercitii la bicicleta ca bebe sa vina usor . ufff , o zii si gata !!!!!!!!+38 si 6 zile

miky

Mergi la inceput

Irinuca multa sanatate tie si bebelinei, nastere usoara si te asteptam cu multe vesti bune!!! Succes fata si iti tinem pumnii!!!
In legatura cu sotul daca te supara spune-ne noua si ne ocupam noi de el daca e cazul pana te intorci tu de la maternitate....da?
uite vroiam sa ma apuc de galerie da' nu imi apar pampoanele alea, nu stiu ce naiba are sit-ul asta ....da mai incerc maine dimineata....ok?

emilia 34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

irinuca facem galerie !!! si stai linistita, totul va fi bine !!!

emiliapop eu am avut contractii la 32 sapt cand cred ca am pierdut si dopul, ca vreo 3 zile avusesem scurgeri f mucoase si cu ceva sange maro, atunci m-au internat 4 zile, am facut injectii pt maturarea plamanilor lui bebe, mi-au oprit contractiile, m-au trimis acasa sa stau doar la pat, ma dilatasem 3 cm. am rezistat pana la 33sapt si 3 zile cand mi s-a rupt apa si a trebuit sa fac cezariana (bebe era cu capul in sus ). asta a fost "povestea"

25micky nu am avut nici un fel de scurgeri din sani inainte de nastere. am inceput sa dau la pompa din prima zi, cand mi-a curs vreo 4 ml din amandoi sanii...dar daca pompezi la 3 ore ti se mareste productia in vreo 3 zile.

miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

miki nici eu nu am avut inainte de nastere laptic si eram si in saptamana 37. Imediat dupa nastere cum am pus-o pe bebica de doua ori la san hop si lapticu'! Acum curge rauri rauri! hai stai linistita!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

miti ce pompa folosesti, electrica sau manuala si ce marca?

emilia 34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

irinuca
Sotul lasa-l pe mana noastra, il "lamurim" noi pana te intorci

Valentina 34+ (30ani), Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput