Windows task manager

Windows task manager | Autor: Llaura

Link direct la acest mesaj

Am facut ceva cu Windows task manager si nu mai stiu sa-l fac la loc. Nu mai are Applications, Processes tabs, in fine nimic din ce are de obicei
Am windows xp professional. Thnx.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

format c:\ , cred ca s-a stricat windowsul.

"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Tot incercand diferite chestii la intamplare, am descoperit ca daca fac ctrl+tab pe windows task manager imi arata pe rand restul de tab-uri, adica aplicatiile, procesele, userii, dar pe rand, nu toate o data ca de obicei. Deci ideea e ca merg, dar nu se vad toate o data...
Si problema nu e asta cu task-urile, ci impartitul calculatorului in familie ; daca macar as sti sa fac nat cu xp si sa ii dau net lui barbatu-meu pe laptop, tot ar fi o chestie, ca as scapa de iar ai instalat toate prostiile, eu nu pot sa fac nimic, etc etc etc.
Imediat ce imi gasesc job imi iau laptop si imi pun linux, am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Deci..in task manager, in View e bifat Details?
Si in ceea ce priveste netul pt laptop ai legat calculatoarele intr-o asa zisa retea (eventual cu un cablu cross-connection sau printr-un hub sau switch) si ai bifat Internet Connaction Sharing cand dai Properties pe Conexiunea ta de net?...Nu stiu daca ai inteles mare lucru, dar spune-mi exact in ce situatie esti cu cele 2 calc, daca sunt conectate sau nu si iti zic pas cu pas ce sa faci.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Multumesc tare mult.
Problema e ca nu aveam nici un view, dar clicaind in disperare au aparut si taburile mele
Internet connection sharing stiu sa fac, dar nu e nat, si in consecinta unele chestii nu merg in spatele lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

eu cred ca nu mai ai memorie si-as prescrie un reboot.
daca moare, n-a fost vina noastra :-)

Mergi la inceput

Am gasit: la windows task manager, aparitia normala, daca dai dublu-click intre numele taburilor (applications, users si ce mai e acolo) si linia subtire albastra care delimiteaza fereastra propriu-zisa, meniul dispare. Daca dai iar dublu clic, apare la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

din categoria: problemele fara rezolvare au solutiile cele mai simple.
mai ai d-astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Buna Llaura! Pentru nat pune un proxi, gasesti pe net sau iti pot trimite eu unul pe mail usor de configurat si fiabil. Il am intr-o arhiva mai veche si am fost f multumit de el; cat despre cablu, daca ai xp-ul pe ambele nu tre sa fie crossover, pate fi 1-1 dar atentie la culori daca ai o distanta mai mare intre cele 2 pc-uri. A si sa nu uiti ca ai nevoie de 2 placi de retea ptr pc-ul gazda(daca ai netul prin retea)
Succes!

Mergi la inceput

Multumesc pt proxy, l-as vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Scuze ptr intarziere; azi am deschis pcul si l-am trimis.

Mergi la inceput