Mamici de iulie - august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Sabana te ti tare!Esti atat de aproape de intalnirea cu bb ca ma apuca pe mine emotiile!Nu stiu daca as avea programata cezariana cum as reactiona!Desi de multe ori vreu sa par "o dura" sunt momente in care sunt "carpa"!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10007;19/st/20060728/dt/7/k/90bd/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

FELICITARI LETI SI TATICULUI! SA AVETI UN BEBE SANATOS, MANCACIOS SI CARE SA VA LUMINEZE VIATA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Vestile astea bune despre bebei ma fac asa fericita! Noi am fost ieri si ne-am comandat patut si comoda pt bebe, foarte dragute, de la Baby Design din Home&Design Mall. Puteti intra si pe site - www.babydesign.ro sa vedeti cam ce au. Mi-e mi s-au parut vesele si f dragute. Noi am luat varianta pe alb cu tot felul de aplicatii - delfinas, apa si nu mai stiu ce.

Fetelor, eu tot nu am parola pentru adresa de pe yahoo! Va rog faceti-va mila si de mine si trimiteti-mi-o.

Am fost vineri la echo, bebita era f bine, nu a vrut sa-si arate fata in intregime, s-a intors spre placenta. Totul e ok. La 32 sapt are greutatea estimata de 1800g.

Va pup si duminica placuta. Noi tocmai ne pregatim sa iesim in Herastrau, sa ne bata putin vantul pe malul lacului si sa bem ceva racoritor.

Ancutex 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

avmaria,desi sunt casatorita de aproape 3 ani si ne cunoastem de 5 inca ma mai minunez cum de ne-am gasit noi,tocmai aici in Japonia...Povestea e lunga,s-au intamplat atatea lucruri,s-au legat asa de frumos ca am inceput sa cred in destin...Eu am venit sa lucrez aici,el este nascut in Peru dar parintii lui sunt japonezi...In legatura cu copiii nostri(vrem 2),asta imi doresc cel mai mult sa aiba mintea deschisa,sa profite de aceasta minunata ocazie de a studia 3 culturi atat de diferite...Inca nu am mers in Peru,din pacate,sotul meu nu mai are familie acolo si acum prefer sa merg in Romania sa-mi vizitez familia...am decis sa mergem sa vizitam Peru cand copiii nostri vor fi un pic mai mari,sa-si aduca aminte...

huacin multumim mult pentru listuta...am si eu de cerut cateva chestii din Romania...

lucians gata am inteles!

mamanati m-am gandit eu ca asa s-ar putea sa fie.Pe adresa de e-mail comuna a trimis geliza o carte care mi se pare foarte interesanta,"Cand apare copilul".Am inceput sa o citesc,problema mea e ca nu pot sa stau mult timp cu ochii in calculator,ma oboseste foarte tare.Sper sa fie acum de la sarcina si sa-mi revin dupa ce nasc...

Eu fara aerul conditionat noaptea nu pot sa dorm.Inainte era cel mai mare dusman al meu...acum nu mai pot sa traiesc fara el.
Stefania si eu am fost ieri un pic la plaja,asa de bine mi-a facut...sunt tare trista ca anul asta nu mergem la plaja,dar nu conteaza,apoi o sa ne distram si mai frumos in trei.

38+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Ancutex este super cu delfin!In cat timp se onoreaza comanda?Si mie mi s-a facut dor de bb dar mai am de asteptat pana miercuri cand mergem la medic...Pana atunci mai vorbim,ne mai alintam,ne mai mangaiem...Simt ca o sa treaca repede zilele acestea!:)Plimbare placuta!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10007;19/st/20060728/dt/7/k/90bd/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Offf,nu stiu de ce imi trimite de doua ori acelasi mesaj.Hmmm...

mamanati am scos la imprimanta 2 carti de cand stau acasa dar nu prea se merita,cerneala este scumpa...cred ca mai bine le cumpar din Romania.Oricum cand am sa merg acasa am sa-mi cumpar o gramada de carti...

misy si eu cred la fel ca e mai bine intr-un fel ca nu suntem aproape de familii...Stii,oricat ar vrea sa nu se bage,fara sa o faca din rautate tot mai dau un sfat,tot mai isi spun parerea,tot au impresia ca ei stiu mai bine decat noi...Stiu ca sunt si familii bune care nu au probleme...

crissa71 si mie mi-e groaza ca poate ma chinuiesc sa nasc normal si tot la cezariana ajung...Dar eu sper sa nu,oricum aici cand te baga la urgenta la cezariana fac anestezie generala.

Cu apa am si eu aceeasi problema,nu pot deloc sa beau 3 litri,abia,abia ajung la 2 litri pe zi.Oricum vreau sa beau asa si dupa ce nasc ,mereu...am observat ca daca beau multa apa nici nu ma mai constip...

38+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

ancutex am trimis parola prin email

georgiana 36w

Mergi la inceput

Kehley felicitari pt micuta Sofia! Acum imi imaginez ca surioara abia asteapta sa se joace cu papusile...of, of , of nu e simplu deloc cu

PS: sunt din acelasi club, numai ca la mine vor fi ori

georgiana 36w

Mergi la inceput

mamanati pe mine m-a lovit deja constiinciozitatea si, cum am auzit ca in primele luni cu BB mic stai numai de el, m-am apucat sa "sap" pe Internet sau prin carti...sa stiu la ce sa ma astept.

Nu de alta dar felul meu de fi e din categoria "usor de panicat" , cu sau fara motive.

georgiana 36w

Mergi la inceput

huacin multumim pt listuta si sfaturi...constat ca avem un stil f apropiat din multe puncte de vedere...si mama nu mi-a spus de vreo sora geamana ...

georgiana 36w

Mergi la inceput

Pika_pika de fapt eu ma refeream la faptul ca sunteti amandoi departe de familii si intelegeti perfect ce simte fiecare,de fapt sunteti o singura persoana!Cunosc cupluri in care doar un membru este departe de familie si nu este inteles f bine...Sunt de acord si cu ce spui tu.Nu o fac intentionand sa creeze probleme,nu au cum sa doreasca raul copiilor.Ei cred ca experienta lor,dragostea lor...le permita sa dea sfaturi insa nu intotdeauna stiu cum sa o fraca.De cele mai multe ori aproape ca impun "sfaturile",dar repet cu siguranta nu intentionand sa faca rau!Este diferenta de generatii,de stil... care se interpune intre noi.SPER DIN TOT SUFLETUL SA FIM PARINTI BUNI SI SA AVEM O RELATIE DE PRIETENIE CU COPII NOSTRI!

Mergi la inceput