Mamici de iulie - august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
larissa_79 spune:
Kehleyr, felicitari inca o data pentru micuta. Mi-a zis dr. ca ai fost foarte pe faza si ca ai o bebelina tare frumoasa. Ai fost foarte norocoasa ca uite corina de luni pleaca pentru o saptamana si ma lasa la alt medic in cazul ca nasc pana atunci. In alta ordine de idei spune-mi te rog ce scoruri mai sunt la Municipal acum. Eu se pare ca voi naste natural cu epidurala...dar inca nu se stie 100%.
Sofia e un nume absolut superb si rimeaza de minune cu Stefania. Iar sotul tau ce sa zic...adio cadou in urmatorii ani 
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
pika-pika spune:
avmaria sotul meu este peruan si de asta te intreb.Eram curioasa ce impresia ti-a facut Peru,dar nu vreau sa monopolizam aici subiectul cu alte discutii offtopic.
larissa si eu am senzatii din astea de o luna de zile si tot zic..hai ca nasc,hai ca zilele astea...si nimic...acum incerc sa nu ma mai gandesc cand o vrea sa vina ea...
Kehleyr bine ai revenit printre noi.Ma bucur ca sunteti bine cu totii.Imi place numele,Sofia(cu accentul pe "i"),multa sanatate si noroc pentru tine si familia ta!Nu stiam ca dupa nastere inca mai avem contractii si pentru strangerea uterului.![]()
Fetelor va multumesc mult.M-am mai linistit..eram mai mult curioasa,mi-am dat seama ca de obicei apar cand fac mai mult efort.Oricum mai e putin,nu de asta imi fac eu griji acum,sa iasa bebelina sanatoasa si repede,sa nu ma chinui prea mult...![]()
Pupici
38+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
map spune:
Kehleyr sa-ti traiasca minunatia de fetita, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Sofia bine ai venit printre noi, ca cresti mare si cuminte, asa cum te lauda mami ca esti acum!
Kehleyr si refacere grabnica, de fapt se pare ca deja esti in forma.
Monica si
32 +
sanziana spune:
Kehleyr sa-ti traiasca Sofia si sa nu aveti parte de colici.
E un nume foarte frumos. Si noi vroiam sa punem acelasi nume daca bebe era fata!![]()
![]()
![]()
32+,
Codrin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
avmaria spune:
Kehleyr, bravo, pari foarte in forma, jos palaria, mai ales ca nu cred ca-ti este usor cum o aveti si pe Stefania, care banuiesc ca e tot un bebe. Imi place mult prenumele Sofia. Ii doresc tot binele din lume!
Map, ai dreptate, vrem sa facem botezul in Franta, dar nu e graba, din superstitie (am pierdut pe primul baietel anul trecut) nu ma ocup pana nu se naste. Oricum aici in Franta se boteaza copii tarziu, nu trebuie botezati in primele saptamani de nastere ca in Romania
Pika, sa stii ca mi-a placut mult in Peru, e o tara foarte frumoasa si oamenii sunt faini. Mai timizi cu strainii, nu asa extravertiti ca brazilienii de exemplu, dar foarte de treaba. Tu ai fost deja banuiesc. Ce amestec detonant ! O romanca cu un peruan in Japonia. Dar cum ati ajuns in tara unde rasare soarele ? (daca ti se pare indiscreta intrebarea nu imi raspunde, si scuza-ma te rog). Sunt convinsa ca o sa faceti niste copii minunati, bogati de mostenirea culturala si etnica asa variata
huacin spune:
Salutare, burtici!
WOW!!!! Mi se zburleste pielea pe mine cand vad cum creste listuta de bebei!!!
Felicitari cristina_ioana si letizia si mandrilor tatici, sa aveti bebei frumosi,sanatosi si mancaciosi!
Valentina
33+ (30ani),
Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)
huacin spune:
lucians ma intrebai de suprapozabil; e posibil sa nu fi inteles eu bine ce cautai tu. Eu am inteles ca iti cautai partea de sus a unui patut, adica masuta de infasat care se pune peste patut, sprijinita pe marginile patutului. Aceea era 800.000 rol. Cautai altceva?
Valentina
33+ (30ani),
huacin spune:
Gata, am luat si carutul! Acum pot sa nasc linistita! ![]()
Am luat un Babycare, cu maner reversibil, cu posibilitatea ca toate rotile sa fie mobile (eu le tin doar pe cele 2 din spate, in directia in care merg, dar avind posibilitatea utilizarii ambelor directii e super), se poate legana, se poate scoate scoica, e usor de pliat, el e destul de usor si ... a fost 3,5 mil rol. Din practica, stiu ca ma inteleg bine cu Babycare, intruneste toate cerintele mele.
Am fost si la expozitia din Sala Palatului, dar nu a meritat drumul. Putine produse, cu preturi chiar mai mari decat prin magazine. 2-3 edituri, gradinite, nu stiu, pur si simplu nu a meritat drumul pana acolo, din punctul meu de vedere.
Promit sa fac repede listuta cu ce am luat, sa o pun s-o vedeti si voi, poate va inspirati din ea...
Valentina
33+ (30ani),
emiliapop spune:
Abia astept listuta....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
misy spune:
Buna burtici
Se intampla un lucru f ciudat simt o durere jos,pe orizontala,mai exact parca ma taie din cand in cand jos,sub burtica,de fapt paralel cu burtica!Nu pentru mult timp insa nu inteleg de ce,nu am facut chiar nimic astazi!Am stat linistita,fara sa fac efort!Astea sa fie contractiile dureroase?Poate ma scoateti si pe mine din ceata!Va rog!
35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10007;19/st/20060728/dt/7/k/90bd/preg.png